Dimkar3000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μου ζητήθηκε να προτείνω τι πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει σήμα το wifi σε μεγάλη εμβέλεια. Συγκεκριμένα θέλω να καλύψω μία περιοχή 100-200 μέτρα ανοικτού χώρου (πλατεία), έτσι ώστε να υπάρχει σήμα παντού Μετά από λίγη έρευνα κατέληξα στο ότι πρέπει να απευθυνθώ σε ιδιώτη που θα αναλάβει την εγκατάσταση κεραίας μεγάλης εμβέλειας. Θα ήθελα αν γίνεται να το αποφύγω αυτό. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι εναλλακτικό; Αν τελικώς δεν γίνεται μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικά link με τέτοιες εταιρίες να απευθυνθώ. Ευχαριστώ πολύ.
Galnazar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, προσωπικά για να μην μπλέκεις κιόλας όπως λές, θα έπαιρνα ένα καλό wireless repeater. Μπορείς να τσεκάρεις αυτό το θέμα αν δεν ξέρεις τι είναι ή πως ρυθμίζεται. http://www.insomnia.gr/topic/455244-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-repeater-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/
kotsos72 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σε περιπτωση πολλών χρηστών περισσότερο να σε ενδιαφερει η υπολογιστική ισχύ τοσο του ap οσο και του ρουτερ παρα η εμβέλεια 100 μέτρα οτι και να βάλεις θα πιανει(περιπου) Έχει κάνα budget της προκοπής η θέλει να τη βγάλει με 50 100 ευρώ; τοσα κάνει μια καλη omni μονο
Finn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σκέψου ότι όσο "δυνατό AP" και να βάλεις, συσκευές με αδύναμο πομποδεκτη δε θα συνδεθούν ασχέτως αν βλέπουν φουλ σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα