Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα αν γινεται να μου δωσετε τα φωτα σας!Ειμαι αναμεσα σε S7 edge, Huawei mate 9, και Xiaomi mi max 2.Δε ξερω τι να διαλεξω.Ειμαι λατρης της μεγαλης οθονης.

Ευχαριστω

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html

Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή στα 400€ με μεγάλη οθόνη και δεν χάνει και κάτι σε σχέση με το s7 edge που είναι άμεσα ανταγωνιστής του στα λεφτά αυτά.

Δεν του λείπει τίποτα. 

Είναι κόσμημα το κινητάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε στελιο χωρις να το εχω ψαξει και πολυ, μου φάνηκε απο οτι ειδα στο διπλα φορουμ οτι το s7 εχει καλυτερα αποτελεσματα στις βραδινές φωτογραφίες.Επισης τα παιδια μιλανε και για πιο γρηγορη εστίαση υπερ του s7 και για ψιλομαπε σελφι καμερα για το g6.Τωρα για ταχύτητες,ηχειο,οθονη,αυτονομια δεν ξερω.

Δημοσ.

Επειδη εχω το s7 edge η οθονη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε κινητο πιστευω

Αυτονομια αριστη εχει

Ταχυτητα με οτι και να ανοιξεις δεν laggαρει

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχεση με το s7 edge πιο ειναι πιο δυνατο και γενικα πιο ολοκληρωμενο;

Το s7 edge ανώτερο εννοείται αλλά θεωρώ ότι έχει απολαυστικά ωραία αναλογία και μέγεθος το g6
Δημοσ.

Σε κάμερα κερδίζει το s7 edge σε απόλυτα νούμερα αλλά με μικρή διαφορα. Σε οθόνη το galaxy κερδίζει όσον αφορά το amoled panel αλλά χάνει στην αναλογία. Ποιότητα κατασκευής πάνω κάτω τα ίδια. Το s6 κερδίζει στο software στα γραφικά του snapdragon και πιθανώς στις αναβαθμίσεις. Το mi max δεν το προτείνω λόγω xiaomi και εγγύησης. Το mate 9 είναι αξιόλογο για όποιον θέλει phablet κινητό με μεγάλη οθόνη και πολύ καλή μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάμερα κερδίζει το s7 edge σε απόλυτα νούμερα αλλά με μικρή διαφορα. Σε οθόνη το galaxy κερδίζει όσον αφορά το amoled panel αλλά χάνει στην αναλογία. Ποιότητα κατασκευής πάνω κάτω τα ίδια. Το s6 κερδίζει στο software στα γραφικά του snapdragon και πιθανώς στις αναβαθμίσεις. Το mi max δεν το προτείνω λόγω xiaomi και εγγύησης. Το mate 9 είναι αξιόλογο για όποιον θέλει phablet κινητό με μεγάλη οθόνη και πολύ καλή μπαταρία.

Αυτό! Το  s7 edge  κερδίζει σε απόλυτα νούμερα το g6 αλλά σε εμπειρία χρήσης δεν θα δεις διαφορά ,μόνο στην κάμερα... To ματε 9  τούμπανο αλλά είναι και σε άλλη κατηγορία χρημάτων.

Εσυ αποφασίζεις.

Εγώ αν ήθελα να ξοδέψω για κινητό 400€ budget  σίγουρα θα πήγαινα για G6 αυτή την περίοδο .  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...