Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια κι εδώ μου φάνηκε το καλύτερο topic:

1) Τα excellence τα βρίσκεις εύκολα στην Αθήνα; Ξέρετε κάνα μέρος που να πουλάει γιατί έχω ρωτήσει σε κάνα 2 κεντρικά μαγαζιά αλλά δεν είχανε. Επίσης αξίζουν τα 5,5 ευρώ; αν και λίγο υποκειμενική ερώτηση.
2) Έχω φάει κόλλημα με τα sobranie και θέλω να δοκιμάσω εκτός από το ίντερνετ ξέρει κανείς αν μπορώ να τα βρω αλλού; Το καλοκαίρι θα πάω διακοπές στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει περίπτωση να βρω εκεί; γιατί είχα ακούσει οτι εκεί κυκλοφορούνε ακόμα.  

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Stef Papa είπε

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια κι εδώ μου φάνηκε το καλύτερο topic:

1) Τα excellence τα βρίσκεις εύκολα στην Αθήνα; Ξέρετε κάνα μέρος που να πουλάει γιατί έχω ρωτήσει σε κάνα 2 κεντρικά μαγαζιά αλλά δεν είχανε. Επίσης αξίζουν τα 5,5 ευρώ; αν και λίγο υποκειμενική ερώτηση.

Ναι είναι πολύ κοινά. Τα βρίσκεις σε όλους τους σταθμούς μετρό σίγουρα και σε περίπτερα της μη-χαβούζας. Προφανώς οι πάκηδες στην πλατεία ομονοίας παίζει να μην τα έχουνε.

Για εμένα αξίζουν σε σχέση με τα κίτρινα καρέλια που κάνουν 4,40 και είναι από τα καλύτερα της αγοράς σε νορμάλ τιμή. Έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος και διάμετρο. Είναι δηλ. πιο "χορταστικά" και μυρωδάτα. Τα κίτρινα είναι πιο τσιγάρα - τσιγάρα.

Αυτά όλα στα λέω ως εξαιρετικά αραιός καπνιστής. Το τελευταίο μου πακέτο κράτησε όλο το Γενάρη και το προηγούμενο το πήρα αρχές Δεκέμβρη. Αν καπνίζεις όπως ο μέηνστριμ έλληνας, κοντά στο πακέτο τη μέρα, πάρε ό,τι βρεθεί μπροστά σου, δε θα δεις διαφορά. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ αλλοιωμένη και η όσφρηση και η γεύση σου για να καταλάβεις αυτή τη διαφορά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γνώμη σου, εγώ γενικά κάπνιζα πάντα καπνό καρέλια και που και που σε καμιά περίσταση έπαιρνα χρυσή κασετίνα και για κάτι πιο "special" πήγαινα σε davidoff, θα δοκιμάσω σίγουρα τα excellence. 

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο site που να μπορώ να παραγγείλω κούτες τσιγάρα sobranie cocktail και black russian;

Στις 11/7/2017 στις 4:37 ΜΜ, mak3don είπε

Τα χρωματιστά δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα Black russia που βγάζει η ίδια εταιρία είναι υπέροχα αλλά και πανάκριβα 10€ το πακέτο το 2010 περίπου, αλλά δεν θυμάμαι από ποια χώρα τα πήρα

Παιδιά, καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο site που να μπορώ να παραγγείλω κούτες τσιγάρα sobranie cocktail και black russian;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...