John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το Marlboro Southern Cut? Επίσης τα Davidoff λένε τιποτα;
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Όλα ίδια είναι ή κάθε χρώμα είναι διαφορετικό; Όλα είναι ίδια. Τα χρωματιστά δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα Black russia που βγάζει η ίδια εταιρία είναι υπέροχα αλλά και πανάκριβα 10€ το πακέτο το 2010 περίπου, αλλά δεν θυμάμαι από ποια χώρα τα πήρα Και τα Sobranie Black Russia είναι πράγματι πολύ καλά. Τα Black Russia είναι ανατολίτικου τύπου χαρμάνι ενώ τα cocktail είναι τύπου virginia. Με ενδιαφέρουν αρκετά τα Sobranie, θα το ψάξω. Επίσης ανέφερα παραπάνω πως Καπνίζω όταν βρίσκομαι έξω με φίλους, σε μπαρ κλπ. Για τότε τι μου προτείνεις; Τυχαίνει συνεχώς να μου ζητάνε άτομα τσιγάρα, ψάχνω για κάτι εχμμμ, "εξωτικο" είναι υπερβολή.. tl;dr Τσιγάρα με ωραία γεύση/μυρωδιά για να Καπνίζω έξω με κόσμο.. Για να καπνίζεις έξω, τα karelia excellence είναι μια πολύ τίμια και καλή επιλογή. Όχι όμως "εξωτικό" 1
giorgos_di Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δες και το SENATOR, κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την ΣΕΚΑΠ
John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν το Marlboro NXT υπάρχει στην Ελλάδα; Επίσης από τιμές στα Marlboro Smooth/27/Southern Cut και Karellia Excellence τι εχουμε;
makariotatos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Eχω καβάτζα 10 πακέτα Captain Black Cherry, τα είχα πάρει απο ντουμπάι, υπέροχο τσιγάρο τι να λέμε τώρα .... τιμή περίπου 30-33 euro (το πακετο)
John344 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 @I337 Μου έχουν προτείνει και άλλα παιδιά το Karelia Excellence, γνωρίζεις την τιμή του; Επίσης το Marlboro Gold λέει τιποτα;
l337 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 @I337 Μου έχουν προτείνει και άλλα παιδιά το Karelia Excellence, γνωρίζεις την τιμή του; Επίσης το Marlboro Gold λέει τιποτα; Πωλείται σε επιλεγμένα καπνοπωλεία και duty-free να θυμάσαι. Τελευταία φορά που είχα πάρει είχε 5 ευρώ και κάτι.
John344 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 @I337 Άλλη μια ερώτηση(το παρακανω). Τσιγάρα όπως Marlboro Beyond Gold, Ice Blast, Flavor Mix υπάρχουν σε περίπτερα;
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εγω θα σου λεγα να παρεις ηλεκτρονικο. Και θα κερνάει τη γκόμενα τζούρα ; 1
bapel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα χρωματιστά δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα Black russia που βγάζει η ίδια εταιρία είναι υπέροχα αλλά και πανάκριβα 10€ το πακέτο το 2010 περίπου, αλλά δεν θυμάμαι από ποια χώρα τα πήρα +1 black russian, έτυχε να δοκιμάσω και ήταν από τα πιο γλυκόπιοτα τσιγάρα που έχω κάνει(βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρα τέτοιας κατηγορίας) Πωλείται σε επιλεγμένα καπνοπωλεία και duty-free να θυμάσαι. Τελευταία φορά που είχα πάρει είχε 5 ευρώ και κάτι. και σε κεντρικά-μεγάλα περίπτερα.έχω πάρει αρκετές φορές. Αυτά που θα ήθελα να δοκιμάσω άμα τα βρω πουθενά είναι τα παρακάτω και μια πρόταση όχι για ακριβά,αλλά αυτά που προτιμώ από βιομηχανικά τσιγάρα πού και πού σαν καπνιστής καπνού είναι
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τα Sobranie Cocktail ξέρει κανείς από πού μπορούμε να τα παραγγείλουμε; Ξέρει κανείς από πρώτο χέρι;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τα Sobranie Cocktail ξέρει κανείς από πού μπορούμε να τα παραγγείλουμε; Ξέρει κανείς από πρώτο χέρι; Έχει στο γερμανικό eBay, www.ebay.de, Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από jmmys
johnkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείς γευστικά τσιγάρα, ποιοτικά δεν υπάρχουν! Από την στιγμή που είναι προτυλιγμένα, ο καπνός χάνει τα σωστά επίπεδα υγρασίας του από το χαρτί με τα φίλτρα οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για ποιότητα. Για ποιότητα και γεύση πήγαινε σε στριφτό, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί να κάνεις με καπνούς, χαρτάκια, φιλτράκια για να βγάλεις κάτι special. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνεις για ακριβά τσιγάρα αγοράζοντας περίεργες μάρκες, άσε που οι γνωστές μάρκες τσιγάρων στην Ελλάδα βγαίνουν από Παπαστράτο με Καρέλια και είναι ήδη πάρα πολύ γευστικές ακόμα και από τις ίδιες μάρκες άλλων χωρών. Δεν έχουμε τυχαία τόσους καπνιστές.., έχουμε και καλά ντουμάνια Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από johnkal
gregysuper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Για ποιοτικό καπνό τι προτείνετε; οι golden virginia είναι τίμιοι αλλά μπορεί να ξέρει κανείς εδώ κάναν ψαγμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα