Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σε αυτες τις περιπτωσεις βαζω το ote booster και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

Δημοσ.

Επειδή στον χάρτη του fttxgr περνάμε εμείς οι χρήστες τις πληροφορίες και προφανώς δεν υπάρχουν καταχωρημένα όλα τα αστικά κέντρα και ταυτόχρονα η αριθμοδότηση 2621, εκτός του Πύργου, παίζει και σε άλλα αστικά κέντρα της Ηλείας, μπες στη διαθεσιμότητα της Vodafone και θα σου αναφέρει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις, ώστε να δούμε τι παίζει.

Πληροφοριακά το αστικό κέντρο Πύργου έχει μπει ήδη στον προγραμματισμό αναβάθμισης των καμπίνων (74 από τις 88) από τον ΟΤΕ, με 71 από αυτές να ενεργοποιούνται το 4ο 3μηνο του 2017 και οι άλλες 2 το 2ο 3μηνο του 2019.

Δημοσ.

Με την vodafone προσπάθησα και πριν αλλά δεν ξέρω τι οδό να βάλω. Είναι σε ενα παράδρομο της εθνικής οδού η εταιρεία στο 8ο χιλιόμετρο πύργου πατρών

Edit. Εβαλα και 2 τηλέφωνα της εταιρείας αλλά δεν καλυπτεται το δίκτυο εδώ από την hol

Σχετικά με το booster όμως δεν θα υπάρχει χρέωση βαση των gb Που καταναλωνεις?

Ενα video Να δεις στο youtube την μέρα πάνε. Και πόσο μάλλον εδώ που θα αρχίζουν να ανεβαίνουν videos στο Youtube για την εταιρεία και αρχεία Μέσω ftp η Http για την σελίδα και το eshop της εταιρείας.

Δημοσ.

Η ταχύτητα έχει να κάνει με την απόσταση και την ποιότητα του χαλκού.για 55αττ είσαι σούπερ επειδή όμως το βλέπω κλειδωμένο στα 4096 σε έχουν κλειδώσει σε 4αρι πακέτο για κάποιο λόγο προφανώς για προστασία , ενδέχεται να σηκώνει και λίγο ακόμα

Δημοσ.

Άλλες λύσεις:

α. Περισσότερες συνδέσεις (π.χ. 1-2 ακόμη) και λειτουργία τους μέσω Load balancing router. Κέρδος ότι αυξάνεται και το upload.

β. Ασύρματη ζεύξη με άλλο σημείο, εφόσον υπάρχει οπτική επαφή. Στην περίπτωση αυτή, αν υπάρχει δυνατότητα, παίζει και σύνδεση VDSL.

Δημοσ.

Η ταχύτητα έχει να κάνει με την απόσταση και την ποιότητα του χαλκού.για 55αττ είσαι σούπερ επειδή όμως το βλέπω κλειδωμένο στα 4096 σε έχουν κλειδώσει σε 4αρι πακέτο για κάποιο λόγο προφανώς για προστασία , ενδέχεται να σηκώνει και λίγο ακόμα

Aυτο που ειπε το παιδι.

Η γραμμη ειναι κλειδωμενη με 4αρι προφιλ, θεωρητικα με ξεκλειδωτο προφιλ και snr 6 ισως παει καπου κοντα στα 6mbps.

Δημοσ.

εξαρταται τη γραμμη.

Στο πατρικο με 44att και snr 6 επιανα 9mbit, ριχνοντας το snr στο 3 επιανα 11.5

αμφοτερες περιπτωσεις χωρις καμια αποσυνδεση για μηνες.

Δημοσ.

φιλε ΜΑΝΩΛΗ, εισαι στα λημερια μου, οποτε να σου πω 2 πραγματα να σε βοηθησω. 

1 VDSL εκτος του ιστου των 2 πολεων (αμαλιαδα- πυργος) απλα δεν υπαρχει. 

2 αν εχω καταλαβει καλα απο την αποσταση που λες, εισαι στην περιοχη που ονομαζεται Χανακια.  ειμαι σωστος?  εκει δεν υπαρχει αλλο δικτυο, ουτε απο Wind, ουτε απο Vodafone.  το ξερω γιατι ειναι η συζυγος απο εκει, και εψαχνα να αλλαξω τη συνδεση για καλυτερο ιντερνετ και φθηνοτερο παγιο. αλλα... τζιφος...!!

το ADSL, επειδη και η δικη μου η συνδεση εδω και 8-9 μηνες, υποτιθεται οτι με αναβαθμισε ο ΟΤΕ σε  24αρα, και επειδη και εγω βρισκομαι κανα 3αρι ΧΛΜ απο το κεντρο, επισης οι ταχυτητες ειναι αντιστοιχες της 4αρας, που ειχα πριν. αν κατεβαζα πριν με 400-420, τωρα ειμαι μεχρι 450. αυτη ειναι ολη κι ολη η "βελτιωση".  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...