Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χθες βραδυ παρκαρε ο γιος μου και δεν εκλεινε το ένα από τα δυο ηλεκτρικα παραθρα σε audi TT.... Το εβαλε στο υμιυπαιθριο γραραζ και εβαλε μια ναυλον στο κενο με την αγωνια τι θα γινει την νυχτα . Θα το παει σε μαστορα σημερα αλλα αν συμβει κατι τετοιο τι μπορουμε να κανουμε ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2017 από Γιάννης Platano
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κλείστε την πόρτα δυνατά και μπορεί να ξεμπλοκαρει το μοτερ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Παλια επιανε αλλα χθες με τιποτα .Και με σφαλιαρα στο από μεσα μερος της πορτας...Ευχαριστω.
Mansora Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Γρύλος παραθύρου κλασικό πρόβλημα σε όλα τα Group VAG, από το golf mk2 που είχα μέχρι το Q5 και όλα τα ενδιάμεσα που άλλαξα όλα το παρουσίασαν. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να τους αλλάζεις όταν αρχίζει να σε προειδοποιεί και να μην του δίνεις σφαλιάρες και δυνατά χτυπήματα. Όσο έχεις την ψευδαίσθηση ότι το φτιάχνεις με αυτό τον τρόπο τοσο το αφήνεις και έρχεται μια ωραία μέρα που μένεις με το παράθυρο κάτω και τρέχεις βραδιάτικα με μονωτική ταινία και νάιλον 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ας γενικευσω λιγο το θεμα..... Σε οποιοδήποτε αμαξι αν μας συμβει κατι τετοιο εχουμε εναλλακτικη λυση να κλεισει το παραθυρο όταν λογω ωρας κλπ δεν μπορούμε να παμε στον μαστορα ? Στο Sunny του 1988 που τα ειχα βαλει εγω Extra ειχε μανιβελλα στην πορτα.
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 θεωρητικα μπορει να κλείσει χειροκινητα αν βγαλεις ομως την ταπετσαρια της πορτας και αποδεσμευσεις το μηχανισμο. Νομιζω προτιμοτερο θα ήταν να το βαλεις σε ενα κλειστο παρκινγκ για ενα βραδυ παρα να λυσεις ολη την πορτα... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 θεωρητικα μπορει να κλείσει χειροκινητα αν βγαλεις ομως την ταπετσαρια της πορτας και αποδεσμευσεις το μηχανισμο. Νομιζω προτιμοτερο θα ήταν να το βαλεις σε ενα κλειστο παρκινγκ για ενα βραδυ παρα να λυσεις ολη την πορτα... Στις 1 την νυχτα δυσκολο να βρεις κλειστο parking διαθεσιμο αν δεν μενεις κεντρο .Το εβαλα στο υμιυπαιθριο και ευτυχως ηταν εκει και το πρωι. 1
original911 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Άν γυρίσεις κ κρατήσεις το κλειδί είτε για να κλειδώσεις είτε για να ξεκλειδώσεις σου κατεβαίνουν(ανεβαίνουν) τα παράθυρα?Στο δικό μου (Seat Cordoba) το κάνει, υποθέτω κ στο γιου σου το ίδιο.Μήπως με αυτό τον τρόπο παρακάμτει κάποια λειτουργία λόγω ότι χρησιμοποιείς το κλειδί κ όχι τον διακόπτη.
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κάντε έρευνα, θυμάμαι στο Honda το ιδιο είχα πάθει στο παράθυρο οδηγού. Δεν το είχα ψάξει τότε και είχα πληρώσει 280 ευρώ σε συνεργείο του χωριού. Ήταν της Valeo, δέν θέλω να το σκέφτομαι γιατί καιρό τώρα ακούγεται το πίσω αριστερό, εάν και έχει υποδοχές για μανιβέλα. Πολλοί ανα 6 μήνες ανοίγουν τις ταπετσαρίες και ρίχνουν WD-40 και σπρέι σιλικόνης Μπορεί κιόλας μόνο να θέλουν αλλαγή μόνο τα συρματόσχοινα
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα είναι να είσαι σε ταξίδι πχ χειμώνα να σταματήσεις στα διόδια να πληρώσεις και μετά να μην ανεβαίνει. Στο Sunny του 1988 που τα ειχα βαλει εγω Extra ειχε μανιβελλα στην πορτα. Το μόνο καλό με τα aftermarket, που μπαίνουν σε παλιά αυτοκίνητα που δεν είχαν ηλεκτρικά, είναι ότι έχουν και...μανιβέλες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ηρθε και το πηρε μαστορας.Μαλλον μοτερ και περιμενω να με παρει τηλεφωνο . Άν γυρίσεις κ κρατήσεις το κλειδί είτε για να κλειδώσεις είτε για να ξεκλειδώσεις σου κατεβαίνουν(ανεβαίνουν) τα παράθυρα?Στο δικό μου (Seat Cordoba) το κάνει, υποθέτω κ στο γιου σου το ίδιο.Μήπως με αυτό τον τρόπο παρακάμτει κάποια λειτουργία λόγω ότι χρησιμοποιείς το κλειδί κ όχι τον διακόπτη. Οχι καμμια αντιδραση . Το ενα δουλευει κανονικα . Με πηρε ο μαστορας και μου ειπε τι ειναι το μοτερ και οχι ο γρυλος που ειναι πιο συνηθισμενο .Το εκλεισε και αυριο θα ψαξει για μεταχερισμενο . Εχει καποιος ιδεα για κοστος ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν μπορω να βρω μοτερακι μεταχειρισμενο .Μου ειπε ο μαστορας οτι ειναι Siemens ενω τα πιο πολλα φορανε Bosch . Imitation δεν υπαρχει και καινουργιο εχει 280 ευρω. Καποια ιδεα ??
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν μπορω να βρω μοτερακι μεταχειρισμενο .Μου ειπε ο μαστορας οτι ειναι Siemens ενω τα πιο πολλα φορανε Bosch . Imitation δεν υπαρχει και καινουργιο εχει 280 ευρω. Καποια ιδεα ?? Ρωτήσατε και στο κατάστημα στο Κορωπί; Εκτός να κοιτάξετε με το κωδικο του ανταλλακτικου στο Ebay, για μεταχειρισμένο, αλλά σίγουρα θα κάνει 10 ημέρες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ρωτήσατε και στο κατάστημα στο Κορωπί; Εκτός να κοιτάξετε με το κωδικο του ανταλλακτικου στο Ebay, για μεταχειρισμένο, αλλά σίγουρα θα κάνει 10 ημέρες Θα παρω αυριο...Σημερα που πηρα ειχαν κλεισει .Θυμαμαι που μου τον ειχες πει . Ευχαριστω. Τον κωδικο πως να τον δω ?? Παντα νομιζω απο ebay εχει ρισκο να μην κανει .
Tsino Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Στα μεσόγεια έχει πολλές μάντρες ανακύκλωσης... Κάπου θα υπάρχει ένα μοτεράκι... Γιάννη σε ποιά περιοχή μένεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα