Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 7559 719€ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παιρνατε και ενα hd sentinel να τσεκαρετε ποσες ωρες εχει λειτουργησει ο σκληρος?

Οχι, οτι εχει ιδιαιτερη σημασια, αλλα εγω θα το κανα να μου φυγει η απορια..

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέραν του ότι το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε πλέον, το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά καταστήματα ο λογαριασμός που έχουν δεν έχει admin δυνατότητες οπότε περιορίζεσαι στο τι μπορείς να τρέξεις. 

Δημοσ.

δύσκολα πρέπει να ξεστοκάρανε.

Εξάλου εχει βγεί το 7567 που είναι το νέο μοντέλο εδώ και καιρό με την nvidia 1050 Και 1050ti

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέραν του ότι το συγκεκριμένο εξαντλήθηκε πλέον, το πρόβλημα είναι ότι σε πολλά καταστήματα ο λογαριασμός που έχουν δεν έχει admin δυνατότητες οπότε περιορίζεσαι στο τι μπορείς να τρέξεις. 

Για κάντο πιο λιανά να το καταλάβουμε?

Δημοσ.

Για κάντο πιο λιανά να το καταλάβουμε?

Αν δεν είναι Administrator ο Account και είναι Guest όπως τα έχουν στημένα στον Κωτσόβολο στη Συγγρού δεν μπορείς να τρέξεις πχ hd sentinel ούτε cmd για να τσεκάρεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός.

Δημοσ.

Αν δεν είναι Administrator ο Account και είναι Guest όπως τα έχουν στημένα στον Κωτσόβολο στη Συγγρού δεν μπορείς να τρέξεις πχ hd sentinel ούτε cmd για να τσεκάρεις πόσες ώρες έχει λειτουργήσει ο σκληρός.

Φαντάζομαι ο φίλος λέει για όσους ήδη το αγόρασαν και το έχουν σπίτι. Απ'όσο κατάλαβα δεν εννοεί να το τεστάρουν επί τόπου...

Δημοσ.

Και αυτός είναι λόγος να μην αγοραστεί ένα λάπτοπ?

Δημοσ.

Μιλάμε για επιτόπιο έλεγχο εκθεσιακού laptop.

Πολύ καλά κάνουν και έχουν χρήστη quest. Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να κάνει ότι θέλει. Αν αποφασίσει κάποιος να αγοράσει το εκθεσιακό κομμάτι μπορεί να ζητήσει να ανοίξει το λάπτοπ με δικαιώματα διαχειριστή. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρει και βολεύει κάποιον φίλο ας το ψάξει... ίσως υπάρχει στην Πάτρα 1 κομμάτι στην τιμή του Ιουλίου (720 ευρώ). (Μπορείτε να ρωτήσετε σε άλλο κατάστημα αν το εμφανίζει στο σύστημα γιατί στο τηλεφωνικό κέντρο του Κώτσο δεν είχαν ιδέα...)

Δημοσ.

καλα εχουν ακομα στοκ με 960/950 , είμαι σιγουρος ότι καποια καλη προσφορα θα ξαναβγεί για να ξεστοκαρουν τα παλια ....

Και εγω εδω είμαι περιμένω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...