zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Το ίδιο και σε μένα. Γλιτώσαμε 380€! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paraskeyh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Άκυρο και δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Οπότε τις περισσότερες παραγγελίες θα τις καλύψουν έτσι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω θα έχουν τα καταστήματα και οι υπάλληλοι που έδωσαν σήμερα το πρωί μηχανήματα χωρίς να επιβεβαιώσουν την τιμή. Γενικά, οκ μου φαίνεται εμένα η έκπτωση 10% που δίνουν τελικά. Είσαι και παλιός και πιστεύεις αυτό που έγραψαν 2 ότι παρέλαβαν ? Μου αρέσει που τους δώσατε και οδηγίες για να ανεβάσουν φωτό αλλά ακόμα τίποτα. Οι φωτό που λαμβάνει η NASA από το διάστημα πιο γρήγορα φτάνουν από τα τρολλ . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Και εδώ άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Το ίδιο είπαν και σε εμένα πριν λίγο. Από Χανιά και εγώ. Ίδωμεν.. κι εγω απο χανια και το χω κανει κρατηση το λαπτοπ.. ελπιζουμε ακομα στο θαυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelos19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 10% σε laptop για 20 μέρες... 30% έπρεπε να βάλουν για να είναι ανταγωνιστικοί με τα σκρουτζομάγαζα, αλλά όλο και κάποιο κορόιδο θα πέσει στην παγίδα και θα πάρει laptop από αυτούς εξαιτίας του 10%. Να δεις που θα τους βγει και σε καλό η λάθος τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 τουλαχιστον τραγικο το -10 % ΜΟΝΟ σε λαπτοπ και οχι στα παντα.. για κλαμματα κυριολεκτικα.. εμενα δεν ηρθε ακομα μαιλ..οποτε ελπιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Είσαι και παλιός και πιστεύεις αυτό που έγραψαν 2 ότι παρέλαβαν ? Μου αρέσει που τους δώσατε και οδηγίες για να ανεβάσουν φωτό αλλά ακόμα τίποτα. Οι φωτό που λαμβάνει η NASA από το διάστημα πιο γρήγορα φτάνουν από τα τρολλ . Πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να τους έπιασε κάποιος στον ύπνο αν πήγε πρωί σήμερα. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έφτασε το 10% για λαπτοπι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 κι εγω απο χανια και το χω κανει κρατηση το λαπτοπ.. ελπιζουμε ακομα στο θαυμα Μπα, μας βλέπω με το 10% χα χα. Αυτό που χάρηκα είναι την συζήτηση, εδώ στο Forum. Τρελό γέλιο xD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 κι εμένα μου ήρθε το κουπόνι, αλλά μετά μου ήρθε και mail ότι η παραγγελία είναι μερικώς έτοιμη για παραλαβή. Συγκεκριμένα έχει τα ηχεία έτοιμα για παραλαβή με 0,01 ευρώ. λέω να περάσω απο κει να δοκιμάσω την τύχη μου χαχα δε με χαλάει αν πάρω τα ηχεία με 1 σεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έκαναν τη χοντρομαλακία και δεν έχουν καν την ευθιξία να δώσουν κάτι στο κόστος αλλά θέλουν να κερδίσουν κι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Με το κουπονι το Asus βγαινει στα 899€! Σπευσατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 δεν ειναι μαλακια πονηραδα ειναι οπως γινεται συνηθως 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Και σε μένα 10%.. Αναμενόμενο. Τρεχω τώρα να πάρω λάπτοπ από το παμπλικ με 10% εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις