Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω κάποια πράγματα σε μια εταιρεία εδώ στον Πύργο , σε μια περιοχή εκτός πόλης.

Εδώ η εμπορική τους σύνδεση είναι έως 24Mbps αλλά το θέμα είναι ότι πάνω από 4 δεν συγχρονίζει. 

Έχουν κάνει άπειρες συζητήσεις , ελέγχους κλπ κλπ και δεν έχει γίνει τίποτα.

Στον έλεγχο διαθεσιμότητας μέσα από τον ΟΤΕ λέει οτι δίνουμε έως 24 στην περιοχή σας.

Το να συγχρονίζω στα 9 και στα 10 το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί δίνεις αυτή την δυνατότητα στον πελάτη αφού δεν μπορείς να τον εξυπηρετήσεις?

Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

μόνο αν βάλεις vdsl 

αν θες ανέβασε τα στατιστικά της σύνδεσης 

VDSL δεν υποστηρίζει η περιοχή. Θα μου πεις ουτε ADSL2 υποστηρίζει καλά καλα

SNR Margin
:
11.5 dB 10.0 dB      
Line Attenuation
:
54.9 dB 25.7 dB      
Data Rate
:
4096 kbps 1022 kbps
Δημοσ.

Σύμφωνα με το att είσαι 4,20 χλμ καλωδιακά απο το αστικό κέντρο καλά είσαι για τόση απόσταση 

ίσως με το snr να λέγατε στον οτε να το βάλει στο 6 θα κερδίσετε ταχύτητα αλλα θα είναι πιο εύκολο σε αποσυνδέσεις 

μετα δεν ξέρω αν τους συμφαίρει το speed booster 

αυτο εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με το att είσαι 4,20 χλμ καλωδιακά απο το αστικό κέντρο καλά είσαι για τόση απόσταση 

ίσως με το snr να λέγατε στον οτε να το βάλει στο 6 θα κερδίσετε ταχύτητα αλλα θα είναι πιο εύκολο σε αποσυνδέσεις 

Εδώ υπάρχουν 3 pc . Το ένα συνδέεται μέσω vpn με τα κεντρικά της εταιρείας για να κόβει τιμολόγια. Οπότε δεν μπορουμε να παίξουμε με τις οποίες αποσυνδέσεις μπορούν να συμβουν στο μέλλον.

Ενταξει δεν ειναι τραγικά αργό το ιντερνετ. Αλλά δεν ειναι και γρήγορο . Αν μπορουσε να πάει στα 8-9 θα ηταν καλά. Το θέμα είναι ότι τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να στήνεται ενα eshop από εδω οπότε καλό θα ήταν να ειναι λιγο καλύτερη η σύνδεση.

βασικά θα κάνω και ένα τσεκ σε συνδέσεις κλπ κλπ να δω τι γινεται, μηπως αλλάξω κανά καλώδιο και φτιάξει η κανα splitter. Μηπως είναι εσωτερικό το θέμα δεν ξέρω και καταφερω και κανω τιποτα

Απο κει και πέρα πάμε σε κατανεμητή

Εχω και ένα routeraki καβαντζα οπότε θα το δοκιμάσω και αυτό

Δημοσ.

H γραμμή σου είναι άριστη για τα περίπου 4 χλμ απόσταση που έχεις.

Η ταχύτητα συγχρονισμού έχει να κάνει κυρίως με την απόσταση από το DSLAM και την ποιότητα του χάλκινου δικτύου στην περιοχή.

Και αυτό ισχύει σε όλο τον πλανήτη (μη πω γαλαξία) καθώς είναι περιορισμός της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Μόνη λύση είναι αναβάθμιση του δικτύου με το να έρθει το DSLAM κοντύτερα στις οικοδομές μας, πράγμα που γίνεται σε όλο τον κόσμο με τις νέες καμπίνες ή με δίκτυο οπτικών ινών και FTTH/B.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Θα ψαξω και εγώ να δω που ειναι ακριβώς το dslam για να δω και την απόσταση. Υπάρχει μηπως και η περίπτωση να ειναι τα καλώδια στα κακά τους τα χάλια και να επηρεάζει το attenuation? Μήπως δηλαδή ειναι αρκετά πιο κοντά το dslam αλλά λόγω των καλωδίων δείχνει τόσο υψηλά. Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω

Δημοσ.

αν θες δες το στο http://fttxgr.eu/

θα δεις που είναι το καφάο σου και το αστικό κέντρο 

Μπορείτε να βοηθήσετε?

Μπαινω στο χάρτη και δείχνει 2 αστικά κέντρα . Ενα στην Αμαλιαδα και ένα στον Πύργο. Τα καφάο που τα βρίσκω?

Εκτος και αν δεν εχει μπει κανενας στον κοπο να τα περάσει.

Δημοσ.

Τα πατησα αλλά δεν αλλάζει κατι σε αμαλιαδα και πύργο

Υπολογισα τώρα τις αποστάσεις της εταιρείας από αμαλιάδα ειναι 8,9 χλμ και από πυργο 7,3 από τα dslam

Δημοσ.

τώρα τα είδα και εγω δεν τα έχουν περάσει μάλλον 

αφου καλωδιακά είσαι 4,20 μάλλον στου πυργου μάλλον 

αλλα το βρίσκεις σύφωνα με το πρόθεμα 

τι προθεμα εχει η αμαλιάδα και τι ο πύργος και το βρίσκεις απο εκεί

Δημοσ.

Σωστά. 26210 είμαστε εδώ αρα είναι στου Πύργου

Αρα με λίγα λόγια δεν υπάρχει μέλλον εκτός αν φέρουν κανα dslam εδώ δίπλα?

Δημοσ.

Σωστά. 26210 είμαστε εδώ αρα είναι στου Πύργου

Αρα με λίγα λόγια δεν υπάρχει μέλλον εκτός αν φέρουν κανα dslam εδώ δίπλα?

Δυσκολάκι θέλει απεριόριστη υπομονή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...