Προς το περιεχόμενο

Samsung Gear VR2 (SM-R323NBKAEUR) - Smartphone VR Headset Μαύρο/Μπλε 30 euro public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχουν ολα τον ανταπτορα για usb-c μεσα

Ξέρεις πως μπορούμε να το μάθουμε αυτό? Γιατί στην περιγραφή λέει για το note 7 ότι υποστηρίζει με type c

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ και έχει αντάπτορα από usb c σε microusb αλλά μήπως είναι μόνο για την φόρτιση; πάντως το κλιπς που κουμπώνει το κινητό σε microusb βγαίνει.

Μάλλον θα πρέπει να αγοράσετε άλλο αντάπτορα για s8 σαν Link.png Site: αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ και έχει αντάπτορα από usb c σε microusb αλλά μήπως είναι μόνο για την φόρτιση; πάντως το κλιπς που κουμπώνει το κινητό σε microusb βγαίνει.

Μάλλον θα πρέπει να αγοράσετε άλλο αντάπτορα για s8 σαν Link.png Site: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Gear-VR2-2016-SM-R323-Type-C-USB-Adapter-Connector-GH98-4035-/351887817813">αυτό

Αφού δεν φορτίζει το vr , η δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά? Σου είναι εύκολο να βγάλεις καμία φωτό με τον ανταπτορα πού είχε μέσα?

Δημοσ.

Το GearVR έχει μέσα 2 βάσεις για το κινητό. Η μία είναι micro USB και η άλλη USB type C. Οι βάσεις είναι αποσπώμενες, οπότε βάζετε αυτή που ταιριάζει στο κινητό. σας. Το headset στην κάτω μεριά του έχει μια τρύπα μέσω της οποίας μπορείς να φορτίσεις το κινητό την ώρα που είναι πάνω στο GearVR. Αυτή η τρύπα είναι USB type C και γι αυτό δίνουν έναν αντάπτορα τέτοιου τύπου για να μπορείτε να συνδέσετε και micro USB φορτιστές. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε Αλλά η πρώτη εμπειρία φανταστική. Σιγουρα Υπάρχουν ατέλειες ακόμα λόγω νέας τεχνολογίας Αλλά υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι άλλαξες κοσμο

• Like 1
Δημοσ.

Το GearVR έχει μέσα 2 βάσεις για το κινητό. Η μία είναι micro USB και η άλλη USB type C. Οι βάσεις είναι αποσπώμενες, οπότε βάζετε αυτή που ταιριάζει στο κινητό. σας

Αυτό που παρέλαβα εγώ είχε μόνο μία, σε micro usb. Το κουτί πίσω δεν λέει τίποτα για Note 7. Υπάρχει περίπτωση να είναι παλιά κυκλοφορία και να μην το έχει?

Δημοσ.

Υποψιάζομαι το αντίθετο, μάλλον το δικό μου είναι "παλιά" κυκλοφορία. Το πήρα προ μηνών τότε που η απόσυρση του Note 7 ήταν ακόμα σε εξέλιξη, οπότε τα GearVR είχαν κατασκευαστεί με σκοπό να υποστηρίζουν και το Note 7. Πιθανόν αυτά που πωλούνται τώρα να είναι νεότερες παρτίδες που κατασκευάστηκαν μετά το φιάσκο του Note 7, οπότε η Samsung δεν περιέλαβε την Type C βάση στο κουτί για να μειώσει το κόστος, μια και δεν είχε στην αγορά μοντέλο με Type C. Τώρα που κυκλοφόρησε το S8/+ υποθέτω πως τα νεότερα GearVR (αυτά με το χειριστήριο στο πακέτο) θα περιλαμβάνουν πάλι και τις 2 βάσεις.

Δημοσ.

Αν είναι εύκολο όσοι έχουν παραλάβει να μας πουν αν έχει σε όλους μέσα και τους δύο ανταπτορες η έτυχε μόνο στον NaGR

Θύρα USB USB Type C, microUSB αντάπτορας (περιλαμβάνεται)

Αυτό γράφει στην περιγραφή πάντως. Άρα μήπως το δικαιούται αν δεν υπάρχει μέσα στο κουτί?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...