Left13S Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Ο πελατης μου ζητησε να κατωχυρωσω το domain www.domain.gr (αν κανω καποια διαφημιση πειτε μου να βαλω κατι αοριστο σαν domain) αλλα απο οτι βλεπω δεν ειναι διαθεσιμο σε καταληξη .com και καποιες αλλες.Εγω να το βαλω σε .gr θα εχω καποιο προβλημα;.Πχ αν μπερδευονται τα sites; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2017 από Left13S
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δηλαδή τι να μπερδεύονται, τι εννοιείς; Το κάθε σιτε είναι αυτόνομo, με διαφορετική ip, περιεχόμενο κλπ
dominotrix Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Τι εννοεις να μπερδευονται; αν παρεις το .gr θα ειναι ξεχωριστο απο τα υπολοιπα.
argimeg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Όχι είναι εντελώς ξεχωριστό το κάθε domain, και για τα e-mail και για το site Εφόσον καταχωρήσεις το όνομα, μετά θα μπορείς να δρομολογείς την κάθε υπηρεσία σε όποιο ip θέλεις Δες μόνο γιατί κάποιοι providers σου δίνουν την δυνατότητα αναλόγως με το πακέτο σύνδεσης που έχεις να καταχωρήσεις και δωρεάν ένα όνομα του τύπου gr ή eu. Πάρε τηλ τον provider του πελάτη σου και ρώτησε αν σου δίνει δωρεάν καταχώρηση με το πακέτο adsl-vdsl που έχει. Αυτό ισχύει φυσικά μόνο εάν ο πελάτης σου έχει αγοράσει πακέτο σύνδεσης για εταιρεία με ΑΦΜ.
Left13S Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μηπως στις αναζητησεις φαινεται πρωτο το .com εννοω Το αν κανω καποια διαφημιση εννοουσα για τους ορους του insomnia.Επισης παιζει να περασουν το site του .gr σαν ιστοσελιδα του .com ή των αλλων καταληξεων,που απευθυνεται στην Ελλαδα;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν το gr και κάποιο άλλο ή αλλά είναι ανταγωνιστικά τοτε τίθενται άμεσα σε συγκριση οι υπηρεσίες ή αυτά που πουλά.
Left13S Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Οι καταληξεις σε ολα τα sites ειναι για κλειδαριες κλπ.Τα υπολοιπα ειναι σε ξενες γλωσσες το δικο μου στα ελληνικα
StigmaX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μηπως στις αναζητησεις φαινεται πρωτο το .com εννοω Το αν κανω καποια διαφημιση εννοουσα για τους ορους του insomnia.Επισης παιζει να περασουν το site του .gr σαν ιστοσελιδα του .com ή των αλλων καταληξεων,που απευθυνεται στην Ελλαδα; Το τι κατάληξη έχει μια σελίδα δεν επιρεαζει τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Υπάρχουν άπειροι παραγωντες, το tld δεν είναι ένας από αυτούς.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εγώ θα σου πω τρεχα να το κατοχυρωσεις τωρα που ειναι ελευθερο ακόμα γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι σε αυτην την χώρα . Και το καλυτερο ειναι να αναζητάς ενα domain μόνο από το www.gr για να εισαι πιο σιγουρος παρά από την αναζητηση που εχουν οι εταιρείες κατοχύρωσης domain Μέσα στο site τους. Τρεχα γιατί μπορεί αυριο να ειναι πιασμενο
Predatorkill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Να δω τι θα πεις στον πελατη αμα το καταχωρησει αλλος και σου ζηταει κανα χιλιαρικο για να στο δωσει....
Left13S Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το είχα καταχωρήσει ήδη το όνομα Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα