_Theo_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Γεια σας. Έχω την οθόνη Dell της υπογραφής. Όταν επιλέγω το gamer mode εμφανίζονται 2 επιλογές "Hue" και "Saturation". Γνωρίζει κανείς τι είναι και σε τι χρησιμεύουν;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Hue: This feature can shift the color of the video image to green or purple. This is used to adjust the desired flesh tone color. Use or to adjust the hue from 0 to 100. Press to increase the green shade of the video image. Press to increase the purple shade of the video image. NOTE: Hue adjustment is available only when you select Movie or Game preset mode. 22 | Operating your monitor Saturation: This feature can adjust the color saturation of the video image. Use or to adjust the saturation from '0' to '100'. Press to increase the monochrome appearance of the video image. Press to increase the colorful appearance of the video image. NOTE: Saturation adjustment is available only when you select Movie or Game preset mode Πηγή: https://cdn.cnetcontent.com/45/60/45609d37-3452-463a-b3e8-6637f4f5bff3.pdf 1
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το hue αλλάζει την απόχρωση των χρωμάτων και συνήθως δεν χρειάζεται αλλαγή. Με την αύξηση του Saturation μπορείς να κάνεις πιο έντονα τα χρώματα, που βοηθάει κάποιες φορές στα παιχνίδια να διακρίνεις πιο εύκολα αντικείμενα κλπ. 1
_Theo_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι όταν επιλέγω το Gamer Mode η εικόνα γίνεται πιο αχνή όταν έχει πολύ μαύρο χρώμα στα γραφικά, σαν να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας, παρόλο που έχω το energy saving στο Off. Όποτε αναγκαστικά επιλέγω το Standard Mode. Μήπως ξέρετε τι παίζει εδώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα