Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το υφακι δεν το ξεκινησα εγω καταρχας 

αφου σκαμπαζεις κ επιδοκιμαζεις ενα τοσο επεμβατικο android που θελει πατεντες για να μην σου κλεινει εφαρμογες στο παρασκηνιο κ να μην χανει ειδοποιησεις κ χιλια δυο optimizations για να μην σερνεται ε μπραβο τι να πω

Αυτο το "επεμβατικο", σε stock android θα το εβαζες σαν greenify,force doze και οτι αλλο,μεσω 3rd party app που δεν ειναι και παντα συμβατο με την rom σου και δε δουλευει και παντα οπως πρεπει.

Με το miui ειναι ενσωματωμενο στο συστημα και δουλευει ρολοι.Αν θες το κλεινεις,επιλογη απο τα settings ειναι.

Και ακριβως επειδη ειμαι (θα λεγα) power user και το κολομπαρευα οσο δεν παει το android προ miui,τωρα εχω βρει την υγεια μου με το Miui που τα χει ολα ενσωματωμενα στο συστημα και δεν χρειαζεται να χαλαω τοσες ωρες ψαχνωντας και δοκιμαζοντας 3rd party apps για να κανουν αυτο που θελω.

Πραγματικα ειναι flash and forget και βρηκα αυτο που εψαχνα.

Αυτα ειναι γουστα ομως,εσυ μπορει να γουσταρεις να ασχολεισαι ολη μερα με mods και tweaks για να το φερεις στα μετρα σου. (οπως ημουν και γω για πολλα χρονια)

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το υφακι δεν το ξεκινησα εγω καταρχας 

αφου σκαμπαζεις κ επιδοκιμαζεις ενα τοσο επεμβατικο android που θελει πατεντες για να μην σου κλεινει εφαρμογες στο παρασκηνιο κ να μην χανει ειδοποιησεις κ χιλια δυο optimizations για να μην σερνεται ε μπραβο τι να πω

το υφάκι ποιο είναι ;  κι εγώ θέλω lineage και να έχω το gravity μου και το xposed μου αλλά τι σχέση έχει με αυτά που λες εσύ ;

σου απάντησα ότι αυτό που θες εσύ , είναι αδιάφορο για πολλούς γιατί πολλοί θέλουν miui γιατί έχει πολλά εξτρά που δε τα έχουν

άλλες εκδοχές

επίσης όσο βαριά (που είναι) και να είναι η miui ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ η εταιρία ; αυτό πουλάει , πλάκα κάνουμε ; 

έβγαλε η samsung το tw και σου πούλησε stock ; 

το καταλαβαίνει ότι το stock δεν είναι το καλύτερο για τον "απλό μέσο χρήστη" ; 

υ.γ. τα έχει κάνει "μπαχαλο" με τις ρυθμίσεις ναι , αλλά αν σκαμπάζεις ποιο είναι το πρόβλημα σου ; αυτός που δεν σκαμπαζει το έχει 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου το mi max 2 και έχω αλλάξει πολλές εταιρείες πρίν έχω να πω πώς μόλις το πιάσεις στα χέρια σου καταλαβαίνεις τη κλέψιμο πέφτει από της μεγάλες εταιρείες αν είχε το λογότυπο samsung θα έκανε 500 ευρώ...και επειδή εκεί που είχαν πρόβλημα στην xiaomi γενικά ήταν η κάμερα βάζουνε πάνω τώρα φακό από την sony που τραβάει υπέροχες φωτογραφίες..αν κρατήσει αυτές τίς τιμές πραγματικά αξίζει πολλά η xiaomi! πλιν της apple που δεν χάνει εύκολα τιμή δείτε πόσο έκανε η πόσο κάνει τώρα το s8 σκας 829 και σε λίγους μήνες το πέρνεις στα 600... εύχομαι να κρατήσει αυτές τις τιμές μπράβο xiaomi!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αγόρασα Xiaomi ( σαβόμι σαν εμένα :P ) πρώτη φορά πριν λίγο καιρό με 145 ευρώ, εκεί που πλήρωνα μεγάλες εταιρείες με διπλάσια τιμή και δεν έμενα ποτέ ευχαριστημένος πιστεύω έκανα μία καλή επιλογή αυτή την φορά... Βέβαια στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό. 

Δημοσ.

αντε, καιρος τωρα η ΕΕ να επιβαλει και σ' αυτην κανα προστιμο (αφου εχει τετοια κερδη). κατι θα βρει, φοροδιαφυγη (που ειναι της μοδας), αθεμιτος ανταγωνισμος, κατι τελος παντων!

εκτος και τους κινεζους δε την παιρνει να τους πειραξει :P

p.s. αρχιζω να ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι μελος αυτης τη ΕΕ

Δημοσ.

αντε, καιρος τωρα η ΕΕ να επιβαλει και σ' αυτην κανα προστιμο (αφου εχει τετοια κερδη). κατι θα βρει, φοροδιαφυγη (που ειναι της μοδας), αθεμιτος ανταγωνισμος, κατι τελος παντων!

εκτος και τους κινεζους δε την παιρνει να τους πειραξει :P

Ο,τι να'ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Το αξίζει, πρώτη φορά αγόρασα Xiaomi και είμαι υπερ-ευχαριστημενος! Αν και φαν του καθαρού android, το Miui το βρίσκω εξαιρετικό μέχρι τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω Χiaomi Redmi Pro και το κινητο ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε! (Πρωην κατοχος iphone). Το Miui απλα ΠΕΤΑΕΙ στην κυριολεξια και γενικα αν εξαιρεσεις την καμερα του που ειναι μετρια, σε γενικες γραμμες, ειναι απλα ΚΙΝΗΤΑΡΑ. Eιναι το κινητο που λες "μ@λ@κ@ ναι. Και 100 ευρω ποιο πανω να εκανε το ρημαδι τα αξιζει τα λεφτα του!"

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ντρέπομαι εδώ και χρόνια.

Από τότε που κατάλαβα τι μας είχαν στήσει οι φίλοι μας οι ευρω-πέη με την αγαστή συνεργασία την δικών μας βέβαια.

Δημοσ.

Σας έχει πάρει τα σοβρακα. Πετάει 4χιλιαρα και 5χιλιαρα mah στα κινητά της για λες και είναι στραγάλια ενώ η Samsung η htc και η sony παίζουν ακόμα με τα 3.000 και με 3.300mah που με το ζόρι σε βγάζουν 3μιση και 4 ώρες οθόνη.

Έχουν πιάσει το νόημα. Ο καταναλωτής θέλει αυτονομία μια καλή προς μέτρια οθόνη με ωραία χρώματα αν είναι δυνατόν δικαρτη συσκευή και μια καλή κάμερα Νομίζω το mi6 τους πήρε τα παντελόνια ειδικά σε αυτήν την τιμή που είναι αυτήν την στιγμή είναι ότι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...