Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headsets] Razer Kraken Xbox One <>Public<>70€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-one/akoystika/razer-kraken-xbox-one-gaming-headset-mayro-and-adapter/prod7771526pp/

Αναφέρεται για συμβατότητα με xbox one. Για υπολογιστή δεν γνωρίζω αν συνδέεται

Ο ανταγωνμισμός στο σκρουτζ και το αμαζον λίγο που είδα κυμαίνεται περίπου στα 100 ευρώ

Δημοσ.

Κάτοχος razer kraken, η τιμή δεν συμβαδίζει με την ποιότητα κατασκευής. Οι φθορές άρχισαν να φαίνονται απο τον δεύτερο χρόνο ενώ τα πρόσεχα παρα πολύ

Δημοσ.

Κάτοχος razer kraken, η τιμή δεν συμβαδίζει με την ποιότητα κατασκευής. Οι φθορές άρχισαν να φαίνονται απο τον δεύτερο χρόνο ενώ τα πρόσεχα παρα πολύ

Προφανώς και τα προσεχες πολύ, προσωπικά δεν έχω επαφή με προϊόντα razer αλλά ο γιός μου ότι πήρε απλά άχρηστο βγήκε.οκ την εγγύηση την έβγαλαν (αν και με το ζόρι).

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της η razer δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση για τα headset. Οπότε μάλλον το αναγνωρίζει και η εταιρεία ότι η ποιότητα τους είναι χάλια.

Δημοσ.

Ως κατοχος των razer kraken για pc, μπορω να πω οτι γενικα ο ηχος τους για gaming ειναι τρομερος, αλλα ειναι σχετικα κουραστικα μετα απο πολυωρη χρηση και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Εγω τα χα παρει σε προσφορα, αμα ηταν στην τιμη των 70 σιγουρα θα πηγαινα προς κατι αλλο.

Δημοσ.

Ως κατοχος των razer kraken για pc, μπορω να πω οτι γενικα ο ηχος τους για gaming ειναι τρομερος, αλλα ειναι σχετικα κουραστικα μετα απο πολυωρη χρηση και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Εγω τα χα παρει σε προσφορα, αμα ηταν στην τιμη των 70 σιγουρα θα πηγαινα προς κατι αλλο.

Απλα δεν εχεις ακουσει κατι καλυτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...