Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θενξ γκάιζ, αρχίζω να βγάζω άκρη σιγά σιγά.

Δεύτερη ερώτηση: Αν βάλω ένα γρύλλο στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου και έναν στη δεξιά προκειμένου να σηκώσω ολόκληρη τη μούρη, θα έχω πρόβλημα; Ναι, όπως πιθανά καταλάβατε έκανα μαλακία και δεν θέλω να την κάνω χειρότερη.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να κάνεις απολύτως τίποτα όσο είναι σηκωμένο το αυτοκίνητο με γρύλλο, πρέπει να το ασφαλίσεις πρώτα κάπως.

Δώσε περισσότερο ίνφο.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να κάνεις απολύτως τίποτα όσο είναι σηκωμένο το αυτοκίνητο με γρύλλο, πρέπει να το ασφαλίσεις πρώτα κάπως.

Δώσε περισσότερο ίνφο.

Λοιπόν, την Κυριακή χτύπησα σε έναν κομμένο κορμό δέντρου με αποτέλεσμα να ξηλωθεί ο προφυλακτήρας από την πλευρά του οδηγού. Ευτυχώς, ο προφυλακτήρας ήταν κουμπωτός και με ένα καλό σπρώξιμο ξαναμπήκε στη θέση του. Αλλά, απ' ότι είδα, αυτή η μαλακία που έχω κυκλωμένη στη φωτό έχει σπάσει και κρέμεται.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι η καινούρια ποδιά κάνει γύρω στα 40 ευρώ. Νορμάλ τιμή, αλλά για να γλιτώσω τα εργατικά, σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου. Θέλω λοιπόν να σηκώσω με γρύλλους το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να χωθώ από κάτω και να κάνω τη δουλειά μου. Αν είναι να κάνω μεγαλύτερη ζημιά στο αυτοκίνητο, προτιμάω να πληρώσω, αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα, προτιμώ να το κάνω μόνος μου και για να γλιτώσω τα εργατικά αλλά και γιατί θα είναι ένα ενδιαφέρον DIY.

Δημοσ.

Λοιπόν, την Κυριακή χτύπησα σε έναν κομμένο κορμό δέντρου με αποτέλεσμα να ξηλωθεί ο προφυλακτήρας από την πλευρά του οδηγού. Ευτυχώς, ο προφυλακτήρας ήταν κουμπωτός και με ένα καλό σπρώξιμο ξαναμπήκε στη θέση του. Αλλά, απ' ότι είδα, αυτή η μαλακία που έχω κυκλωμένη στη φωτό έχει σπάσει και κρέμεται.

Έψαξα στο νετ και είδα ότι η καινούρια ποδιά κάνει γύρω στα 40 ευρώ. Νορμάλ τιμή, αλλά για να γλιτώσω τα εργατικά, σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου. Θέλω λοιπόν να σηκώσω με γρύλλους το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να χωθώ από κάτω και να κάνω τη δουλειά μου. Αν είναι να κάνω μεγαλύτερη ζημιά στο αυτοκίνητο, προτιμάω να πληρώσω, αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα, προτιμώ να το κάνω μόνος μου και για να γλιτώσω τα εργατικά αλλά και γιατί θα είναι ένα ενδιαφέρον DIY.

Σε μένα που πιάνουν τα χέρια μου, και που έχω βγάλει/επανατοποθετήσει προφυλακτήρα πολλές φορές, φαίνεται παιχνιδάκι. Τώρα κατά πόσο δύσκολο θα είναι για σένα δεν ξέρω...

Το μόνο που μπορώ να σου πω στο έχω πει ήδη, πρέπει να ασφαλίσεις κάπως το αυτοκίνητο ΑΦΟΥ το σηκώσεις και ΠΡΙΝ ξεκινήσεις. Το ιδανικότερο είναι με τρίποδα σαν αυτά:

set_tripoda_6tn.jpg

Δημοσ.

Joshua, τι έννοείς όταν λες ότι πρέπει να το ασφαλίσω αφού το σηκώσω; Το χειρόφρενο μόνο δεν κάνει; Τι διαφορά έχει αυτό το τρίποδο από τον γρύλλο;

Δημοσ.

Η διαφορά που έχει το τρίποδο από τον γρύλλο είναι πολύ καλύτερη στήριξη, αυτό εννοώ όταν λέω πως πρέπει να το ασφαλίσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...