@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν παιρνατε και ενα hd sentinel να τσεκαρετε ποσες ωρες εχει λειτουργησει ο σκληρος? Οχι, οτι εχει ιδιαιτερη σημασια, αλλα εγω θα το κανα να μου φυγει η απορια.. 2
Innersense Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Πέραν του ότι το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε πλέον, το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά καταστήματα ο λογαριασμός που έχουν δεν έχει admin δυνατότητες οπότε περιορίζεσαι στο τι μπορείς να τρέξεις.
george1703 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Kotsovolo kai public εχει εξαντληθεί...αρα να μην περιμενουμε να ξανατρεξει παρομοια προσφορα ε?
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 δύσκολα πρέπει να ξεστοκάρανε. Εξάλου εχει βγεί το 7567 που είναι το νέο μοντέλο εδώ και καιρό με την nvidia 1050 Και 1050ti
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πέραν του ότι το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε πλέον, το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά καταστήματα ο λογαριασμός που έχουν δεν έχει admin δυνατότητες οπότε περιορίζεσαι στο τι μπορείς να τρέξεις. Για κάντο πιο λιανά να το καταλάβουμε?
Innersense Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Για κάντο πιο λιανά να το καταλάβουμε? Αν δεν είναι Administrator ο Account και είναι Guest όπως τα έχουν στημένα στον Κωτσόβολο στη Συγγρού δεν μπορείς να τρέξεις πχ hd sentinel ούτε cmd για να τσεκάρεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός.
Tsamjunior Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αν δεν είναι Administrator ο Account και είναι Guest όπως τα έχουν στημένα στον Κωτσόβολο στη Συγγρού δεν μπορείς να τρέξεις πχ hd sentinel ούτε cmd για να τσεκάρεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός. Φαντάζομαι ο φίλος λέει για όσους ήδη το αγόρασαν και το έχουν σπίτι. Απ'όσο κατάλαβα δεν εννοεί να το τεστάρουν επί τόπου...
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αν δεν είναι Administrator ο Account και είναι Guest όπως τα έχουν στημένα στον Κωτσόβολο στη Συγγρού δεν μπορείς να τρέξεις πχ hd sentinel ούτε cmd για να τσεκάρεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός. Και αυτός είναι λόγος να μην αγοραστεί ένα λάπτοπ?
Innersense Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Και αυτός είναι λόγος να μην αγοραστεί ένα λάπτοπ? Μιλάμε για επιτόπιο έλεγχο εκθεσιακού laptop.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μιλάμε για επιτόπιο έλεγχο εκθεσιακού laptop. Πολύ καλά κάνουν και έχουν χρήστη quest. Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να κάνει ότι θέλει. Αν αποφασίσει κάποιος να αγοράσει το εκθεσιακό κομμάτι μπορεί να ζητήσει να ανοίξει το λάπτοπ με δικαιώματα διαχειριστή.
attanasio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ενδιαφέρει και βολεύει κάποιον φίλο ας το ψάξει... ίσως υπάρχει στην Πάτρα 1 κομμάτι στην τιμή του Ιουλίου (720 ευρώ). (Μπορείτε να ρωτήσετε σε άλλο κατάστημα αν το εμφανίζει στο σύστημα γιατί στο τηλεφωνικό κέντρο του Κώτσο δεν είχαν ιδέα...)
attanasio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εκθεσιακό; Ναι εκθεσιακό. Η προσφορά στο συγκεκριμένο θέμα αφορούσε μόνο εκθεσιακά.
Eliaskat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 καλα εχουν ακομα στοκ με 960/950 , είμαι σιγουρος ότι καποια καλη προσφορα θα ξαναβγεί για να ξεστοκαρουν τα παλια .... Και εγω εδω είμαι περιμένω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις