petran91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Να τους πεις αν δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές να πάνε στο πλαίσιο να πάρουν έτοιμο και να πρήζουν αυτούς μετά. Δεν είσαι μαγαζί να προσφέρεις και aftersales σε κάτι που δούλευε μια χαρά. Στείλτους να διαβάσουν αυτό το νήμα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί τους. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καταρχήν δες μήπως λύσεις το θέμα με την RAM...κλείνει τον υπολογιχτή.....τις βγάζει και τις 2...βάζει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ απο 1(μία) σε κάθε slot και βλέπεις τι δουλεύει και τι όχι....αν δουλεύουν σε όλα...καλώς...αν καήκε η μνήμη ...παρτην πίσω ...δώσε τα λεφτά της μνήμης και κάντην RMA ....τώρα για καμμένο Slot....του τονίζεις το μερίδιο ευθύνης και το συζητάτε... Από την στιγμή που του έδειξε video, ο άλλος το δέχτηκε σαν "αποδεικτικό στοιχείο" δεν έχει καμία υποχρέωση γι' αυτά, ας κάνει RMA ο άλλος, έτσι κι αλλιώς lifetime εγγύηση έχουν οι RAM... 1
chrispi775 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Συγγνώμη που ρωτάω αλλά για ποιας αξίας PC μιλάμε; Απλά να έχουμε μια εικόνα
Liapisftw Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Συγγνώμη που ρωτάω αλλά για ποιας αξίας PC μιλάμε; Απλά να έχουμε μια εικόνα 350€ κόστισε το pc
Havik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Είχα παρόμοια εμπειρία πούλησα κάτι, όταν έφτασε μου λέει δεν δουλεύει, το δοκίμασα σε 3 pc και ήμουν τεχνικός όποτε δεν είμαι άσχετος κτλ κτλ, δέχομαι να την στείλει πίσω με που την βάζω στο pc δουλεύει κανονικά…. Τώρα τι έκανε, τι δοκίμασε δεν ξέρω…. Τελικά του επέστρεψα τα λεφτά, μείων τα μεταφορικά, δεν είπε κάτι και έκλεισε η ιστορία χωρίς αξιολόγηση, Έχουν αγριέψει τα πράγματα στις αγγελίες...
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αυτο που λετε με το βιντεο με specs οτι θα τον καλυπτε δεν υπαρχει. Ποσο δυσκολο ειναι να εχω μια χαλασμενη καρτα/μνημη/δισκο και να την ριξω πανω στο pc μολις παραλαβω; Απο την αλλη δεν μπορει ο αλλος να αποδειξει οτι δεν παρελαβε το προιον 100% λειτουργικο. Το οτι δεν του δουλευει τωρα, δε σημαινει οτι δεν δουλευε και την ωρα που παρελαβε. Κοινως, επειδη σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα αποδεικνυεται ποιος εχει δικιο, νομικα λιγα πραγματα μπορουν να γινουν, εως τιποτα. Συν οτι δεν αξιζει τον κοπο ουτως ή αλλως για μικροποσα. Γιαυτο χερι-χερι συναλλαγες και με επιτοπιο ελεγχο πριν την αγορα. ΥΓ. Διαβαζοντας παντως το συγκεκριμενο τοπικ, βλεπω οτι πολλοι κατηγορουν την αλλη πλευρα και παιρνουν το μερος του ts (συνηθιζεται αυτο εδω μεσα-δηλαδη εκδικασεις υποθεσεων απο το πληκτρολογιο οπου συνηθως ο αθωος ειναι ο ts και ο απατεωνας η αλλη πλευρα , χωρις ωστοσο να την εχουμε ακουσει). Αυτο που αντικειμενικα εχει συμβει ομως ειναι οτι ο ts συσκευασε πολυ προχειρα εως απαραδεκτα τον πυργο με αποτελεσμα να φτασει μη λειτουργικος στον παραληπτη. Δεν υπαρχει να στελνεις πυργο με κουριερ χωρις να τον λυσεις και να τοποθετησεις καθε κομματι του ξεχωριστα σε ασφαλη συσκευασια... Και φυσικα αν ειχε ανοιξει ενα αντιστοιχο τοπικ ο παραληπτης, για τον πυργο που παρελαβε, οι ιδιοι δικαστες των πληκτρολογιων θα βγαζανε απατεωνα τον αποστολεα (δηλαδη τον ts). 4
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αυτο που λετε με το βιντεο με specs οτι θα τον καλυπτε δεν υπαρχει.Ποσο δυσκολο ειναι να εχω μια χαλασμενη καρτα/μνημη/δισκο και να την ριξω πανω στο pc μολις παραλαβω;Απο την αλλη δεν μπορει ο αλλος να αποδειξει οτι δεν παρελαβε το προιον 100% λειτουργικο. Το οτι δεν του δουλευει τωρα, δε σημαινει οτι δεν δουλευε και την ωρα που παρελαβε.Κοινως, επειδη σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα αποδεικνυεται ποιος εχει δικιο, νομικα λιγα πραγματα μπορουν να γινουν, εως τιποτα. Συν οτι δεν αξιζει τον κοπο ουτως ή αλλως για μικροποσα.Γιαυτο χερι-χερι συναλλαγες και με επιτοπιο ελεγχο πριν την αγορα.ΥΓ. Διαβαζοντας παντως το συγκεκριμενο τοπικ, βλεπω οτι πολλοι κατηγορουν την αλλη πλευρα και παιρνουν το μερος του ts (συνηθιζεται αυτο εδω μεσα-δηλαδη εκδικασεις υποθεσεων απο το πληκτρολογιο οπου συνηθως ο αθωος ειναι ο ts και ο απατεωνας η αλλη πλευρα , χωρις ωστοσο να την εχουμε ακουσει). Αυτο που αντικειμενικα εχει συμβει ομως ειναι οτι ο ts συσκευασε πολυ προχειρα εως απαραδεκτα τον πυργο με αποτελεσμα να φτασει μη λειτουργικος στον παραληπτη. Δεν υπαρχει να στελνεις πυργο με κουριερ χωρις να τον λυσεις και να τοποθετησεις καθε κομματι του ξεχωριστα σε ασφαλη συσκευασια...Και φυσικα αν ειχε ανοιξει ενα αντιστοιχο τοπικ ο παραληπτης, για τον πυργο που παρελαβε, οι ιδιοι δικαστες των πληκτρολογιων θα βγαζανε απατεωνα τον αποστολεα (δηλαδη τον ts). Συμφωνω απολυτα... Του ποσταρα να καλεσει και την αλλη πλευρα να ακουσουμε τι θα πει,αλλα μαλλον δεν το ειδε.... Ή δεν συμφερε να το δει..
Liapisftw Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Η άκρη βγήκε και το pc δουλεύει κανονικά. Βέβαια θα τον καλέσω να γράψει και ο ίδιος την άποψη του για να μην βγω εγώ κακός 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν φταίει απαραίτητα η συσκευασία του TS. Εδώ σε μένα στην γενική καταφέρανε να ξηλώσουν την ψύκτρα της Ιντελ απο την μητρική, απο τα κλωτσομπουνίδια.
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αυτο που λετε με το βιντεο με specs οτι θα τον καλυπτε δεν υπαρχει.Ποσο δυσκολο ειναι να εχω μια χαλασμενη καρτα/μνημη/δισκο και να την ριξω πανω στο pc μολις παραλαβω;Απο την αλλη δεν μπορει ο αλλος να αποδειξει οτι δεν παρελαβε το προιον 100% λειτουργικο. Το οτι δεν του δουλευει τωρα, δε σημαινει οτι δεν δουλευε και την ωρα που παρελαβε.Κοινως, επειδη σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα αποδεικνυεται ποιος εχει δικιο, νομικα λιγα πραγματα μπορουν να γινουν, εως τιποτα. Συν οτι δεν αξιζει τον κοπο ουτως ή αλλως για μικροποσα.Γιαυτο χερι-χερι συναλλαγες και με επιτοπιο ελεγχο πριν την αγορα.ΥΓ. Διαβαζοντας παντως το συγκεκριμενο τοπικ, βλεπω οτι πολλοι κατηγορουν την αλλη πλευρα και παιρνουν το μερος του ts (συνηθιζεται αυτο εδω μεσα-δηλαδη εκδικασεις υποθεσεων απο το πληκτρολογιο οπου συνηθως ο αθωος ειναι ο ts και ο απατεωνας η αλλη πλευρα , χωρις ωστοσο να την εχουμε ακουσει). Αυτο που αντικειμενικα εχει συμβει ομως ειναι οτι ο ts συσκευασε πολυ προχειρα εως απαραδεκτα τον πυργο με αποτελεσμα να φτασει μη λειτουργικος στον παραληπτη. Δεν υπαρχει να στελνεις πυργο με κουριερ χωρις να τον λυσεις και να τοποθετησεις καθε κομματι του ξεχωριστα σε ασφαλη συσκευασια...Και φυσικα αν ειχε ανοιξει ενα αντιστοιχο τοπικ ο παραληπτης, για τον πυργο που παρελαβε, οι ιδιοι δικαστες των πληκτρολογιων θα βγαζανε απατεωνα τον αποστολεα (δηλαδη τον ts). Δεν έχουν όλοι την κατάρτηση να λύσουν έναν υπολογιστή και αν δεν ήταν συμφωνημένο και ήταν καλή η συσκευασία οπως ειπώθηκε νομίζω ότι ο τσ μια χαρά τα έκανε. Και εμεις οι δικαστες του πληκτρολογιου πήραμε υο μερος του γιατι δεν ηταν σισυτησημος ο παραλήπτης, έως και απειλητικος οπότε νομίζω μια χαρά ήταν η ετυμηγορία ειδικά τώρα που δικαιώθηκε ο ts 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Η άκρη βγήκε και το pc δουλεύει κανονικά. Βέβαια θα τον καλέσω να γράψει και ο ίδιος την άποψη του για να μην βγω εγώ κακός Σου έιπαν κάνα "άντε την γλύτωσες, άλλη φορά δεν θα είσαι τόσο τυχερός!" ? 5
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν έχουν όλοι την κατάρτηση να λύσουν έναν υπολογιστή και αν δεν ήταν συμφωνημένο και ήταν καλή η συσκευασία οπως ειπώθηκε νομίζω ότι ο τσ μια χαρά τα έκανε. Και εμεις οι δικαστες του πληκτρολογιου πήραμε υο μερος του γιατι δεν ηταν σισυτησημος ο παραλήπτης, έως και απειλητικος οπότε νομίζω μια χαρά ήταν η ετυμηγορία ειδικά τώρα που δικαιώθηκε ο ts Ουτε ο παραληπτης ηταν απατεωνας, αλλα οντως το pc ειχε προβλημα τη στιγμη που το παραλεβε. Απατεωνα τον βαφτισαν οι μισοι εδω μεσα ομως, κι οι αλλοι μισοι συμβουλεψαν τον ts να μην ασχολειται με τον τυπο κλπ. Ενω εν τελει την αληθεια ελεγε το παληκαρι που παρελαβε...
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν έχουν όλοι την κατάρτηση να λύσουν έναν υπολογιστή και αν δεν ήταν συμφωνημένο και ήταν καλή η συσκευασία οπως ειπώθηκε νομίζω ότι ο τσ μια χαρά τα έκανε. Και εμεις οι δικαστες του πληκτρολογιου πήραμε υο μερος του γιατι δεν ηταν σισυτησημος ο παραλήπτης, έως και απειλητικος οπότε νομίζω μια χαρά ήταν η ετυμηγορία ειδικά τώρα που δικαιώθηκε ο ts Ακουσες καπου εδω μεσα τον παραληπτη και τον κρινεις "μη συζητησιμο και απειλητικο", ή απλα το γραφεις βασιζομενος στα λογια του t.s;;
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ουτε ο παραληπτης ηταν απατεωνας, αλλα οντως το pc ειχε προβλημα τη στιγμη που το παραλεβε. Απατεωνα τον βαφτισαν οι μισοι εδω μεσα ομως, κι οι αλλοι μισοι συμβουλεψαν τον ts να μην ασχολειται με τον τυπο κλπ.Ενω εν τελει την αληθεια ελεγε το παληκαρι που παρελαβε... Και ο ts τι έφταιγε να τραβήξει αυτήν την ταλαιπωρία? Ακουσες καπου εδω μεσα τον παραληπτη και τον κρινεις "μη συζητησιμο και απειλητικο", ή απλα το γραφεις βασιζομενος στα λογια του t.s;; Βασιζόμενος στα λόγια του ,ο παραλήπτης δεν πήρε μέρος
petran91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αυτο που λετε με το βιντεο με specs οτι θα τον καλυπτε δεν υπαρχει. Ποσο δυσκολο ειναι να εχω μια χαλασμενη καρτα/μνημη/δισκο και να την ριξω πανω στο pc μολις παραλαβω; Απο την αλλη δεν μπορει ο αλλος να αποδειξει οτι δεν παρελαβε το προιον 100% λειτουργικο. Το οτι δεν του δουλευει τωρα, δε σημαινει οτι δεν δουλευε και την ωρα που παρελαβε. Κοινως, επειδη σε τετοιες περιπτωσεις δυσκολα αποδεικνυεται ποιος εχει δικιο, νομικα λιγα πραγματα μπορουν να γινουν, εως τιποτα. Συν οτι δεν αξιζει τον κοπο ουτως ή αλλως για μικροποσα. Γιαυτο χερι-χερι συναλλαγες και με επιτοπιο ελεγχο πριν την αγορα. ΥΓ. Διαβαζοντας παντως το συγκεκριμενο τοπικ, βλεπω οτι πολλοι κατηγορουν την αλλη πλευρα και παιρνουν το μερος του ts (συνηθιζεται αυτο εδω μεσα-δηλαδη εκδικασεις υποθεσεων απο το πληκτρολογιο οπου συνηθως ο αθωος ειναι ο ts και ο απατεωνας η αλλη πλευρα , χωρις ωστοσο να την εχουμε ακουσει). Αυτο που αντικειμενικα εχει συμβει ομως ειναι οτι ο ts συσκευασε πολυ προχειρα εως απαραδεκτα τον πυργο με αποτελεσμα να φτασει μη λειτουργικος στον παραληπτη. Δεν υπαρχει να στελνεις πυργο με κουριερ χωρις να τον λυσεις και να τοποθετησεις καθε κομματι του ξεχωριστα σε ασφαλη συσκευασια... Και φυσικα αν ειχε ανοιξει ενα αντιστοιχο τοπικ ο παραληπτης, για τον πυργο που παρελαβε, οι ιδιοι δικαστες των πληκτρολογιων θα βγαζανε απατεωνα τον αποστολεα (δηλαδη τον ts). Α, έχει συμβεί και αντικειμενικά κιόλας. Το πακετάρισμα έγινε πολύ προσεκτικά κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αυτός ισχυρίζεται ότι όλα δουλεύουν κανονικά, δηλαδή γυριζει ο ανεμιστήρας της ψυκτρας του cpu καθώς και τα ανεμιστηρακια της gpu αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη του.. Σειριακους δεν έχω κρατήσει δυστυχώς αλλά δεν πιστεύω να θέλει να μου κάνει κάτι τέτοιο. Απλά μου μίλησε και αρκετά άσχημα μιας και μου έδωσε τον πατέρα του και όταν πήγα να του πω την δική μου εκδοχή μου λέει δεν έχω χρόνο να μιλάω μαζί σου, αύριο θα μου έχεις βάλει τα χρήματα αν θες να ξεμπερδεψουμε ειρηνικά, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις