ReputGlory1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Έχω φτιάξει ένα πολύ απλό παιχνίδι σε c++ και θα ήθελα να βάλω τα γραφικά. Μετά από ψάξιμο έπεσα πάνω στο επίσημο προγραμματιστικό περιβάλλον της google, το android studio. Απόσα διάβασα υποστηρίζει μόνο java και χρειάζεται το NDK package για να γράψω σε c++. Τέλος πάντων το εγκατέστησα αυτό, δούλεψα λίγο το design mode που έχει προσθήκη buttons, text κτλ αλλά δεν μπορώ να βρω που βάζω τον κώδικα που έχω φτιάξει. Έχει κανείς καμία ιδέα ή κάποιος guide γιατί έχω ψάξει τα πάντα και μου φαίνεται πολύ μπέρδεμα. Ευχαριστώ
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Η ίδια η google λέει επίσης ότι το NDK είναι για optimized εφαρμογές όταν το SDK δε σε καλύπτει λόγω τεχνικών περιορισμών κλπ, δεν το χρησιμοποιείς επειδή θα προτιμούσες να γράφεις σε C++. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να δεις πώς μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου σε Java, ή και σε C# με Xamarin.
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έχει support by default πλέον το Android Studio για τη C++ αλλά είναι πολύ καλύτερα να το κάνεις με Java ή Kotlin. Στη Java πάντως, τον κώδικα τον βάζεις στο app/src/main/java/your/package/here/appname/ και σαν best practice, το όνομα του αρχείου στη Java είναι camelCase και του layout (/app/src/main/res/layout/) σε activity_example_title. Αν δεν έχεις layout και είναι απλό Java αρχείο, το βάζεις στο πρώτο directory.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα