John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο να βρω ένα καλό ποιοτικό τσιγάρο (luxury), η τιμή δεν έχει σημασία καθώς είμαι σε θέση να πληρώσω όσα πρέπει. Στο νου μου είχα το Marlboro Blend .27. Ποιο τσιγάρο είναι για εσάς "luxurious"?
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το marlboro 27 είναι μια αηδία (συγνώμη κιόλας) που ούτε γι' αστείο δεν το λες ποιοτικό ή πολυτελές.Επίσης, άλλο πράγμα το "luxurius" και άλλο το ποιοτικό. Αν θέλεις πραγματικά ποιοτικό και φθηνό τσιγάρο (πολυτελές δεν το λες), πας εδώ: Αν θέλεις βέβαια πιο luxurius (αλλά εντελώς μάπα και πολύ ακριβό) τσιγάρο υπάρχει πχ. το παρακάτω (το οποίο προορίζεται για εντελώς άσχετους με την καπνιστική εμπειρία) πας εδώ (δεν προτείνεται, είναι πολύ χάλια): Αν όμως θελήσεις ποτέ να καπνίσεις το καλύτερο τσιγάρο που υπάρχει τότε πας με κλειστά μάτια στο παρακάτω:(τα λόγια είναι περιττά για το τσιγάρο αυτό.....) 2
EvilEyes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τα sobranie coctail υπάρχουν Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό;
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Οταν θες να πας σε κάτι ποιοτικό, πας στο επόμενο επίπεδο. Σε πούρα. Επειδή όμως παρότι "ανέξάρτητα απο το κόστος", καθημερινά πούρα παίζουν στα 70€ το ένα, ξεκίνα δοκιμάζοντας τα ακόλουθα και διαβάζοντας για το πως τα ανάβεις, πως τα καπνίζεις κλπ κλπ μπορείς να ανέβεις επίπεδα και να τα εκτιμήσεις. Για αρχή να σου πω πως τον καπνό ΔΕΝ τον κατεβάζεις. Την ευχαρίστηση του το πούρο για πολλούς λόγους την δίνει στον ουρανίσκο και τη γλώσσα.
John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Γειά σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα Sobranie είχα ακούσει πως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, γνωρίζεται κάτι για αυτο; Επίσης που μπορώ να βρω τα Treasurer?
duende Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 τα θες απλα για τη "μοστρα", η για να δοκιμασεις κατι πολυ καλο ποιοτικα? το λεω, γιατι υπαρχουν και αθλια καπνα που ειναι γελοιωδως ακριβα απλα για να ειναι (για το Image) και φθηνοτερα που ειναι ομως ποιοτικα. 2
John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 @duende Καπνίζω περιστασιακάλλο όταν είμαι έξω ή έχω πηξει στο άγχος οπότε περισσότερο για μοστρα. Βέβαια άμα γνωρίζεις και κανένα καλλο με φοβερή γεύση μπορείς φυσικά να μου το προτείνεις..
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Γειά σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα Sobranie είχα ακούσει πως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, γνωρίζεται κάτι για αυτο; Επίσης που μπορώ να βρω τα Treasurer? Και τα sobranie cocktail και τα treasurer τα παραγγέλνεις online. Δεν έχω βρει πουθενά Ελλάδα. Να σου υπενθυμίσω ξανά βέβαια πως ενώ τα sobranie cocktail είναι καταπληκτικά τσιγάρα, αντιθέτως τα treasurer είναι πολύ χάλια (κάποιοι τα παίρνουν για τη "μόστρα" λόγω του κουτιού κλπ). και δεν τα συνιστώ. Επίσης -και το λέω σαν φιλική συμβουλή- τα τσιγάρα αυτά δεν είναι για να τα καπνίσεις συνοδεία ποτού ή καφέ, ή έξω στο δρόμο ή κάπου έξω γενικότερα με κόσμο. Τα τσιγάρα αυτά τα αγοράζεις για να τα καπνίζεις που και που (και όχι συνέχεια) μόνος σου και αραχτός στην πολυθρόνα ή καναπέ του σπιτιού σου. Εάν τα θέλεις για "μόστρα" πάντως, κατά τη γνώμη μου χάνεις και την ουσία.
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τί γελοία συσκευασία!! Κι όμως είναι το καλύτερο τσιγάρο
sargio01 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά αν ήταν να τα καπνίζω θα 'στριβα τον καπνό τους αλλού
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν διαφωνώ αλλά αν ήταν να τα καπνίζω θα 'στριβα τον καπνό τους αλλού Όπως ανέφερα και στο TS πιο πάνω αυτά τα τσιγάρα είναι να τα καπνίζεις που και που (και όχι συνέχεια) μόνος στο σπίτι και αραχτός σε μια πολυθρόνα. O καπνός είναι τέλειος, μη σε προιδεάζει το ροζ 1
John344 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Και τα sobranie cocktail και τα treasurer τα παραγγέλνεις online. Δεν έχω βρει πουθενά Ελλάδα. Να σου υπενθυμίσω ξανά βέβαια πως ενώ τα sobranie cocktail είναι καταπληκτικά τσιγάρα, αντιθέτως τα treasurer είναι πολύ χάλια (κάποιοι τα παίρνουν για τη "μόστρα" λόγω του κουτιού κλπ). και δεν τα συνιστώ. Επίσης -και το λέω σαν φιλική συμβουλή- τα τσιγάρα αυτά δεν είναι για να τα καπνίσεις συνοδεία ποτού ή καφέ, ή έξω στο δρόμο ή κάπου έξω γενικότερα με κόσμο. Τα τσιγάρα αυτά τα αγοράζεις για να τα καπνίζεις που και που (και όχι συνέχεια) μόνος σου και αραχτός στην πολυθρόνα ή καναπέ του σπιτιού σου. Εάν τα θέλεις για "μόστρα" πάντως, κατά τη γνώμη μου χάνεις και την ουσία. Με ενδιαφέρουν αρκετά τα Sobranie, θα το ψάξω. Επίσης ανέφερα παραπάνω πως Καπνίζω όταν βρίσκομαι έξω με φίλους, σε μπαρ κλπ. Για τότε τι μου προτείνεις; Τυχαίνει συνεχώς να μου ζητάνε άτομα τσιγάρα, ψάχνω για κάτι εχμμμ, "εξωτικο" είναι υπερβολή.. tl;dr Τσιγάρα με ωραία γεύση/μυρωδιά για να Καπνίζω έξω με κόσμο..
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Όπως ανέφερα και στο TS πιο πάνω αυτά τα τσιγάρα είναι να τα καπνίζεις που και που (και όχι συνέχεια) μόνος στο σπίτι και αραχτός σε μια πολυθρόνα. O καπνός είναι τέλειος, μη σε προιδεάζει το ροζ Όλα ίδια είναι ή κάθε χρώμα είναι διαφορετικό; 1
mak3don Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τα χρωματιστά δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά τα Black russia που βγάζει η ίδια εταιρία είναι υπέροχα αλλά και πανάκριβα 10€ το πακέτο το 2010 περίπου, αλλά δεν θυμάμαι από ποια χώρα τα πήρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα