Markus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Γειά σας ! Προσφατα εκανα μια αγορα πιστεύοντας οτι θα καταφέρω να αυξήσω τον αποθηκευτικό μου χώρο στον Η/Υ. Αγόρασα λοιπόν ένα hard drive enclosure 2.5 inch για να καταφέρω να κάνω τον εσωτερικό δίσκο του παλιού μου laptop ( άχρηστο πλέον ) εξωτερικό . Μετά βέβαια από την σύνδεση του καλωδίου με την θύρα 3.0 μου έδειχνε το εξής : Καθώς πάνω στον σκληρό ανάβανε δύο led, ενα μπλε το οποίο ήταν συνεχής και ενα κόκκινο το οποίο αναβόσβηνε και πάνω στην πλακέτα του σκληρού πρόσεξα οτι δίπλα απο τα led αναγράφoνται : μπλε - led2κόκκινο - led1[ Σε άλον υπολογιστή που το δοκίμασα σε θύρα 2.0 απλα έδειχνε τον σκληρό σαν Τοπικός Δίδσκος (Ε και δεν έβγαζε πουθενά ]Μετά την αφέρεση του καλωδίου απο τον Η/Υ μου έβγαζε το συγκεκριμένο μυνημα : Εάν γνωρίζεται κάτι και θέλεται να βοηθήσετε παρακαλώ αφήστε ένα χρήσιμο σχόλιο. Ευχαριστώ !!!
dpolal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν δεν έχεις τίποτα αρχεία που χρειάζεσαι από τον παλιό δίσκο τότε επέλεξε τo Format disk στο μνμ που εμφανίστηκε στην οθόνη και θα διορθωθεί. Καλύτερα όμως κάνε ένα Δεξί κλίκ στο My Computer, Manage και πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων (Disk Managment). Θα βρείς τον παλιό WD διέγραψε πρώτα τα παλιά διαμερίσματα που τυχών έχει (δεξί κλίκ και διαγραφή), φτιάξε ένα νέο διαμέρισμα και μετά κάνε τον φορμάτ. Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα στρώσει και θα τον δείς κανονικά σαν δεύτερο δίσκο. Πάντως η πλαστική θήκη που πήρες δεν είναι και ότι καλύτερο, μην αφήνεις τον δίσκο συνέχεια επάνω στο πισί γιατί θα βράσει στο τέλος.
Markus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν δεν έχεις τίποτα αρχεία που χρειάζεσαι από τον παλιό δίσκο τότε επέλεξε τo Format disk στο μνμ που εμφανίστηκε στην οθόνη και θα διορθωθεί. Καλύτερα όμως κάνε ένα Δεξί κλίκ στο My Computer, Manage και πήγαινε στην διαχείρηση δίσκων (Disk Managment). Θα βρείς τον παλιό WD διέγραψε πρώτα τα παλιά διαμερίσματα που τυχών έχει (δεξί κλίκ και διαγραφή), φτιάξε ένα νέο διαμέρισμα και μετά κάνε τον φορμάτ. Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα θα στρώσει και θα τον δείς κανονικά σαν δεύτερο δίσκο. Πάντως η πλαστική θήκη που πήρες δεν είναι και ότι καλύτερο, μην αφήνεις τον δίσκο συνέχεια επάνω στο πισί γιατί θα βράσει στο τέλος. Tο format disc το εμφανίζει μόνο οταν τον αφερέσω απο το pc
GBorb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Προσοχη αν εχεις δεδομενα μεσα πρεπει να τα παρεις με ενα προγραμμα οπως το Recuva
Markus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τότε κάνε το 2ο κομμάτι. το δευτερο κομμάτι ,αυτό με το δεξί κλικ στο my computer κλπ, οταν εχω συνδεμένο τον σκληρό δεν σταματάει ποτέ.Το είχα ανοιχτό οόλο το βράδυ και τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα