Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας περάσει ένα δύσκολο 2016 με πωλήσεις smartphone που απείχαν αρκετά από τους αρχικούς στόχους, τα πράγματα δείχνουν αρκετά καλύτερα φέτος για την Xiaomi με βάση και τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το δεύτερο τρίμηνο του έτους ήταν το πιο επιτυχημένο στην ιστορία της με πωλήσεις 23 εκατομμυρίων συσκευών παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Lei Jun, ο αριθμός των πωλήσεων για το συγκεκριμένο τρίμηνο είναι κατά 70% μεγαλύτερος από το προηγούμενο.

Ανάμεσα στους λόγους που φαίνεται ότι είναι υπεύθυνοι για αυτή την τεράστια αύξηση περιλαμβάνεται το καλό οικονομικό κλίμα, με τις πωλήσεις στην Ινδία να έχουν σημειώσει αύξηση 328% σε ετήσια βάση και με το Redmi Note 4 να είναι το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στη χώρα. Η Xiaomi συνεχίζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ινδία, εγκαινιάζοντας το πρώτο υποκατάστημα Mi Home πριν δύο μήνες στην πόλη Μπανγκαλόρ.

Στόχος της Xiaomi για το 2017 είναι να φτάσει τα $15 δισ. δολάρια έσοδα, με την επόμενη χρονιά να είναι εξίσου σημαντική για την εταιρεία όταν και έχει προγραμματίσει τη διάθεση 100 εκατομμυρίων smartphone στην παγκόσμια αγορά.

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Xiaomi είναι η απόδειξη ότι μια εταιρεία που πέρισυ την έμαθαν πολλοί από το κινητό Redmi Note 3 Pro, έχοντας φτιάξει ένα πολύ καλό για τα λεφτά του κινητό, αποκτάει κοινό που τη στηρίζει.

Η Ελληνική κοινότητα έχει βοηθήσει εδώ στο να την μάθουν πολλοί καθώς και ότι είναι πλέον επίσημα στην Ελλάδα.

Η Xiaomi είναι η "Apple της Κίνας" που κατασκευάζει πάμπολλα προϊόντα, όχι μόνο κινητά. Μπράβο της και εύχομαι να κρατήσει την τίμια κοστολόγηση των προϊόντων της αλλά να περιορίσει λίγο την παραγωγή σε λιγότερα μοντέλα. Ο απλός καταναλωτής (χάνεται) μπερδεύεται με τις ονομασίες και τη συχνότητα κυκλοφορίας νέων συσκευών.

Εύχομαι σύντομα να έρθουν στην Ελλάδα επίσημα και άλλα προϊόντα καθώς και (γιατί όχι; ) καταστήματα με service.

• Like 12
Δημοσ.

ποσο δυσκολο θα τους ηταν να δινουν καθαρο android κ αντι να δινουν βαρος στο miui που σκοτωνει τις επιδοσεις να κοιταζαν να φτιαξουν το software των φωτογραφικων τους 

εκει πονανε ολα τα xiaomi αλλιως θα σαρωναν 

Δημοσ.

Αν ειχανε και μια καμερα σαν του s7 θα εσκιζαν ..... αλλα ειναι πολυ πισω στο θεμα καμερα.

οι αισθητηρες τους κ το hardware γενικοτερα ειναι οπως σε ολα τα αλλα καλα κινητα ,στο post processing χωλαινουν

Δημοσ.

ποσο δυσκολο θα τους ηταν να δινουν καθαρο android κ αντι να δινουν βαρος στο miui που σκοτωνει τις επιδοσεις να κοιταζαν να φτιαξουν το software των φωτογραφικων τους 

αν θες καθαρο android εχεις χιλιαδες αλλες επιλογες.Το miui ειναι απο αυτα που κανουν τα Xiaomi να πουλανε (μαζι με τιμες και την ποιοτητα κατασκευης),ειναι το πιο ολοκληρωμενο os αυτη τη στιγμη και το πιο ομορφο βεβαια.

Οσο γι αυτο που λες για τις επιδοσεις του miui δεν ξερω ποτε επιασες xiaomi στα χερια και αν,γιατι απλα δεν ισχυει.Κααααποτε (πριν 5ετια) θα μπορουσες να το πεις αυτο αλλα οχι τωρα,τωρα πεταει.

Σε πολλους δεν αρεσει καθολου το stock android (πχ εμενα αλλα δε με βλεπω να ειμαι μονος μου).Ειδικα απο lollipop και μετα το καθαρο android ειναι πανασχημο,κλινικο και αποστηρωμενο και για να το φερεις στα μετρα σου λειτουργικα και εμφανισιακα θες 50 εξτρα apps και 20 xposed modules.

To αντιθετο ακριβως με το miui.

Oσο για τις καμερες για κοιτα λιγο του mi6 και των αλλων ακριβων μοντελων και ξαναμιλαμε.

Περιμενεις carl Zeiss φακους σε κινητο των 150 ευρω?Ειπαμε xiaomi αλλα αυτο θα ηταν θαυμα.Ποια εταιρια το χει κανει αυτο??

Και γω θα θελα snapdragon 835 σε κινητο των 50 ευρω,ας κραξω λιγο την xiaomi που δεν μου το δινει!LoL

• Like 14
Δημοσ.

λίγο (πολύ αλλά είμαι ευγενικός) άκυρο το ποστ σου

η miui ήταν εξ αρχής το "προϊόν" τους πριν βγάλουν καν συσκευές , λες να το παρατήσουν επειδή εσύ θες stock ;

πόσο εύκολο θα ήταν να παρατήσουν και την miui και τα κινητά και να βγάζουν μόνο λάμπες και π.χ. ακουστικά :)))) 

• Like 3
Δημοσ.

Αν ειχανε και μια καμερα σαν του s7 θα εσκιζαν ..... αλλα ειναι πολυ πισω στο θεμα καμερα.

για δες το Mi6..βγαζει καλυτερες και απο s8 και απο iphone.Με 370 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειμαι κ εγω ευγενικος κ εχοντας δοκιμασει στο mi5 απειρες roms αλλα εχοντας κ εμπειρια γενικοτερα θα πω οτι μονο αυτος που δεν σκαμπαζει δεν θελει καθαρο android

μιλαω ως καταναλωτης γιατι κατα φαντασιαν μετοχος για να το βλεπω απο την σκοπια της εταιρειας ευτυχως δεν ειμαι ακομα

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειμαι κ εγω ευγενικος κ εχοντας δοκιμασει στο mi5 απειρες roms αλλα εχοντας κ εμπειρια γενικοτερα θα πω οτι μονο αυτος που δεν σκαμπαζει δεν θελει καθαρο android

μιλαω ως καταναλωτης γιατι κατα φαντασιαν μετοχος για να το βλεπω απο την σκοπια της εταιρειας ευτυχως δεν ειμαι ακομα

Εγω δηλαδη που περναγα 2 rom την εβδομαδα και εχω φορεσει οτι aosp και cm based rom εχει κυκλοφορησει ποτε,καθως και οτι skin android εχει βγαλει εταιρια (flyme,emui,color κλπ) και κατεληξα σε miui μαλλον δεν σκαμπαζω!

Εχεις μια ψιλομεγαλουτσικη ιδεα για τον εαυτο σου μαλλον!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω δηλαδη που περναγα 2 rom την εβδομαδα και εχω φορεσει οτι aosp και cm based rom εχει κυκλοφορησει ποτε,καθως και οτι skin android εχει βγαλει εταιρια (flyme,emui,color κλπ) και κατεληξα σε miui μαλλον δεν σκαμπαζω!

Εχεις μια ψιλομεγαλουτσικη ιδεα για τον εαυτο σου μαλλον!

το υφακι δεν το ξεκινησα εγω καταρχας 

αφου σκαμπαζεις κ επιδοκιμαζεις ενα τοσο επεμβατικο android που θελει πατεντες για να μην σου κλεινει εφαρμογες στο παρασκηνιο κ να μην χανει ειδοποιησεις κ χιλια δυο optimizations για να μην σερνεται ε μπραβο τι να πω

Δημοσ.

Από τις αγαπημένες μου. Αξιόπιστη, οικονομική με άριστες ποιοτικά συσκευές σε σχέση με την τιμή τους και με εξαιρετικό λογισμικό.

Και εις ανώτερα μωρή Xiaomi!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...