Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/127055-logitech-g230

επόμενη τιμή στο skroutz 52.61 χωρίς τα μεταφορικά, ιστορικό χαμηλό 44.

http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html

επίσης λέει πως είναι για παραλαβή μόνο από κατάστημα. 

εάν δεν σας ανοίγει το λινκ δεν ξέρω γιατί γίνεται, από chrome μου βγάζει error ενώ από explorer ανοίγει κανονικά.

Επεξ/σία από axouu
  • Like 1
Δημοσ.

να ξερετε οτι εχει ΠΟΛΥ υψηλο μπασο που το καθιστα ενοχλητικο ακομα και οταν απλα ακους ομιλιες...

Δημοσ.

Το έχω το συγκεκριμένο Headset. Από τα καλύτερα stereo. Καλοφτιαγμένο, στοιβαρή κατασκευή και καλή απόδοση του ήχου και καλούτσικο μικρόφωνο. Σε αυτή την τιμή είναι κλεψιά. Αν και έχουν βγεί τα Logitech G231, αλλά δεν νομίζω να έχουν σημαντικές διαφορές. Απο εμένα...βούρ στο πατσά!!

Edit: Η σύνδεση ΔΕΝ είναι USB όπως λέει στο site αλλά minijack (καρφί).

Δημοσ.

Γιατι λετε δνε στελνεται? Δεν υποστηριζεται αντικαταβολη?

λέει πως είναι λίγα κομμάτια και λογικά μόνο σε λίγα καταστήματα και ίσως δεν θέλουν να κάνουν καν τον κόπο να τα στείλουν με αντικαταβολή αφού δεν μιλάμε για μεγάλη ποσότητα.

Δημοσ.

Και αν γραφτείς εδώ έχεις και 10 ευρώ έκπτωση οπότε σου έρχεται στα 22 ευρώ!!!

Βεβαια για να ερθει ο κωδικός θέλει 2 εργάσιμες μέρες οπότε δεν ξέρω τι απόθεμα θα βρείς. Αλλά και να μην βρείς σίγουρα κάτι διαφορετικό θα το βρείς

Η εγγραφή είναι μέχρι τις 31/7 και ο κωδικός ισχύει μέχρι τα Χριστούγεννα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμένα στις 24 ώρες μου ήρθε ο κωδικός, και καπάκι έκανα παραγγελία εγώ για παραλαβή από κατάστημα, χωρίς να βάλω τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο στο site και το κουπόνι το πέρασε ο υπάλληλος στο κατάστημα.

Αν παραγγείλεις με παραλαβή από κατάστημα, στο κρατάνε 2 μέρες ούτως ή άλλως, οπότε το κάνεις άμεσα.

ΥΓ: Δεν πήρα τα ακουστικά εγώ, πριν 10 μέρες πήρα ένα φούρνο μικροκυμάτων και μου βγήκε στα 27 ευρώ.

Δημοσ.

Σε αυτη τη τιμη ειναι μονο τα τελευταια εκθεσιακα κομματια! Το εμαθα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...