Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, το pc μου είναι το εξής:

Cpu: Intel G4600

Mobo: Gigabyte B250M-D3H

Psu: Thermaltake Smart SE 630W

Κάρτα γραφικών δεν έχω επειδη δε με ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια, και το psu ειναι τόσα W σε περίπτωση αναβάθμισης/προσθήκης κάρτας γραφικων που και πάλι πολύ ειναι αλλά δεν ήταν ακριβό και για να είμαι υπερκαλυμμενος.

Το κουτί είναι απ το παλιό σύστημα ένα Cooler Master Cosmos S το οποίο είναι τεραστιο οπότε έχετε να μου προτείνετε ένα καλό μέχρι 30 ευρω που όμως να χωράει μια κάρτα γραφικων σε περίπτωση που θέλω να βάλω στο μελλον? Δε με ενδιαφέρει να έχει τζαμακι καθώς ειναι κάτω απ το γραφείο. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών δεν έχω επειδη δε με ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια, και το psu ειναι τόσα W σε περίπτωση αναβάθμισης/προσθήκης κάρτας γραφικων που και πάλι πολύ ειναι αλλά δεν ήταν ακριβό και για να είμαι υπερκαλυμμενος.

Το κουτί είναι απ το παλιό σύστημα ένα Cooler Master Cosmos S το οποίο είναι τεραστιο οπότε έχετε να μου προτείνετε ένα καλό μέχρι 30 ευρω που όμως να χωράει μια κάρτα γραφικων σε περίπτωση που θέλω να βάλω στο μελλον? Δε με ενδιαφέρει να έχει τζαμακι καθώς ειναι κάτω απ το γραφείο. Ευχαριστώ πολύ.

aerocool qs-240 value for money και κοντα στα λεφτα π ψαχνεις 

Δημοσ.

Καλό μέχρι 30 ευρώ δεν υπάρχει. Να σου προτείνει κάποιος ένα κουτί που να είναι αξιοπρεπές στα χρήματα αυτά πάντα να το δεχτώ. Αν είναι είναι καλό στα 30 τότε στα 60 τι είναι? Στα 90? Στα 120? κλπ? 

Δημοσ.

Εννοω να κανει τη δουλεια του, να εχει καλο αερισμο και να χωραει μια μελλοντικη καρτα. Δεν εννοω να ειναι rgb tempered με 2 χωρους για radiators. :P

Δημοσ.

Tύπε μήπως είσαι καλοκαιρινό troll ? :blink: Έχεις το Cooler Master Cosmos S και θες να πας σε κουτί 30ευρού ?!!! Πούλα το και πήγαινε σε κάποιο από αυτά

http://www.skroutz.gr/s/8340305/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Acrylic-Window.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/5834882/NZXT-Source-340.html

Ρε φιλε, είναι τεραστιο και με τη motherboard που είναι mini itx, έχει χώρο για άλλη μια motherboard μέσα. Χώρο μου πιάνει και δεν παίζω παιχνιδια, θελω κάτι απλο τι να τα κάνω τα 80 ευρώ κουτιά? Εξάλλου τι να πουλήσω απ το κουτί? Είναι 10 χρόνων. Χωρίς εγγυησεις, κουτί (συσκευασία εννοώ) ουτε τιποτα. Γιατί μιλάς έτσι δεν καταλαβαίνω.
Δημοσ.

Ρε φιλε, είναι τεραστιο και με τη motherboard που είναι mini itx, έχει χώρο για άλλη μια motherboard μέσα. Χώρο μου πιάνει και δεν παίζω παιχνιδια, θελω κάτι απλο τι να τα κάνω τα 80 ευρώ κουτιά? Εξάλλου τι να πουλήσω απ το κουτί? Είναι 10 χρόνων. Χωρίς εγγυησεις, κουτί (συσκευασία εννοώ) ουτε τιποτα. Γιατί μιλάς έτσι δεν καταλαβαίνω.

Έχεις το Cooler Master Cosmos S, full tower (δηλ. τεράστιο που ίσως είναι μειονέκτημα πλέον) αλλά με άλλα καλούδια - ποιοτικότατο κουτί. Ανοίγεις θέμα και λες ψάχνω κάτι μέχρι 30Ε για αλλαγή. Προσωπικά μου χτυπάει άσχημα.  Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση το έχεις αλλά 50-60Ε σίγουρα θα φύγει. 

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε θα το βαλω σε αγγελια γιατι πραγματικα δε μου χρειαζεται, οπως βλεπεις το συστημα μου ειναι για απλη χρηση. Ευχαριστω για την προταση σου παντως.

Δημοσ.

Δες εδώ! Απίστευτα κουτάκια και τα 2.. Τα έχω δοκιμάσει σε PC πελατών.. Μπορείς να κρύψεις τελείως τα καλώδια & να κάνεις καλό Airflow & έχει κρυφές θήκες για σκληρούς.. Η επιλογή δικιά σου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...