Προς το περιεχόμενο

Vigor Draytek 2860 specs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα συμφουρητες απο την εξωτικη πρεβεζα.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ξερετε τι επεξεργαστη χρησιμοποιει το vigor 2860 και ποση ram εχει.Επισης πως συγκρινεται με το ομοσταβλο vigor 2760 το οποιο εχει cpu lantiq 500mhz 128mb ram.Να αναφερω οτι στο δικτυο μου συνδεομαι με 6mbps ote με zyxel vmg 1312 b10d 600mhz dual core 64mb ram και δυστυχως εχω κολληματα καθως στο δικτυο μου συνδεοντε 35 και πλεον συσκευες.Ξεχασα να αναφερω οτι πανω στο zyxel  συνδεοντε 2  access points ubiquiti rocket m2 και 1 ubiquiti locomondo m2 και ολα βασιζοντε στο dhcp server zyxel.Μηπως να παω σε asus n17 750mhz cpu 128 mb ram  h

ASUS DSL-AC56U 1ghz cpu 256mb ram?Με 15 χρηστες το δικτυο δουλευει απροσκοπτα αλλα εμφανιζει κολληματα με 35+ χρηστες με 65% χρηση ram  5% χρηση cpu  και 250 ΝΑΤ sessions  απο τις 20.000.Τι προτινουν οι guru του χωρου?Ενοειται ta speedport 2i και zte κατι  τα πεταξα ηδη.

Δημοσ.

Lygia beach γαρ.....βλεπω συμφουρητη εικονα προφιλ mikrotik.Εχουν βγαλει modem και αυτοι νομιζω.Καποια πληροφορια ισως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...