panoskatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Βάλτε και καμιά φωτογραφία να καταλάβουμε πως φαίνεται. Κάποιοι είμαστε ακόμα με τα 7 που δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Βάλτε και καμιά φωτογραφία να καταλάβουμε πως φαίνεται. Κάποιοι είμαστε ακόμα με τα 7 που δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Kai kαλα θα κανεις να μην αλλαξεις. Εβαλα σε ενα παλιο λαπτοπ τα 10 και η οθονη ηταν ΠΑΡΑ πολυ σκοτεινη. Αλλαγη αμεσως. Και σε ενα καινουργιο λαπτοπ που εχει 10αρια αλλα και σε pc εργαστηριου τα βρισκω πολυ σκοτεινα τα 10. Δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις εκτος αν σε αναγκασουν
vagelisda Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Γενικά τα windows έχουν απαράδεκτο η ανύπαρκτο scaling . όποτε αλλάζεις ανάλυση θες η μεγεθυντικό φακό ,η την τεχνολογία του csi από το σήριαλ ,για de-blur . Ένα από τα λίγα πράγματα που ζηλεύω από το apple os ,το κάνει σωστά εδώ και δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρονια .
akiskar123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αναρωτιεμαι εαν οι περισσοτεροι εχετε χρησιμοποιησει 4Κ οθονες με τα wιn10 και λετε κιολας ότι εχουν ανυπαρκτο scaling...αλλα ότι και τα win7 εχουν καλυτερο scaling...απλα LOLΤο scaling στα win 10 είναι αψογο...δεν φταιει η MS που οι εφαρμογες δεν φτιαχνονται για hιDPI οθονες...βλεπε steam όπως και πολλες άλλες...
georgepppo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Εμένα στο laptop που έχει ανάλυση 3200 χ 1800 μου το κάνουν αρκετές εφαρμογές. Και όταν το συνδεά σε εξωτερική οθόνη με 2κ ανάλυση πάλι το έκανε. Τις ίδιες εφαρμογές σε οθόνη 1080 εμφανίζονται μια χαρά. Εχώ δοκιμάσει διάφορα αλλά μετά βαρέθηκα να ασχολούμαι. εγώ όταν λέω για το λάπτοπ μου αναφέρομαι σε 1336x768
hyperspaced Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Όλα αυτά περί "θολούρας" ισχύουν μόνο για παλιές εφαρμογές. Εφαρμογές WPF και UWP δεν είχαν ούτε έχουν κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα