CrazyGreekMeLi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 καλησπερα, προσφαστα αναβαθμιση τον υπολογιστη μου και αποφασισα να δωσω την μητρικη μου asus p7h55m-SI μαζι με i3 -530 σε εναν φιλο που ειχε παλιοτερο συστημα. το θεμα ειναι το εξης , οταν τα συνδεω πρωτη φορα, κανει boot μου βγαζει επιλογη ή να κανω setup τα bios ή να συνεχισω με default, επιλεγω Default και προχωραει στα windows κανονικα, υστερα εμφανιζεται το πρωτο προβλημα, προβλημα ανταπτορα για συνδεση δικτυου, κοινος , δεν εχει ιντερνετ. κλεινω τον υπολογιστη και οταν το ξανανοιγω μου πεταει chassis intruded fata error .... system halted και απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα.δεν ξερω τι να κανω πλεον πραγματικα . πριν φυγω απο το σπιτι του, ακουμπησα λιγο την μπαταρια της μητρικης , απο εκει και περα δεν αναβε το λαμπακι της μητρικης που εδειχνε οτι εχει ρευμα. πιθανον να χρειαζεται αλλαγη μπαταριας , θα παω αυριο να παρω απο γερμανο μπαταρια .η μπαταρια ειναι η εξης KTS lithium battery japan std CR2032 . τι αλλο θα μπορουσε να φταει? τι πρεπει να κανω? δεν θελω να τον αφησω τον φιλο μου χωρις pc και δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να φερει τεχνικο ή να αγορασει δικα του πραγματα
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Όταν αλλάζεις μητρική πρέπει να ξανά περάσεις τα windows ή βάλε το cd και κάνε επιδιόρθωση μήπως και την γλυτώσεις 1
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Όταν αλλάζεις μητρική πρέπει να ξανά περάσεις τα windows ή βάλε το cd και κάνε επιδιόρθωση μήπως και την γλυτώσεις λες ε? ποο και χθες διεγραψα απο το usb μου τα windows , να μην κανω τα τελευταια update της μητρικης που βρηκα στο σιτε της asus? το λεω γιατι εφοσον δεν προλαβαινει να μπει στα windows μου φενεται λιγο παραλαγο να φταινε τα windows
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τελικά έχεις εικόνα ή δεν έχεις? Βγάλε μια φωτό να δούμε που σκαλώνει. Τι λειτουργικό έχει? Όταν αλλάζεις μητρική πρέπει να ξανά περάσεις τα windows ή βάλε το cd και κάνε επιδιόρθωση μήπως και την γλυτώσεις Δεν είναι απαραίτητο να περάσει ξανά τα windows, Θα έπρεπε με το που μπούταρε να μπει σε safe mofe.
dancer_69 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το σφάλμα που αναφέρεις έχει να κάνει με τις μητρικές τις asus οι οποίες έχουν κάποιο κουμπί ώστε όταν είναι ανοιχτό το κουτί να διακόπτεται το boot. ίσως λοιπόν είχες ανοιχτό το κουτί όταν έβγαλε το μήνυμα αυτό, ή πατήθηκε κατά λάθος για κάποιο λόγο. Πάντως υπάρχει συνήθως επιλογή από το bios που απενεργοποιεί το χαρακτηριστικό αυτό. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το πρόβλημα που έχεις στα windows σε σχέση με το δίκτυο.
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 δεν εχει επιλογη στο bios το χω ψαξει πολλες φορες, τι εννοεις αν εχει εικονα? οταν μου βγαζει το error μενει στασιμο εκει περα , δεν κλεινει το pc απλα μου δειχνει το error και δεν με αφηνει να κανω τιποτα, Τελικά έχεις εικόνα ή δεν έχεις? Βγάλε μια φωτό να δούμε που σκαλώνει. Τι λειτουργικό έχει? Δεν είναι απαραίτητο να περάσει ξανά τα windows, Θα έπρεπε με το που μπούταρε να μπει σε safe mofe. windows 10 εχει ,αλλα δεν πρεπει να εχουν σχεσει τα windows , αλλα θα το δοκιμασω και αυτο
dancer_69 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τότε δες στο manual της μητρικής σου. Στην ενότητα "Internal connectors", το 5 αφορά το "chassis intrusion connector"
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 http://wemakeitsimple.blogspot.com/2013/04/how-to-solve-chassis-is-intruded-fatal.html
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 εχω βαλει το jumper εκει που λεει το manual της μητρικης για να απενεργοποιησω το intruder function
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα