Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω ένα λάπτοπ Dell inspiron 7110 idell core i3 με windows 10. Mετά απο την  αναβάθμιση της δημιουργηκότητας εκδοση 1703 που έκανα έχω πρόβλημα με τον ήχο απο τον υπολογιστή στην τηλεόραση με σύνδεση HDMI Ο ήχος ακούγεται μόνο απο το λάπτοπ . Πήγα κάτω δεξιά στον ήχο και με δεξί κλικ αλλα δεν δέιχνει το εικονίδιο της τηλεόρασης δείχνει μόνο το ηχείο έκανα τις ρυθμίσεις απο το Υλικό και ήχος αλλά ΄τιποτα απο όσα γνωρίζω δηλαδή δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά...!!! Έχω NVIDIA έκδοση 384.76 ημερομ 06/29/2017 GeForce GT 525 M ,Τι μπορώ να κάνω; μήπως πρέπει να γυρίσω σε μια προηγούμενη έκδοση Της  NVIDIA?Και πως γίνεται αυτό; και απο πού; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει windows10 συνεπώς και δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι drivers απο την dell.

το λαπτοπ επίσης έχει 2 κάρτες γραφικών μια intel HD που βρίσκεται μέσα στον Ι3 και την Nvidia,εσύ και ακούς και βλέπεις απο την Intel μιας και αυτή ειναι η βασική κάρτα γραφικών του λαπτοπ,οπότε δες τι παίζει αρχικά με τον Intel HD 3000 driver και επειτα απο τον πινακα ελεγχου στην κατηγορία ηχος,βάλε το hdmi ως πρώτη επιλογή.

Γνώμη μου παντως μιας και εχω το 5110 ειναι να το γυρίσεις σε 7αρια που υποστηρίζει σωστά και απο θέμα drivers και να μην μπλέκεσαι τόσο πολύ με τις εναλλαγές.Και γω εχω ρίξει πολλα καντήλια στη dell που μας αφησαν πισω με μηδενική υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο.Ούτε καν drivers για 8.1 δεν έχουν βγάλει παρα μόνο για 8αρια και αν πας να περάσεις στα 8.1 drivers απο τα 8 σου λεει οτι δεν υποστηρίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες και της βαζω υποψιν μου. Τωρα εχω την Nvidia  εκδοση 384.76 οπου εμφανιστηκε το προβλημα με τον ηχο πως μπορω και εαν γινεται να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση Nvidia? δηλαδη να κανω απεγκατασταση αυτη που εχω τωρα και να εγκαταστησω προηγουμενη ; να δοκιμαζα και αυτο; Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...