kavatzoulas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 καλησπερα στη παρεα, σημερα αποφασισα να περασω τα win 10 pro 64bit στο φορητο μου (acer v3/371 16gb ram 525gb ssd) ολα καλα περασα και τους οδηγους εβαλα και τα προγραμματακια μου κ μολις πηγα να κανω και τη συνδεση με το wifi προσπαθησα να βαλω το κωδικο αλλα το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται (το ιδιο κανει σε οποιοδηποτε πεδιο προσπαθω να γραψω cortana, search etc) ενω σε word η οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα. εχω φαει φρικη κ ειμαι ετοιμος να τα ξηλωσω.... υπαρχει λυση;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έχει πολλές ενημερώσεις και στο bios και για τους οδηγούς για το πληκτρολόγιο δοκίμασε να τα περάσεις όλα μήπως διορθωθεί.
kavatzoulas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έχει πολλές ενημερώσεις και στο bios και για τους οδηγούς για το πληκτρολόγιο δοκίμασε να τα περάσεις όλα μήπως διορθωθεί. καμια σχεση, τελικα μετα απο ψαξιμο βρηκα τη λυση. ελπιζω να ειναι χρησιμο και σε αλλους Solution: Win+R > taskschd.msc > Task Scheduler Library > Microsoft > Windows > TextServicesFramework. Right click MsCtfMonitor and choose Enable. Reboot your PC. Task missing? If you do not see the task, you can get it back by importing the following XML file as a task. http://files.cnblogs.com/files/asion/MsCtfMonitor.xml
dpolal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κοίταξε τις ρυθμίσεις γλώσσας και τα regional Settings μήπως και σου έχει ξεφύγει κάτι.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Γιατί όμως σου ήταν απενεργοποιημένο το tsf; Στα δικά μου 10άρια είναι ενεργό.
kavatzoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Γιατί όμως σου ήταν απενεργοποιημένο το tsf; Στα δικά μου 10άρια είναι ενεργό. δεν ξερω, εκανα το φορματ, περασα οδηγους και ενημερωσεις και αμεσως μετα τα office. στο επομενο restart δεν δουλευε μονο στα πεδια του cortana k wifi σε ολα τα υπολοιπα λειτουργουσε κανονικοτατα. ευτυχως βρεθηκε η λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα