Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι να τοποθετησω στο σπιτι μου σε εξωτερικο χωρο μια καμερα η οποια να καταγραφει με ανιχνευτη κινησης...στην αρχη σκεφτομουν για ολοκληρωμενο συστημα αλλα πηγαινε λιγο ακριβα της ταξεως των 200 ευρω κ ετσι σκεφτηκα να ψαξω για καποια αλλη μεμονομενη. Να τονισω πως με ενδιαφερει κ η απομακρυσμενη προσβαση σε αυτη...εχετε κατι καλο υποψιν σας.??? Μπορω ν διαθεσω γυρω στα 60 ευρω.Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Θα προστατευεται απο τα στοιχεια της φυσης η κάμερα η οχι? Ρωτω γιατι αν ειναι σε σκεπασμενο χώρο... πχ κανα μπαλκονι, θα μπορουσε να προταθει καποια Indoor camera.

• Like 1
Δημοσ.

Θα βρίσκεται σε σκαλα βασικά αλλα το χειμώνα εκει εχει αρκετα χαμηλες θερμοκρασίες κ γι αυτο σκεφτόμουν εξωτερικού χωρου

Δημοσ.

Θα βρίσκεται σε σκαλα βασικά αλλα το χειμώνα εκει εχει αρκετα χαμηλες θερμοκρασίες κ γι αυτο σκεφτόμουν εξωτερικού χωρου

θα τραβηξεις καλωδιο η θελεις ip καμερα?

Δημοσ.

αν εχεις δυνατοτητα απο εξωτερικο ριξε μια ματια εδω,εχει καλες κριτικες,βλεπεις απομακρυσμενα κανει 49,99 +9 μεταφορικα,

https://www.amazon.de/SV3C-Sicherheitskamera-%C3%9Cberwachungskamera-Nachtsichtreichweite-Wetterschutz/dp/B06XKCXMNK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1499668313&sr=8-2&keywords=ip+cam+outdoor

δες και ενα βιντεακι 

https://youtu.be/g8V_FVT_cRk

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αποθηκευουν

Εγω εχω 3 sricam sp012 και 3 escam

Τσεκαρε αυτα τα μοντελα

Αξιζουν 100% και εχουν μεσο ορο 25€ περιπου και εχουν και ωραια app για το κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αποθηκευουν

Εγω εχω 3 sricam sp012 και 3 escam

Τσεκαρε αυτα τα μοντελα

Αξιζουν 100% και εχουν μεσο ορο 25€ περιπου και εχουν και ωραια app για το κινητο

Στέλιο εξωτερικού χώρου θέλει, αυτές εσωτερικού δεν είναι?
Δημοσ.

αν εχεις δυνατοτητα απο εξωτερικο ριξε μια ματια εδω,εχει καλες κριτικες,βλεπεις απομακρυσμενα κανει 49,99 +9 μεταφορικα,

https://www.amazon.de/SV3C-Sicherheitskamera-%C3%9Cberwachungskamera-Nachtsichtreichweite-Wetterschutz/dp/B06XKCXMNK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1499668313&sr=8-2&keywords=ip+cam+outdoor

δες και ενα βιντεακι 

https://youtu.be/g8V_FVT_cRk

αυτη που μου εστειλες δεχεται sd καρτα κ συνδεεται ασυρματα στ δικτυο μου.??

Δημοσ.

Ναι ενώ δεν το γράφει κάτω στις ερωτήσεις το γράφει,

Ich habe eine tf karte eingelegt bekomme aber keine videos oder fotos auf die karte drauf wie funktioniert das mit der einstellungen ?

Antwort: 1. Sie müssen die Karte innerhalb der Kamera formatieren.

2. Für die verwendete SD-Karte muss es sich um eine Original-Hochgeschwindigkeitskarte 8G bis 32G und über 6 Klasse handeln. Danke vielmals.

1. You must format the card within the camera.

2. For the SD card used, it must be an original high speed card 8G to 32G, and over 6 class, class 10 is suggested. Many thanks. Weniger anzeigen

Von Sv3c Technology VERKÄUFER am 6. Juli 2017

Η κάρτα πρέπει να είναι από 8 έως 32 g και πρέπει να είναι σειρα 6 και πάνω και θα την φορμαρεις αφού την βάλεις στην κάμερα, επίσης αν αύριο το επεκτεινεις το σύστημα μπορείς να την βάλεις και σε καταγραφικο

Δημοσ.

Αυτή του amazon πρέπει να είναι καλύτερη. Υπάρχει και μία Blitzwolf που είναι bullet και IP67, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω το motion trigger που είπες ότι χρειάζεσαι να δουλέψει σωστά. Επίσης δεν είναι PoE και θα χρειαστείς injector.

Δημοσ.

Ναι ενώ δεν το γράφει κάτω στις ερωτήσεις το γράφει,

Ich habe eine tf karte eingelegt bekomme aber keine videos oder fotos auf die karte drauf wie funktioniert das mit der einstellungen ?

Antwort: 1. Sie müssen die Karte innerhalb der Kamera formatieren.

2. Für die verwendete SD-Karte muss es sich um eine Original-Hochgeschwindigkeitskarte 8G bis 32G und über 6 Klasse handeln. Danke vielmals.

1. You must format the card within the camera.

2. For the SD card used, it must be an original high speed card 8G to 32G, and over 6 class, class 10 is suggested. Many thanks. Weniger anzeigen

Von Sv3c Technology VERKÄUFER am 6. Juli 2017

Η κάρτα πρέπει να είναι από 8 έως 32 g και πρέπει να είναι σειρα 6 και πάνω και θα την φορμαρεις αφού την βάλεις στην κάμερα, επίσης αν αύριο το επεκτεινεις το σύστημα μπορείς να την βάλεις και σε καταγραφικο

μμ κομπλε...σε ευχαριστω..!! ουσιαστικα..απλα συνδεω κ ειμαι ετοιμος.!!

Αυτή του amazon πρέπει να είναι καλύτερη. Υπάρχει και μία Blitzwolf που είναι bullet και IP67, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω το motion trigger που είπες ότι χρειάζεσαι να δουλέψει σωστά. Επίσης δεν είναι PoE και θα χρειαστείς injector.

καταλαβα τι εννοεις ;) θα τ τσεκαρω !!

Δημοσ.

720p του αμαζον 1080 p ,ένα μήνα παράδοση και ίσως τελωνείο 5 μέρες από αμαζον και διαφορά αλλά

μμ κομπλε...σε ευχαριστω..!! ουσιαστικα..απλα συνδεω κ ειμαι ετοιμος.!!

καταλαβα τι εννοεις ;) θα τ τσεκαρω !!

Δεν έχει κάτι το δύσκολο αλλά έχει απ ότι φαίνετε καλή υποστήριξη και αναλυτικο σιτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...