JIMBOAthens Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 9.10 το πρωι πηρα το λαπτοπ απο καταστημα που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Φυσικα στην τιμη της προσφορας. Ευχαριστω τον ts. Για πες μας σε ποιο κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmanos13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μεχρι 90% εκπτώσεις διατυμπανίζουν.. μήπως το πήραμε ακριβα;; πέρα απο την πλακα μας κοροιδευουν καθε μερα οταν βαζουν 90% και πας να δεις τι ειναι και ειναι ενα cd του 1990 με τετοια εκπτωση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexanderK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 9.10 το πρωι πηρα το λαπτοπ απο καταστημα που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Φυσικα στην τιμη της προσφορας. Ευχαριστω τον ts. όντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marvar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 όταν το παράγγειλα εγώ, ναι ... πως γίνεται αυτό,αφού και πριν ανοιχτεί το παρόν θέμα,ήταν κατόπιν παραγγελίας.... Εγώ παράγγειλα στη 1 το μεσημέρι, το παρόν θέμα άνοιξε μετά τις 5 το απόγευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mb1984 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 όντως? Δε μου δωσαν τα ηχεια. Μου ειπαν θα ειδοποιηθω οταν ερθουν. Δε με νοιαζουν βεβαια. Εχω πολλα απο αλλες προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δε μου δωσαν τα ηχεια. Μου ειπαν θα ειδοποιηθω οταν ερθουν. Δε με νοιαζουν βεβαια. Εχω πολλα απο αλλες προσφορες. Ανέβασε και καμιά φωτογραφία Deebs στα ηχεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfgh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Σε διαδικασία συλλογής και σε μένα, λες να γίνει παιχνίδι: Άντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δε μου δωσαν τα ηχεια. Μου ειπαν θα ειδοποιηθω οταν ερθουν. Δε με νοιαζουν βεβαια. Εχω πολλα απο αλλες προσφορες. pics or it didnt happen.. +receipt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 999 η τιμη πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έχει κανείς το λινκ από εκείνο το τοπικ με τον Κωτσόβολο και τις τηλεοράσεις που σε κάποια φάση το είχαν πάει δικαστικά κλπ. Είχα ρίξει πολύ γέλιο σε κάποια φάση με έναν που έλεγε " Σιγά ρε μάγκες μη κατέβουμε πορεία στο σύνταγμα γιατί δεν μας έδωσαν τις τηλεοράσεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έρχεται το laptopακι, αν και δεν το χρειάζομαι... Θα δούμε τι θα το κάνουμε, μάλλον θα το δώσω δώρο στην κόρη μου να παίζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aissaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε κάποιοι και είστε τόσο επιθετικοί ή είρωνες απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Αν τον είχατε τον άλλο απέναντί σας θα του μιλούσατε ποτέ έτσι; Πώς μεταμορφώνονται έτσι οι άνθρωποι πίσω από το τιμόνι και το πληκτρολόγιο..! Επί της ουσίας, εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά με το τμήμα παραγγελιών και δεν έκαναν λόγο για λανθασμένη τιμή ή για ακύρωση. Το μόνο που είπαν είναι ότι η παραγγελία έχει ληφθεί κανονικά αλλά δεν μπορούν να εκτιμήσουν πότε θα παραλάβω. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να γίνουν παραδόσεις, ούτε πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιες συζητήσεις, απλά μεταφέρω ότι έμαθα. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Σα κατι τιμες ξεφτιλα σε κινεζικα ταμπλετακια απο ελληνικο τοπικο σκρουτζοκαταστημα. Τελικα πήραμε... Ποδι. Τυπου 10€ και έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έχεις δίκιο φίλε μου. Παρά πολλοί δεν έχουν καθόλου τρόπους Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε κάποιοι και είστε τόσο επιθετικοί ή είρωνες απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Αν τον είχατε τον άλλο απέναντί σας θα του μιλούσατε ποτέ έτσι; Πώς μεταμορφώνονται έτσι οι άνθρωποι πίσω από το τιμόνι και το πληκτρολόγιο..!Επί της ουσίας, εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά με το τμήμα παραγγελιών και δεν έκαναν λόγο για λανθασμένη τιμή ή για ακύρωση. Το μόνο που είπαν είναι ότι η παραγγελία έχει ληφθεί κανονικά αλλά δεν μπορούν να εκτιμήσουν πότε θα παραλάβω. Δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να γίνουν παραδόσεις, ούτε πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιες συζητήσεις, απλά μεταφέρω ότι έμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις