Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα οπως λεει ο τιτλος εχω αυτη την καρτα και στα παιχνιδια  μινεκραφτ και λολ τα μονα που παιζω αυτη τη περιοδο μου προκαλει προβλημα κολληματα στο μινεκραφτ ενω στο λολ μαυρες οθονες αναβοσβηνουν οταν ειμαι σε game κ γερο λαγκ ακομα τα fps πεφτουν οταν κολλαει. Εχω δοκιμασει να βαλω  τα  driver αλλα κ παλι τιποτα ακομα κ φορματ εκανα!
Το συστημα μου ειναι
intel core i5 4690

μητρικη h97m-hd3

ddr3 4 gb

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

Σωστό είναι αυτό που σου γράφει από πάνω, άλλα με τα δεδομένα

{intel core i5 4690

μητρική h97m-hd3

ddr3 4 gb}

που έχεις για να αποκλείσεις οτι έχει πρόβλημα και εφόσον έχεις ελέγξει στο λογισμικό ότι την αφορά γιατί δεν τη "στρεσάρεις" για αρκετή ώρα να δεις πως θα ανταποκριθεί??

Δημοσ.

καλησπερα οπως λεει ο τιτλος εχω αυτη την καρτα και στα παιχνιδια  μινεκραφτ και λολ τα μονα που παιζω αυτη τη περιοδο μου προκαλει προβλημα κολληματα στο μινεκραφτ ενω στο λολ μαυρες οθονες αναβοσβηνουν οταν ειμαι σε game κ γερο λαγκ ακομα τα fps πεφτουν οταν κολλαει. Εχω δοκιμασει να βαλω  τα  driver αλλα κ παλι τιποτα ακομα κ φορματ εκανα!

Το συστημα μου ειναι

intel core i5 4690

μητρικη h97m-hd3

ddr3 4 gb

Είχα μια 750ti OC Asus και είχα θέμα με μαύρες οθόνες όχι όμως στα παιχνίδια. Πχ bootαρε το pc και δεν έβλεπα τίποτα, εμφάνιζε μερικές φορές κενά τα παράθυρα των windows κλπ. Λίγο που έψαξα στο internet ήταν γενικό πρόβλημα με τις 750. Την έστειλα για service, όντως είχε πρόβλημα, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμη 750 μου έδωσαν πίσω τα λεφτά και είμαι με μια 1060 6gb τώρα :)

Μίλα με το service και εξήγησέ τους το πρόβλημα. Τουλάχιστον αν σου πούνε να τη στείλεις για αντικατάσταση θα είναι κάπως ανώδυνη η αναμονή (έχεις γραφικά και απο cpu για ελαφριά χρήση)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πιο παλιά έπαιζα κανονικά από ένα σημείο κ μετά άρχισαν τα προβλήματα! Και δν υπάρχει πλέον εγγύηση..τώρα για τ 4 gb το λολ τουλάχιστον πρέπει να το σηκώνει μια χαρά δν είναι ένα απαιτητικό παιχνιδι..

Δημοσ.

Μπορεί να άλλαξε αυτό με κάποια updates. Προσωπικά με 4GB ram έπρεπε να ρίχνω την ανάλυση και ολα τα settings για να παίζω με unstable fps με Μαξ 60.

Ιδανικά θα έπρεπε να δοκιμάσεις αύτο που σου είπα. Εναλλακτικά δοκίμασε να παίξεις με τα integrated graphics του CPU.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ είχα μια gtx 260 και έπαιζα ντότα 1 μια χαρά έβαλα gtx 750τι και μου έκανε ακριβώς τα ίδια που λες 

http://www.insomnia.gr/topic/612420-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B1-fps-on-game/?do=findComment&comment=54928274

μετά άρχιζαν και μου έλεγαν διαφορα για καλώδια κλπ κλπ άλλαξα κάρτα γραφικών έβαλα gtx 770 και από τότε έχω βρει την υγεία μου

Ps την 750τι την είχα πάρει μεταχειρισμένη από το forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...