Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ειδικά όσοι πήγαν σήμερα νωρίς σε καταστήματα που υπήρχε είναι πολύ πιθανό να το πήραν 379€.

Με την καμια.

Οσοι πήραν δε πηραν το συγκεκριμενο

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με την καμια.

Οσοι πήραν δε πηραν το συγκεκριμενο

Θα δείξει. Γράψανε κάποιοι ότι το πήραν, οπότε θα μας διαφωτίσουν με κάποια φωτογραφία :)

Δημοσ.

Εμένα πάντως ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση λέει και στα 2.. δεν ακυρώθηκαν ακόμα τα ηχεία.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ σε εκτεταμένη αναζήτηση και τα δύο. Παραγγελία χθες μόλις ανέβηκε το νήμα.

Δημοσ.

Το πάρηγγειλα κ γω χτες κ πληρωμή με πιστωτική.. στο στάτους λέει Σε διαδικασία συλλογής.. για να δούμε...

Δημοσ.

Πειτε μου λιγο πρεπει να θολωσω τιποτα στην αποδειξη πριν την ανεβασω?

Μόνο τα προσωπικά σου στοιχεία.

Δημοσ.

Πειτε μου λιγο πρεπει να θολωσω τιποτα στην αποδειξη πριν την ανεβασω?

Και πες μας ποτε εκανες την παραγγελια σου αν μπορεις
Δημοσ.

Nα πει το παλικαρι πως κινηθηκε και το πηρε.Πηγε μονος στο καταστημα εδειξε την παραγγελια και του το δωσανε?

Τον ειδοποιησαν να παει να παραλαβει?

Δημοσ.

Μου έχει τύχει σε αρκετά προϊόντα που είχαν γίνει λάθος στις τιμές, να παραλάβω το πρωί την επόμενης μέρας από το κατάστημα μιας και οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν (και ούτε νοιάζονται φυσικά) για το αν όντως ήταν τέτοια η προσφορά. Εννοώ όποιος πήγε το πρωί σε κατάστημα και το είχαν διαθέσιμο, με το που δείξεις εσύ την παραγγελία και αυτοί το έχουν ετοιμοπαράδοτο (άσχετα αν σου έχει έρθει mail ή όχι παραλαβής), αυτοί εκεί θα στο δώσουν μιας και δεν έχουν προλάβει να καταλάβουν την πατάτα.
Ίσως κάποιοι τυχεροί να το πάρουν (πήραν) με το τρόπο αυτόν!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...