Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα απο οτι εχω καταλαβει μιλαμε για ατομα μεγαλης οικονομικης επιφανειας και δεν ξερω που σκοπευουν να το τραβηξουν..

Πουθενά δεν μπορούν να το παν ,άσε με να ξέρω καλύτερα,επίσης αν ήταν λεφτάδες θα αγόραζαν καινούριο

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

TS, είναι απο την κρήτη το παιδί?

Κλασσικός απατεώνας, πήγε να μου την φέρει και σε μένα με ίδια ακριβώς ιστορία, με τον πατέρα να απειλεί κτλ. Ανεύθυνος είναι, άστον.

Αφού έχεις βίντεο με την λειτουργία του, πες του να πάρει φόρα και να έρθει να... το λύσετε μη ειρηνικά.

• Like 4
Δημοσ.

TS, είναι απο την κρήτη το παιδί?

Κλασσικός απατεώνας, πήγε να μου την φέρει και σε μένα με ίδια ακριβώς ιστορία, με τον πατέρα να απειλεί κτλ. Ανεύθυνος είναι, άστον.

Αφού έχεις βίντεο με την λειτουργία του, πες του να πάρει φόρα και να έρθει να... το λύσετε μη ειρηνικά.

Απο θεσσαλόνικη φιλε μου. Το μονο για το οποιο μετανιωνω ειναι οτι δεν τραβηξα στο βιντεο τα specs του pc εν ωρα βιντεο και τωρα μου λεει δεν ξερω αν ειναι το ιδιο pc με αυτο στο βιντεο.. Ιδιο κουτι ιδια ολα εν τω μεταξυ μεχρι και ζελατινα μπροστα στα usb ports.

Δημοσ.

Αστον, ας το τραβήξει. 

Κατα 99% μπλοφάρει αφού τα δικαστικά έξοδα είναι περισσότερα απο το pc. Το πιθανότερο είναι να μην τον αφήνει να το κρατήσει ο πατέρας του γιατί είναι τιμωρία, απο αυτά που μου λες.

• Like 1
Δημοσ.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση..

Κατάφεραν να το ανοίξουν γιατί από ότι κατάλαβα είχε ψιλόβγει το βυσματακι του τροφοδοτικού που πάει στον cpu οπότε και ανοίγει κανονικότητα όπως ακριβώς ισχυριζομουν.

Τώρα ισχυρίζονται ξανά ότι αντί για 8gb που έχει το σύστημα τα windows ( windows 10 64bit) του διαβάζουν τα 4 οπότε πάλι με κατηγορούν.. Στην προσπάθειά τους να το ανοίξουν όμως είχαν βάλει βγάλει και αλλαξει τις ραμ πόσες φορές, πως μπορώ να ξέρω εγώ ότι δεν υπέστη κακή χρήση κάποιο από τα 2 dimm? Μπορεί όμως και πολύ απλά να μην τοποθετήθηκε καλά..

Έχω κουραστεί με όλη αυτή την ταλαιπωρία..

Δημοσ.

Και για αυτό, στείλε ένα όμορφο κι ευγενικό μήνυμα, εξηγώντας ότι δούλευε, και στην προσπάθειά τους να το φτιάξουν μετά το πρόβλημα της μεταφοράς, το χάλασαν και μετά αγνόησέ τους.

Το χειρότερο, να φας μια αρνητική. Σιγά τα ωά. Αν κάποιος σε ρωτήσει, στείλε του το link για αυτό το thread.

• Like 3
Δημοσ.

Απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν για να δουλέψει

Νέα δεδομένα στην υπόθεση..
Κατάφεραν να το ανοίξουν γιατί από ότι κατάλαβα είχε ψιλόβγει το βυσματακι του τροφοδοτικού που πάει στον cpu οπότε και ανοίγει κανονικότητα όπως ακριβώς ισχυριζομουν.
Τώρα ισχυρίζονται ξανά ότι αντί για 8gb που έχει το σύστημα τα windows ( windows 10 64bit) του διαβάζουν τα 4 οπότε πάλι με κατηγορούν.. Στην προσπάθειά τους να το ανοίξουν όμως είχαν βάλει βγάλει και αλλαξει τις ραμ πόσες φορές, πως μπορώ να ξέρω εγώ ότι δεν υπέστη κακή χρήση κάποιο από τα 2 dimm? Μπορεί όμως και πολύ απλά να μην τοποθετήθηκε καλά..

Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει χαλάσει τίποτα, απλά δεν ξέρουν τι κάνουν(παίζει λοιπόν να χαλάσουν/χάλασαν αυτοί κάτι). Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει κουμπώσει κάποια μνήμη μετά απ' ότι έκαναν ή να άλλαξαν θέσεις. Πες τους ότι αυτά που σου λένε δείχνουν απλά ότι έχουν άγνοια, δεν έχουν κάποιο τεχνικό, γιατί αν είχαν θα είχε δοκιμάσει τα καλώδια εξ' αρχής, και ότι δεν προσφέρεις τεχνική υποστήριξη ειδικά σε άτομα που είναι αγενή και επιθετικά και αγνόησέ τους όπως προτάθηκε παραπάνω.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο ίσως "λαθος" από πλευράς σου , που και πάλι λίγο φταις γιατί δεν σου είχε τύχει ξανά παρόμοια περίπτωση είναι ότι δεν κράτησες αποδεικτικά στοιχεία. Ένα βίντεο με τα specs & ένα που να δείχνεις αναλυτικά την διαδικασία πακεταρισματος του μηχανήματος πριν την αποστολή, αλλά που να ήξερες ότι θα μπλέξεις έτσι.

Δυστυχώς όταν γίνονται αποστολές τόσο μεγάλων και ευαίσθητων μηχανημάτων όπως ένα PC πάντα υπάρχει η πιθανότητα του λάθους, βλάβης κατά την μεταφορά .

Πριν από καιρό έστειλα μέσω κούριερ ένα Mac mini και η κούριερ που έκανε την διαδικασία αποστολής έβαλε και εμένα ως πωλητή και τον αγοραστή να υπογράψουμε ότι η μεταφορά γίνεται με δίκη μας ευθύνη. Τώρα αυτό με τις RAM που λες όντως δεν μπορείς να ξέρεις πόσες φορές στην προσπαθεία τους να ξεκινήσουν τον υπολογιστή τις έβαλαν και τις έβγαλαν και τι ταλαιπωρία υπέστησαν οι RAM μπορεί να κάηκε κάποια από στατικό ηλεκτρισμό (αυτο είναι το καλό σενάριο) ή ακόμα χειρότερα να κάηκε η memory bank της μητρικής (το κακό σενάριο).

Εσυ προσφέρθηκες από ότι μας είπες εξαρχής να τους βοηθήσεις να λύσουν το πρόβλημα. Φαντάζομαι αν ήσουν "πονηρος" τώρα δεν θα είχαμε το δικό σου post εδώ αλλά καποιο άλλο του τύπου " μου έστειλε χαλασμένο PC....στέλνω μηνύματα και με αγνοεί.......έχει κατεβάσει τα τηλέφωνα κτλ..." Το πρώτο που κοιτάει ένας τέχνικος όταν του πάνε ένα PC που δεν λειτουργεί είναι αν πατάνε καλά όλα τα εξαρτήματα πάνω στην μητρική και ύστερα ψάχνει τροφοδοτικά κτλ με κάποιο πολύμετρο αν είναι κάτι καμένο. Ας δοκιμάσουν με άλλες μνήμες να δουν αν δουλεύει ή ας αλλάξουν την θέση στις μνήμες.

Επεξ/σία από chrispi775
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν καλεις και τον αγοραστη σε αυτην εδω την συζητηση ,να πει και αυτος την αποψη του;;;. Δεν αμφισβητω τα οσα λες. Επισης,το θεμα μαλλον παει στο μπλα μπλα πλεον

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο λάθος που εκανα, πιστεύω λόγο άγνοιας ειναι ότι στο βίντεο λειτουργίας του υπολογιστή δεν έβαλα να φαίνονται τα specs ξεκάθαρα ώστε να είμαι καλυμμένος 1000% αλλά που να περιμένω τέτοια εξέλιξη.

Το σύστημα όμως άνοιξε κανονικά όπως ήταν λογικό αλλά μετά από ένα 24ωρο συνεχούς κανιβαλισμού μιας και λογικά θα είχε δοκιμάσει ένα σωρό άλλα πράγματα αντί για τα βασικα.

Τώρα φταίω ξανά εγώ που δεν βλέπει όλη την ραμ, αν και είμαι σίγουρος ότι η ραμ δεν έχει πάθει τιποτα και πάλι κάτι λάθος θα έχει γίνει.. Ίσως όμως και στην προσπάθεια του να το κάνει να παίξει να έκανε κάτι στραβα και να το χάλασε.

Δημοσ.

Καταρχήν δες μήπως λύσεις το θέμα με την RAM...κλείνει τον υπολογιχτή.....τις βγάζει και τις 2...βάζει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ απο 1(μία) σε κάθε slot και βλέπεις τι δουλεύει και τι όχι....αν δουλεύουν σε όλα...καλώς...αν καήκε η μνήμη ...παρτην πίσω ...δώσε τα λεφτά της μνήμης και κάντην RMA ....τώρα για καμμένο Slot....του τονίζεις το μερίδιο ευθύνης και το συζητάτε...

Δημοσ.

Παρόλο,που δεν κράτησες specs την ώρα του βίντεο. Το ότι έχεις το βίντεο που δείχνει ότι ο υπολογιστής λειτουργεί πριν το στείλεις αυτό σε καλύπτει. Επισης από την στιγμή που τελικά το έκαναν να δουλέψει μετά από προσπαθείες δείχνει ότι δεν φταις εσυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...