Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που ενώ δεν έχω θέσει κάποιο δαχτυλικό αποτύπωμα και αυτό πατιέται πάλι και σε πάει στην οθόνη κλειδώματος ( στις παλιότερες miui) είτε ξεκλειδώνει τελείως (στις καινούργιες miui) το θεωρώ αποτυχημένο λειτουργικό. Στην miui 7 δεν γινόταν αλλά στην 8 τα σκατώσαν. Ουσιαστικά προσπαθεί μέσα στην τσέπη να ξεκλειδώσει γιατι ακουμπάει το δαχτυλικό αποτύπωμα και χάνει αρκετή μπαταρία από αυτό χώρια που ζεματάει το κινητό όταν το βγάζω απο την τσέπη, ενώ όλα αυτά δεν υπάρχουν με την cyanogen, rr κ.λ.π. Αλλά έλα που δεν θέλω να ξανά βάλω cyanogen γιατί στην miui το σήμα κινητής, wifi, gps και κάμερας είναι κλάσης ανώτερα απο την cyanogen. Κάτοχος redmi note 3 pro. Απόλυτα ικανοποιημένος απο το κινητό κατα τα άλλα, αλλά είμαστε σοβαροί να μην μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως το δαχτυλικό αποτύπωμα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Φυσικα και μπορεις,απλα δεν το χεις ψαξει.Kανε ενα search στο google και βαλε και τις λεξεις ''key layouts'' μαζι.

Παιδιά apple να αγοράζετε. κινητάρες.

μονο πασοκ και apple!

Δημοσ.
το υφακι δεν το ξεκινησα εγω καταρχας 

αφου σκαμπαζεις κ επιδοκιμαζεις ενα τοσο επεμβατικο android που θελει πατεντες για να μην σου κλεινει εφαρμογες στο παρασκηνιο κ να μην χανει ειδοποιησεις κ χιλια δυο optimizations για να μην σερνεται ε μπραβο τι να πω

Ε τώρα με αυτά που λες σιγουρευτικα ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ miui.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...