costacurta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες, κλάταρε το τροφοδοτικό, το πσ μου είναι δεκαετίας και βάλε, βλέπω στο σκρουτζ ξεκινάνε από 10 έυρω τα τροφοδοτικά, μπορώ να πάρω ένα οποιοδήποτε? Η παίζει επειδή είναι προηγούμενη τεχνολογία να μην μπαίνουν οι υποδοχές η κάτι τέτοιο? Το δικό μου Βλέπω έχει και σατα και απλό/24 εισόδους σε ένα άλλο/ και 400w. Βάζω μερικές φώτο μπορεί να μου πει κανείς τι πρέπει να αγοράσω και αν υπάρχει καινούριο ή μονόδρομος μτχ? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2017 από costacurta
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Τι pc είναι; Αυτά των δέκα ευρώ είναι τεχνολογίας εικοσαετίας κοντά όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε την υπέρβαση και πάρε το deepcool de380 ή το LC power 420h, είναι τα μόνα πολύ φθηνά με κάποια ποιότητα. 3
costacurta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ένα διπύρηνο Pentium με 2 ραμ 32βιτ, δεν έχω θέμα και κάτι ποιο ακριβό να πάρω το πρόβλημα /απορία μου είναι αν είναι συμβατά η όχι. Έκανα edit στο αρχικο ποστ ανέβασα και μια συνολική πικ. Έχει αρκετές υποδοχές διαφορετικές. Χθες πήγαμε σε ένα φίλο που είχε ένα μτχ τροφοδοτικό αλλά δεν έμπαινε είχε λιγότερες αυτο θέλω να αποφύγω
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Όχι, συμβατά είναι. Δες το deepcool. Δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα για αυτό το σύστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα