anonymous-root Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows xp σε κάποιο virtual machine, σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα, πριν καταλήξεις να αγοράσεις κάποιο άλλο μηχάνημα. Το πιο πιθανό είναι να σε βολέψει.
dpolal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Υπερβολικά καινούριος για το μουσείο. Το έχω επισκεφθεί. Πόσο να θέλει ακόμα για να μπεί και αυτό ;;;; :D
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Πόσο να θέλει ακόμα για να μπεί και αυτό ;;;; :D Αρκετά χρόνια! Όχι λόγω παλαιότητας, αλλά επειδή τότε ήταν ήδη πολύ κοινοί οι υπολογιστές και έχουν κατασκευαστεί πάρα πολλά.
winwin123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Πάντως όταν το άνοιξα και ειδα τα 800 mhz και το 250 mb ram απορούσα πως έτρεχαν τα XP. Έκανα και δοκιμές να βρω το limit του συστήματος και μου έκανε εντύπωση πως μέχρι 2 tabs στον Firefox 4.0 τα άντεχε (όχι YouTube, πιο απλα site τύπου insomnia). 1
dpolal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Πάντως όταν το άνοιξα και ειδα τα 800 mhz και το 250 mb ram απορούσα πως έτρεχαν τα XP. Έκανα και δοκιμές να βρω το limit του συστήματος και μου έκανε εντύπωση πως μέχρι 2 tabs στον Firefox 4.0 τα άντεχε (όχι YouTube, πιο απλα site τύπου insomnia). Ο υπολογιστής έχει 256ΜΒ RAM αλλά τα 6 μάλλον τα μοιράζετε με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του. Μην απορείς πάντως, τα ΧΡ στην αρχή ξεκίνησαν σε συστήματα με συνήθως 128ΜΒ RAM και ήταν μια χαρά. Αν δεν είναι ταλαιπωρημένη η εγκατάσταση με άλλες εφαρμογές και πολλά βάλε βγάλε τρέχουν πάρα πολύ καλά σε τόσο παλιά συστήματα. Αυτό βέβαια αφορά τις εκδόσεις ΠΡΙΝ από τα service packs, μετά το 2ο SP τα 256ΜΒ ήταν πλέον σχεδόν οριακά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πάντως όταν το άνοιξα και ειδα τα 800 mhz και το 250 mb ram απορούσα πως έτρεχαν τα XP. Έκανα και δοκιμές να βρω το limit του συστήματος και μου έκανε εντύπωση πως μέχρι 2 tabs στον Firefox 4.0 τα άντεχε (όχι YouTube, πιο απλα site τύπου insomnia). Έχω ενα celeron 466 mb/ram/vga card στον χαρίζω αν μένεις Αθήνα. Έτρεχα XP νομίζω με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα