kristosfm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-one/akoystika/razer-kraken-xbox-one-gaming-headset-mayro-and-adapter/prod7771526pp/ Αναφέρεται για συμβατότητα με xbox one. Για υπολογιστή δεν γνωρίζω αν συνδέεται Ο ανταγωνμισμός στο σκρουτζ και το αμαζον λίγο που είδα κυμαίνεται περίπου στα 100 ευρώ
Whitey Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Τα έχω τα συγκεκριμένα και λειτουργούν άψογα και σε PC.
Tzimaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μπούρδα ολικής, κοίταξε σε κάτι άλλο π.χ Cloud Hyper X 2
kreiz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κάτοχος razer kraken, η τιμή δεν συμβαδίζει με την ποιότητα κατασκευής. Οι φθορές άρχισαν να φαίνονται απο τον δεύτερο χρόνο ενώ τα πρόσεχα παρα πολύ
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κάτοχος razer kraken, η τιμή δεν συμβαδίζει με την ποιότητα κατασκευής. Οι φθορές άρχισαν να φαίνονται απο τον δεύτερο χρόνο ενώ τα πρόσεχα παρα πολύ Προφανώς και τα προσεχες πολύ, προσωπικά δεν έχω επαφή με προϊόντα razer αλλά ο γιός μου ότι πήρε απλά άχρηστο βγήκε.οκ την εγγύηση την έβγαλαν (αν και με το ζόρι).
kreiz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Στην ιστοσελίδα της η razer δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση για τα headset. Οπότε μάλλον το αναγνωρίζει και η εταιρεία ότι η ποιότητα τους είναι χάλια.
AllNatural Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ως κατοχος των razer kraken για pc, μπορω να πω οτι γενικα ο ηχος τους για gaming ειναι τρομερος, αλλα ειναι σχετικα κουραστικα μετα απο πολυωρη χρηση και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Εγω τα χα παρει σε προσφορα, αμα ηταν στην τιμη των 70 σιγουρα θα πηγαινα προς κατι αλλο.
MessatsuRoku Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ως κατοχος των razer kraken για pc, μπορω να πω οτι γενικα ο ηχος τους για gaming ειναι τρομερος, αλλα ειναι σχετικα κουραστικα μετα απο πολυωρη χρηση και η ποιοτητα κατασκευης θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Εγω τα χα παρει σε προσφορα, αμα ηταν στην τιμη των 70 σιγουρα θα πηγαινα προς κατι αλλο. Απλα δεν εχεις ακουσει κατι καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα