YouLikeAhh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπερα, θελω να αναβαθμησω στο συστημα μου η να φτιαξω ενα καινουριο κρατοντας μερικα απο τα κομματια που εχω το συστημα μου αυτη την στιγμη εχει :Επεξεργαστης AMD FX-6300 Six-Core Processor Καρτα Γραφικων AMD Radeon R9 270 x Series(windforce) Τροφοδοτικο Thermaltake Hamburg 530W Μητρικη Gigabyte 78LMT-USB3 εχω ssd , dvd drive και μια 8αρα ραμ ddr3 για αναβαθμιση σκεφτομαι τον Ryzen 1500X ή Ryzen 1600 με 16 gb ram ddr4 δεν εχω κατι συγκεκριμενο για καρτα γραφικων η και μητρικη (budget αναβθμισης πανω κατω στα 500 ευρω ) (Budget για καινουριο στυστημα απο την αρχη περιπου 800 ευρω ( αν μπορω να πουλισω το υπαρχων συστημα για περιπου 200 ευρω χωρις τον ssd )
BringMe2Life Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Για βοήθα λίγο.. Τι θέλεις να φτιάξεις..?? Gaming..?? Τι ακριβώς θέλεις να σου βρούμε για να σε βοηθήσουμε..?? Κάτι συγκεκριμένο ή να σου προτείνουμε σύμφωνα με τα παραπάνω..?? Αν ναι πες μας τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι, γιατί υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί & θα φάμε ημέρες γραψίματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα