Προς το περιεχόμενο

DVD Architect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω ένα θέμα με το DVD Architect  6.0 , μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος ; Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για μενού και κάψιμο για D V D ; Ασχολούμαι με VIDEO και MONTAZ . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .  

Δημοσ.

Τι θέμα έχεις; Το δουλεύω το πρόγραμμα και είναι πολύ καλό και εύκολο.

Για περισσότερα δες το encore dvd της adobe.

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω ένα θέμα με το DVD Architect  6.0 , μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος ; Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για μενού και κάψιμο για D V D ; Ασχολούμαι με VIDEO και MONTAZ . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .  

Καλησπέρα . Ότι είναι καλό είναι αλήθεια . Έχω κάνει κάποια montaz και κάψιμο DVD ξαφνικά με βγάζει ένα μήνυμα , ότι πρέπει να δημιουργήσω τσάπτερ και κάτι άλλα . Πριν χρόνια το ίδιο πρόβλημα το είχα με την V.4.0 . Το πήγα σε κάποιο μαγαζί και μου είχε πει ότι έχει γεμίσει κάποιος φάκελος και πρέπει να αδειάσει και όπως έγινε και μετά δούλευε κανονικά . Έχω αδειάσει όλους τους φακέλους και δεν μπορώ να βρω αυτόν τον φάκελο , το έκανα απεγκατάσταση και μετά το έκανα από την αρχή εγκατάσταση , αλλά πάλι τα ίδια , σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . 

Δημοσ.

Αν μπορείς να μας πεις τι είναι αυτά τα "κάτι άλλα" ίσως σε βοηθήσουμε.

Τα chapters δεν έχουν σχέση με τους φάκελους. Βάλε όμως μερικά chapters στο main movie μήπως στο περάσει.

Τέλος, δοκίμασε να το στήσεις και να το απεγκαταστήσεις με το revo uninstaller που αφαιρεί και τους κοινόχρηστους φάκελους που δημιουργούν τα προγράμματα και μετά ένας καθαρισμός με το ccleaner.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...