Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Ο πελατης μου ζητησε να κατωχυρωσω το domain www.domain.gr (αν κανω καποια διαφημιση πειτε μου να βαλω κατι αοριστο σαν domain) αλλα απο οτι βλεπω δεν ειναι διαθεσιμο σε καταληξη .com και καποιες αλλες.Εγω να το βαλω σε .gr θα εχω καποιο προβλημα;.Πχ αν μπερδευονται τα sites;

Επεξ/σία από Left13S
Δημοσ.

Όχι είναι εντελώς ξεχωριστό το κάθε domain, και για τα e-mail και για το site 

Εφόσον καταχωρήσεις το όνομα, μετά θα μπορείς να δρομολογείς την κάθε υπηρεσία σε όποιο ip θέλεις

Δες μόνο γιατί κάποιοι providers σου δίνουν την δυνατότητα αναλόγως με το πακέτο σύνδεσης που έχεις να καταχωρήσεις και δωρεάν ένα όνομα του τύπου gr ή eu. Πάρε τηλ τον provider του πελάτη σου και ρώτησε αν σου δίνει δωρεάν καταχώρηση με το πακέτο adsl-vdsl που έχει. Αυτό ισχύει φυσικά μόνο εάν ο πελάτης σου έχει αγοράσει πακέτο σύνδεσης για εταιρεία με ΑΦΜ.

Δημοσ.

Μηπως στις αναζητησεις φαινεται πρωτο το .com εννοω

Το αν κανω καποια διαφημιση εννοουσα για τους ορους του insomnia.Επισης παιζει να περασουν το site του .gr σαν ιστοσελιδα του .com ή των αλλων καταληξεων,που απευθυνεται στην Ελλαδα;

Δημοσ.

Οι καταληξεις σε ολα τα sites ειναι για κλειδαριες κλπ.Τα υπολοιπα ειναι σε ξενες γλωσσες το δικο μου στα ελληνικα

Δημοσ.

Μηπως στις αναζητησεις φαινεται πρωτο το .com εννοω

Το αν κανω καποια διαφημιση εννοουσα για τους ορους του insomnia.Επισης παιζει να περασουν το site του .gr σαν ιστοσελιδα του .com ή των αλλων καταληξεων,που απευθυνεται στην Ελλαδα;

Το τι κατάληξη έχει μια σελίδα δεν επιρεαζει τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Υπάρχουν άπειροι παραγωντες, το tld δεν είναι ένας από αυτούς.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω τρεχα να το κατοχυρωσεις τωρα που ειναι ελευθερο ακόμα γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι σε αυτην την χώρα .

Και το καλυτερο ειναι να αναζητάς ενα domain μόνο από το www.gr για να εισαι πιο σιγουρος παρά από την αναζητηση που εχουν οι εταιρείες κατοχύρωσης domain Μέσα στο site τους.

Τρεχα γιατί μπορεί αυριο να ειναι πιασμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...