stratos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα έστησα ένα pc στο ξάδερφο και έβαλε μια gtx 1060 6gb της gigabyte.Αφού το έφτιαξα το συνδεσα στο δικό μου monitor με hdmi να βαλω windows 10 και τα προγράμματα γενικά.Πήγε σπίτι του και το συνδεσε στο δικό του μόνιτορ με ανταπτορα dvi to vga γιατί το μόνιτορ του έχει μόνο vga θύρα. Και τώρα μου λέει πως δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Ενώ το pc δουλεύει κανονικά.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστω
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Θέλει DVI-D to VGA Active Converter. Αν είναι τέτοιος και πάλι δεν δουλεύει τότε δεν ξέρω, Αν και εγώ θα έλεγα να πάρει καινούργιο monitor, ας είναι και freesync αντί για gsync. Αν ρωτήσεις εδώ στο θέμα με τις οθόνες, θα έχει κάποια καλή επιλογή οικονομική. 1
stratos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έτσι και αλλιώς θα πήγαινε σε άλλο μόνιτορ άλλα λίγο ποιο μετά,για αυτό του είπα να συνδέσει αυτό που έχει προσωρινά με ανταπτορα.Θα πάω να ρωτήσω στο θέμα με τις οθόνες,να μου προτείνουν καμιά.Ευχαριστώ για το χρόνο σου!
Locko Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Επειδή είναι συχνό λάθος, το καλώδιο το βάζει στην VGA κι όχι στην on board της mobo, σωστά;
stratos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Ναι πάνω στην κάρτα το βάζει.Λίγο που το έψαξα χθες,είδα σε κάτι ξένα forum πως μερικοί έβαζαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/4431844/OEM-HDMI-male-VGA-female.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Οι rx4xx και μετά και οι gtx10xx και μετά δεν βγάζουν αναλογικό σήμα. Μόνο με active adaptοrs σαν αυτόν που έδειξες. Γενικά όμως αν η οθόνη του έχει dvi ή αλλο ψηφιακό μέσο σύνδεσης, προτιμήστε το με 1000!
stratos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αχα,κατάλαβα.Μακάρι να είχε dvi,θα του πω να κοιτάξει για active adaptor,αν και μου είπε πως παίζει να πάρει άλλη οθόνη,γιατί αυτή που έχει τώρα είναι 19αρα και είναι λίγο μικρή. Και είπε να την αλλάξει μιας που έστησε καινούργιο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα