Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απίστευτο τραγούδι και έχει φτάσει τα 2.5κκκ views

youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

Κατι δεν μου αρεσει στην αναλογια. Σαν πολλα δεν ειναι τα Dislikes?

Ερωτηση: Πιστευετε οτι υπαρχουν μαφιοζοι δισκογραφικες εταιρειες που εχουν τα μεσα για να κανουν μαζικα dislikes;. Γιατι να το κανουν αυτο? για να πεσει ranking ο αλλος!

Δημοσ.

Βεβαια.

Πισω απ' ολα κρυβεται το υπερ-σιχαμα ο Θεμις ο Γεωργαντας.

Μιλαμε για παγκοσμιου μεγεθους σιχαμα.

• Like 6
Δημοσ.

ε που ειναι το περιεργο 8% dislike;

για ενα τραγουδακι της πλακας, ενα ακομα copy paste απο τα απειρα του ειδους που βγαινουν καθε καλοκαιρι

αμα δεν ειχε το βιντεοκλιπ αυτο και το ακουγε καποιος απλα σε ενα καφε αναμεσα σε αλλα ουτε που θα το προσεχε...

οι εταιριες δεν εχουν λογο να στησουν μηχανισμο να ριχνει dislike

αυτο που μετρα ειναι τα views ανα μηνα για τα λεφτα που θα βγαλουν

ο ρυθμος των views ειναι αν θα το φερει στην λιστα με τα trends

τα likes και τα dislikes ειναι κατα βαση αδιαφορα

το ακριβως αντιθετο γινεται και λεγεται προώθηση ... ενα κομματι που την κυριακη δεν το ειχες δει πουθενα

την δευτερα ειναι παντου και οταν λεμε παντου .... παντου

ειδησιογραφικα, κουσκουσαδικα, γυναικεια , αντρικα κτλ κτλ

μεχρι και στο insomnia :)

• Like 1
Δημοσ.

^paragraph1: ε δεν βλέπεις συχνά 14:2 αναλογία. θα περίμενα να έχει πχ 13κκ λικες και 400-500κ dislikes (oxi 1,5kk)

^paragraph2: ναι δεν υπαρχει κιολας τροπος να το κανουν αυτο.

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση? γιατί γραφεις με retard units όπως kkk κι όχι k, m, b όπως ολος ο κόσμος?

στο θέμα μας, το τραγούδι είναι για τον μπρουτσο

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλεγα να ανοίξω καινούργιο θέμα αλλά βρήκα αυτό.

Μου κάνει εντύπωση και εμένα το φαινόμενο despacito.

Τελευταίες μέρες με ρωτάνε συνεχώς κάποιοι φίλοι μου αν έχω ακούσει το τραγούδι.

Βλέπω συνεχώς σε ορισμένα κανάλια που αναφέρουν διάφορα για το τραγούδι και αναπαράγουν ορισμένα βίντεο από το youtube με διαφόρους που το έχουν κάνει μοντάζ ή κάνουν διάφορες πλάκες και αστεία.

Δεν έχω μπει στον κόπο ούτε μια φορά να ακούσω το τραγούδι από το internet, η γνώμη μου είναι οτι το κομμάτι είναι ένα απλό συμπαθητικό τραγούδι και τίποτα περισσότερο, απευθύνεται πιο πολύ σε τίποτα κλαμπάκια που πηγαίνουν έφηβοι και θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους και την πλάκα τους. Τα σχεδόν 3δις views μου κάνουν εντύπωση, αναρωτιέσαι π.χ γιατί να έφτασε τόσο πολλά ενώ το κομμάτι του claydee δεν έφτασε ούτε το 1/30 των 3δις views ακόμα (οχι οτι και αυτό το τραγούδι είναι κάτι φοβερό και τρομέρο, αλλά είναι στο ίδιο μοτίβο με αυτό που συζητάμε).

Δημοσ.

απίστευτο τραγούδι και έχει φτάσει τα 2.5κκκ views

youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

Κατι δεν μου αρεσει στην αναλογια. Σαν πολλα δεν ειναι τα Dislikes?

Ερωτηση: Πιστευετε οτι υπαρχουν μαφιοζοι δισκογραφικες εταιρειες που εχουν τα μεσα για να κανουν μαζικα dislikes;. Γιατι να το κανουν αυτο? για να πεσει ranking ο αλλος!

παρε ενα με μηδεν δενμαρεσει να γουσταρεις τρελε μου

https://www.youtube.com/watch?v=mJm9kEr17RA

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω μπει στον κόπο ούτε μια φορά να ακούσω το τραγούδι από το internet, η γνώμη μου είναι οτι το κομμάτι είναι ένα απλό συμπαθητικό τραγούδι και τίποτα περισσότερο, απευθύνεται πιο πολύ σε τίποτα κλαμπάκια που πηγαίνουν έφηβοι και θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους και την πλάκα τους. Τα σχεδόν 3δις views μου κάνουν εντύπωση, αναρωτιέσαι π.χ γιατί να έφτασε τόσο πολλά ενώ το κομμάτι του claydee δεν έφτασε ούτε το 1/30 των 3δις views ακόμα (οχι οτι και αυτό το τραγούδι είναι κάτι φοβερό και τρομέρο, αλλά είναι στο ίδιο μοτίβο με αυτό που συζητάμε).

για ελλάδα το κομμάτι δεν ενδείκνυται λόγω γλώσσας και γενικότερου λατίνο φίλινγκ

η λατινική αμερική ξέρει γιατί έφτασε τόσα views το βίντεο.... και όσοι είναι ισπανόφωνοι, μπορεί να παρασυρθούν πιο εύκολα σε αυτά που περιγράφει το κομμάτι, το ρυθμό κτλ.

(μιλάμε για ποπ / εύπεπτη μουσική βέβαια, τα ποιοτικά ποτέ δεν κάνουν μπίλιον βιούς μέσα σε λίγους μήνες)

υ.γ. η λέξη "εύπεπτη" δεν έχει αξιολογική χροιά, κανένα πρόβλημα από μενα να χαλαρώνει κάποιος και με εύκολα ακούσματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...