NaGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 όντως, όσοι παραλάβατε απο Public τσεκάρετε και ενημερώστε αν έχετε και τους δύο αντάπτορες. 1
petroudis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εμένα είχε μόνο αυτό μέσα και δεν γράφει πουθενά στο κουτί συμβατότητα με note7 η ότι περιέχει άλλο αντάπτορα. Κατά τα άλλα το εργαλείο είναι άψογο και όχι σαν τις κινεζιές, μέχρι και το υλικό που ακουμπάει στο πρόσωπο βγαίνει με σκρατς για να το πλύνεις.
nk_surfer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σας βάζω φωτό από το κουτί που παρέλαβα πριν λίγο και τους αντάπτορες που έχει μέσα. Το Note 7 αναγράφεται στα συμβατά τηλέφωνα. Εκτός από αυτούς που φαίνονται, στη συσκευή είναι κουμπωμένος ο αντάπτορας για το S7 Edge. S8+ δεν ξέρω αν χωράει να κουμπώσει. Λένε ότι κουμπώνει τελικά! 1
stigmes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σας βάζω φωτό από το κουτί που παρέλαβα πριν λίγο και τους αντάπτορες που έχει μέσα. Το Note 7 αναγράφεται στα συμβατά τηλέφωνα. Εκτός από αυτούς που φαίνονται, στη συσκευή είναι κουμπωμένος ο αντάπτορας για το S7 Edge. S8+ δεν ξέρω αν χωράει να κουμπώσει. Είσαι φοβερός φίλε, ευχαριστούμε. Αυτόν τον ανταπτορα θέλουμε τον αριστερό, συμφωνα με τα λεγόμενα από μια σελίδα που έβαλε ένας φίλος πρίν κουμπώνει στο s8 + με τον ανταπτορα και να βάλεις τον διακοπτη που έχει στην θέση Β ( αν θυμάμαι καλά)
Innersense Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 μόλις παρέλαβα σφραγισμένο χωρίς τον δεύτερο αντάπτορα
Yponomeftis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Παιδιά να σας ενημερώσω για το τι έχει το πακετο,τουλάχιστον αυτο που παρελαβα εγώ.Έχω το S8 και έχοντας δει unboxing και τεστ στο youtube,κατάλαβα ότι κάνει και για αυτό. Το πακέτο όπως το έχω δει στα βίντεο έχει 2 μαύρους αντάπτορες,1 USB type C και 1 micro usb,καθώς και τον άσπρο που έβαλε παραπάνω το παιδί.Στο site του Public λέει και για note 7.Στο κουτί που παρέλαβα εγώ έγραφε μέχρι note 5 και δεν είχε το μαύρο ανταπτοράκι USB type C.Οπότε αν βάλεις το άσπρο adaptor πάνω στο μαύρο που είναι micro usb δε χωράει το S8.Οπότε το γύρισα και εξήγησα εκεί στον άνθρωπο ότι πως γίνεται να μην έχει τον μαύρο adaptor usb type c που κουμπώνει και να είναι συμβατό με Note 7 που είναι μάλιστα πιο ψηλό από το S8,όπως λέτε και στο site σας.Και γιατί έχει και καθόλου micro usb to usb type c adaptor αφού οι συσκευές που γράφει πάνω το κουτί ότι είναι συμβατό το VR έχουν όλες micro usb;Δεν ξέρω αν υπάρχουν δύο παρτίδες vr,κι ήμουν εγώ ο γκαντέμης,αλλά προσοχή όσοι έχετε s8 και s8 plus, μπορεί να πάθετε ό,τι έπαθα κι εγώ.Πάντως το παλικάρι στο public ήταν ευγενικότατο κι όταν του εξήγησα μίλησε με τον υπεύθυνο και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
nk_surfer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Οπότε όσοι το παίρνουν στα χέρια τους, ας ρίχνουν μια ματιά στο κουτί. Αν γράφει πίσω και το Note 7 (όπως στη φωτό) τότε μέσα έχει δύο μαύρους αντάπτορες (για USB C και micro) και τον λευκό. Αν δεν γράφει, τότε είναι παλαιότερη έκδοση και έχει έναν μαύρο αντάπτορα (για micro usb) και τον λευκό.
stigmes Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Υπάρχει κανείς που δεν του χρειάζεται ο εν λόγο ανταπτορας για το type c που έχει σε μερικά vr μέσα? Αν θέλει κανείς παιδιά να μου τόν πουλήσει ας στείλει κανένα μήνυμα
Cyber_Spartacus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μια ερώτηση για αυτούς πού το έχουν ταινίες μπορείς να δεις σε νορμαλ view γιατι εχω ενα ταξίδι πανω απο 8 ωρες και λεω να τω παρω για αυτην τη δουλειά για αρχή
bourojean Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μια ερώτηση για αυτούς πού το έχουν ταινίες μπορείς να δεις σε νορμαλ view γιατι εχω ενα ταξίδι πανω απο 8 ωρες και λεω να τω παρω για αυτην τη δουλειά για αρχή Εγω φιλε μου που του βαλα και νετφλιξ και δοκιμασα να δω stream (twitch) δεν εμεινα ικανοποιημενος απ την αναλυση. Αν του βαλεις πολυ υψηλης ποιοτητας ταινιες ισως να ναι καλυτερα, δεν το χω δοκιμασει ακομη γιατι εχω επαγγελματικα τρεξιματα και δεν εχω χρονο αυτο τον καιρο
godjet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Η ανάλυση έχει θέματα Αλλά η 3d εμπειρία αποζημιώνει και με το παραπάνω. Έβλεπα ένα discovery για τον Πλούτωνα και νόμιζα ότι ήμουν εκεί..
stelakos78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σας ζαλίζει μετά από λίγο? Εγώ το δούλεψα 10 λεπτά και είχα 2 ώρες ίλιγγο! Τεσπα έχει δουλέψει ελάχιστο. Για να μην βάλω αγγελία Όποιος το θέλει 20€ ας μου στείλει πμ Ευχαριστώ Ενημέρωση. Έφυγε σε συμφορουμιτη Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από stelakos78
suffocater Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Σας ζαλίζει μετά από λίγο? Εγώ το δούλεψα 10 λεπτά και είχα 2 ώρες ίλιγγο! Τεσπα έχει δουλέψει ελάχιστο. Για να μην βάλω αγγελία Όποιος το θέλει 20€ ας μου στείλει πμ Ευχαριστώ H ναυτία του vr συνηθίζεται,σταδιακά μειώνεται και στο τέλος εξαφανίζεται τελείως. Απλα διαφέρει απο ανθρωπο σε ανθρωπο,το πόσο εντονα την βιώνει ο καθένας και για ποσο καιρό. Στην οικογένεια μου πχ,δε τη βίωσε κανείς,ποτέ,και σε mobile vr,και σε oculus rift,κ μάλιστα με αρκετή ώρα χρήσης. Με άλλα λόγια,αν ο μονος λογος που το δίνεις ειναι αυτός,δώστου λίγο χρόνο,θα το συνηθίσει ο εγκεφαλος σου. 2
Innersense Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά χίλια συγνώμη. Επαναφέρω το θέμα λόγω ψαξίματος για adaptor USB Type C επειδή θέλω να το χρησιμοποιήσω με S8+ και δεν είχε μέσα. Μήπως περισσεύει σε κανέναν να μου δώσει με το αζημίωτο;Αλλιώς πρέπει να πάω σε αγορά τέτοιου (GH98-4035); https://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Gear-VR2-2016-SM-R323-Type-C-USB-Adapter-Connector-GH98-4035/352076730727?epid=2266393767&hash=item51f9689167:g:xvQAAOSw44BYDyoX Γνωρίζετε δοκιμασμένα αν κάνει κάτι άλλο; πχ: https://www.skroutz.gr/s/12629790/Ancus-USB-C-male-micro-USB-female-20774.html EDIT: Άκυρο με πρόσθετο adaptor δεν χωράει το S8+ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από Innersense
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα