Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 7559 719€ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν η προσφορά που έπαιξε τα Χριστούγεννα στα 690 απίστευτο laptop το πήρα του βάλα έναν δεύτερο δίσκο SSD mia 8 Gigabyte μνήμη και το μηχάνημα πετάει πράγματικα είναι απλά απίστευτο !!! Του άλλαξα το πληκτρολόγιο του έβαλα το φωτιζόμενο...

Δημοσ.

Ήταν η προσφορά που έπαιξε τα Χριστούγεννα στα 690 απίστευτο laptop το πήρα του βάλα έναν δεύτερο δίσκο SSD mia 8 Gigabyte μνήμη και το μηχάνημα πετάει πράγματικα είναι απλά απίστευτο !!! Του άλλαξα το πληκτρολόγιο του έβαλα το φωτιζόμενο...

Σωστα ολα απλα προσοχη στην εργοστασιακη οθονη εχει πολυ light bleeding.εγω τους την εβγαλα φωτος και ηρθαν απο την dell δωρεαν και την αλλαξαν με μια που απο τον κωδικο της βρηκα οτι την κατασκευαζει η lg και ειναι αψογο πλεον
Δημοσ.

Στα 719 αξίζει με τα 1000.... το τσιμπάτε χθες εαν ψάχνετε 4πυρηνο μηχάνημα και αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών και IPS οθόνη.

Το έχω κι εγώ και αποδίδει εξαιρετικά . 

Light bleeding δεν έχω με LG panel 

Επίσης η DELL τον πρώτο μήνα δίνει DOA και αντικατάσταση με σφραγισμένο.

Δημοσ.

a) που το λέει ότι η οθόνη είναι ips;

B) ο σκληρός του είναι hybrid και έχει τα 8Gb cache ή παίζει κάτι άλλο;

IPS είναι και οι 2 εκδόσεις πανελ που βγαίνει .

Τώρα αν δεν το λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι

Δημοσ.

Μόλις πήρε τηλέφωνο ένας φίλος στο κατάστημα του Βόλου να ρωτήσει.

Η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έχει μόνο ένα τελευταίο κομμάτι εκθεσιακό, το ίδιο έβλεπε και στις αποθήκες άλλων καταστημάτων που έψαξε, με την διαθεσιμότητα να είναι περιορισμένη.

Καλό θα ήταν να το ψάξετε πρώτα λίγο πριν προβείτε στην αγορά του.

Τα αλλα 8gb ram ποσο σου κοστισαν; τι ssd εβαλες και ποσο κοστισε;

http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-n5e120bw-850-evo-series-m2-120gb-p-PER.306114

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr16ls11-8-8gb-so-dimm-ddr3-1600mhz-value-ram-p-PER.552755

Πάνω κάτω στις τιμές που βλέπεις και τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Το cpu είναι "σφαιράτο" που φοράει με σκορ 8100 που για λαπτοπ είναι πολύ δυνατό αλλά με προβληματίζει τα 45watt που βλέπω. Μάλλον θα ζεσταίνει. Τι λένε οι κάτοχοι; 

Δημοσ.

Είναι αρκετά θορυβώδες όταν παίρνουν μπροστά οι ανεμιστήρες του, αλλά γενικά τα πάει πολύ καλά από θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Εγώ πήρα εκθεσιακό μοντέλο αλλά μου δώσανε από τα Public 3 χρόνια εγγύηση έξτρα δωρεάν Όσο για τη θερμοκρασία Δεν έχω καταλάβει ακόμα να ζεσταίνεται ιδιαίτερα

Δημοσ.

Εκθεσιακα ειναι απ'οτι ρωτησα κ εγω σε καταστημα, πραγματικα δεν ξερω ποσο μεγαλο ρισκο ειναι αυτο . B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...