Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Μόλις παρατήρησα ότι αυτό που πρότεινα ειναι 15ιντσο. Παρόλα αυτά το βασικό μου επιχείρημα είναι ότι μέχρι 600-650 ευρώ αξίζουν για αυτό το μηχάνημα. Σίγουρα τα 1379 που προφανώς ζητάει είναι εκτός πραγματικότητας.

αλλα τα 379 ηταν εντος πραγματικοτητας..

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα στα ηχεία λέει: "Έτοιμο για αποστολή". Λαπτοπ: "Σε εκτεταμένη αναζήτηση". Το τι σημαίνει αυτό... ο Θεός και η ψυχή του...!

Δημοσ.

Καλημερα..το παρηγγειλα και εγω χθες κατα τις 21:00 και κοιταξα τωρα σε τι σημειο βρισκεται η παραγγελια μου και γραφει σε διαδικασια συλλογης..ειναι σε πιο πρώϊμο σταδιο με το status που φραφουν πιο πανω σε εκτεταμενη αναζητηση?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα λέει και στα 2 τον πουλο αρμ , τι σημαίνει αυτο ? 

Δημοσ.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία παιδιά... Για να δούμε, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...!

Δημοσ.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία παιδιά... Για να δούμε, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...!

μωρέ ξέρεις...

Δημοσ.

Σε εκτεταμενη αναζητηση εμενα και τα δυο καθικια τελειωσατε και τα ηχεια και θα παρω μονο λαπτοπ :devil: :devil: :devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάσταση: προς διεκπαιρεωση!

Λογικό μου το ετοιμάζουν! :)

ναι το ακυρο 

Δημοσ.

9.10 το πρωι πηρα το λαπτοπ απο καταστημα που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Φυσικα στην τιμη της προσφορας. Ευχαριστω τον ts.

Δημοσ.

9.10 το πρωι πηρα το λαπτοπ απο καταστημα που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Φυσικα στην τιμη της προσφορας. Ευχαριστω τον ts.

Στα 1299€ πιστευω με γεια!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...