Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 7559 719€ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκ πρώτης όψεως ήταν καλή προσφορά αλλά το να πάρεις ένα Εκθεσιακό με ότι κατάσταση μεταχειρισμένου συνεπάγεται αυτό έστω και με 2 χρόνια εγγύηση για 720€ όταν ο άλλος το πήρε 680€ του κουτιού πριν 6 μήνες είναι όχι λίγο αλλά αρκετά "κάπως".

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αξιζουν ρε παιδιά τα εκθεσιακά λαπτοπς. Πάει ο καθενας και το πειράζει.Συν οτι ταλαιπωρια έχει υποστεί. Είναι σαν ν αγοράζεις μεταχειρισμένο βαριάς χρήσης με εγγύηση...

• Like 4
Δημοσ.

Με gtx 950 και free dos. Δε το λες καλο!

Exεις να προτεινεις κατι καλυτερο με αυτα τα χρηματα σε καταστημα με ατοκες δοσεις?

Δημοσ.

Έκανα την καρδιά μου πέτρα, έπεισα τον εαυτό μου πως το πήρα από έναν "φίλο" που το'χε έναν μήνα και δεν του'κανε και πήρα το εκθεσιακό της Σταδίου. Στην ηλικία μου 45+ πρόλαβα τα παραδοσιακά καταστήματα με τα ηλεκτρικά που όλο το εμπόρευμα ανοικτό και εκθεσιακό ήταν... Σας τα γράφω αφενός για να γλυκάνω το χάπι της αγοράς μου, αφετέρου για να πω την άποψή μου σε κάποιον που βασανίζει το μυαλό του για να το πάρει ή όχι...

• Like 3
Δημοσ.

Έκανα την καρδιά μου πέτρα, έπεισα τον εαυτό μου πως το πήρα από έναν "φίλο" που το'χε έναν μήνα και δεν του'κανε και πήρα το εκθεσιακό της Σταδίου. Στην ηλικία μου 45+ πρόλαβα τα παραδοσιακά καταστήματα με τα ηλεκτρικά που όλο το εμπόρευμα ανοικτό και εκθεσιακό ήταν... Σας τα γράφω αφενός για να γλυκάνω το χάπι της αγοράς μου, αφετέρου για να πω την άποψή μου σε κάποιον που βασανίζει το μυαλό του για να το πάρει ή όχι...

τουλαχιστον, σου δωσανε εξτρα εγγυηση?

Δημοσ.

τουλαχιστον, σου δωσανε εξτρα εγγυηση?

Μου έκαναν μια καλή προσφορά για επέκταση αλλά δεν την πήρα. Να αναφέρω μόνο, σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον φίλο, πως μου είπαν ότι στα μικρότερα καταστήματα της επαρχίας μπορεί αυτό το 1 κομμάτι που εμφανίζεται στο σύστημα (γιατί όπου υπάρχει, έχουν μόνο 1) να μην το έχουν ανοίξει και να είναι σφραγισμένο.

Δημοσ.

Το πήρα κι εγω. Ήταν το τελευταίο στο κατάστημα Περιστερίου και γενικά. Μου είπαν ότι ήταν 3 μήνες σε λειτουργία. Όταν πήγα και το τσέκαρα, από κάτω, είχε σκόνη ο ανεμιστήρας, όταν μου το παρέδωσαν όμως το είχαν καθαρίσει. Αν το παραλαμβανα σπίτι δεν θα το καταλάβαινα. Τώρα αν πάθει κάτι, έχει δύο χρόνια εγγύηση. Τσίμπησα και σετ τσάντα, ποντίκι και antivirus με 19 ευρώ. Καλορίζικο σε όσους αγόρασαν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...