kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το έχω κυρίως για έγγραφα γιατί συνεργάζεται και με το Microsoft Office (έχω την έκδοση 2016 αγορασμένη), αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σ ευχαριστώ! Εγώ έχω τα 365
arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δεν ξερω για εσας αλλα σε μενα το onedrive σερνετε ,ειναι λιγο αργο σε σχεση με το google drive
ny_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Γιάννης Platano said: 15GB Αυτο εδω εννοεις ? https://photos.google.com/ Δεν βλεπω να με αφηνει να ανεβασω φωτογραφιες ταξινομημενες σε φακελους οπως τις εχω στον υπολογιστη .. Ναι Γιάννη αυτό εννοώ. Δεν γνωρίζω αν γίνετε να ανεβάσεις φώτο ηδη ταξινομημένες σε φακέλους(μπορεί να γίνετε και να μην γνωρίζω την διαδικασία) , γνωρίζω όμως ότι μόλις ανεβάσεις τις φώτο / βίντεο που θες μπορείς να κάνεις αρχειοθέτηση σε φακέλους που θα δημιουργήσεις μέσα στο Google photos σου, στην ουσία ειναι μερικά τικ μόλις τελειώσει η διαδικασία του upload. Θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις και την εφαρμογή από το playstore, ειναι πιο απλοϊκά τα πράγματα μέσα στην εφαρμογή. Επίσης κάτι άλλο χρήσιμο, μπορείς να κάνεις αναζήτηση γραφωντας στην μπάρα αναζήτησης πχ την λέξη σκύλος και θα σου βγάλει οτι φώτο έχεις με σκύλο στην συλλογή.. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από ny_ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, ny_ είπε Ναι Γιάννη αυτό εννοώ. Δεν γνωρίζω αν γίνετε να ανεβάσεις φώτο ηδη ταξινομημένες σε φακέλους(μπορεί να γίνετε και να μην γνωρίζω την διαδικασία) , γνωρίζω όμως ότι μόλις ανεβάσεις τις φώτο / βίντεο που θες μπορείς να κάνεις αρχειοθέτηση σε φακέλους που θα δημιουργήσεις μέσα στο Google photos σου, στην ουσία ειναι μερικά τικ μόλις τελειώσει η διαδικασία του upload. Θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις και την εφαρμογή από το playstore, ειναι πιο απλοϊκά τα πράγματα μέσα στην εφαρμογή. Επίσης κάτι άλλο χρήσιμο, μπορείς να κάνεις αναζήτηση γραφωντας στην μπάρα αναζήτησης πχ την λέξη σκύλος και θα σου βγάλει οτι φώτο έχεις με σκύλο στην συλλογή.. Απο εκει ομως ειναι μονο για φωτογραφιες απο το κινητο αν καταλαβα .Σε ευχαριστω.
tornado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 επισης δοκιμασε και αυτο https://www.mediafire.com/ ειναι πολλα χρονια και αξιοπιστο, δες αν σου κανει. 1
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, tornado είπε επισης δοκιμασε και αυτο https://www.mediafire.com/ ειναι πολλα χρονια και αξιοπιστο, δες αν σου κανει. Εξίσου καλό φυσικά αλλά νομίζω λόγω χώρου ίσως δεν τον καλύψει γιατί αν θυμάμαι αναφέρει πως έχεις 35GB+ αρχεία και απ ότι είδα στον δωρεάν (με διαφημίσεις) λογαριασμό δίνει 10GB χώρο ενώ στον Pro λογαριασμό τρέχει τώρα μια προσφορά με ~3.50€, το οποίο δίνει 1TB (1000GB) of space. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Σε ondrive παντως η ταχυτητα μεταφορτωσης ειναι απελπιστικη .Με 50αρα dsl 4 ωρες προσπαθει αλλα δεν εχει ολοκληρωσει να ανεβει ενας φακελος 5GB .
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ondrive παντως η ταχυτητα μεταφορτωσης ειναι απελπιστικη .Με 50αρα dsl 4 ωρες προσπαθει αλλα δεν εχει ολοκληρωσει να ανεβει ενας φακελος 5GB . Κάνω δοκιμή και επανέρχομαι 1
tornado Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 3:17 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Σε ondrive παντως η ταχυτητα μεταφορτωσης ειναι απελπιστικη .Με 50αρα dsl 4 ωρες προσπαθει αλλα δεν εχει ολοκληρωσει να ανεβει ενας φακελος 5GB . Στις 25/3/2018 στις 2:22 ΜΜ, kormos είπε αναφέρει πως έχεις 35GB+ αρχεία και απ ότι είδα στον δωρεάν (με διαφημίσεις) λογαριασμό δίνει 10GB χώρο ενώ στον Pro λογαριασμό τρέχει τώρα μια προσφορά με ~3.50€, το οποίο δίνει 1TB (1000GB) of space. εγω παντως εχω 50 gb και τα αρχεια τα εχω εκει χρονια.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, tornado είπε εγω παντως εχω 50 gb και τα αρχεια τα εχω εκει χρονια. Με τον δωρεάν λογαριασμό αυτό;
tornado Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 27/3/2018 στις 3:15 ΜΜ, kormos είπε Με τον δωρεάν λογαριασμό αυτό; sorry τωρα το ειδα, ναι δωρεαν λογαριασμο εχω - 50 gb, 1
kormos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, tornado είπε sorry τωρα το ειδα, ναι δωρεαν λογαριασμο εχω - 50 gb, Με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο; Ακούγεται ενδιαφέρον αν μπορεί κάποιος αντί για 10 που αναφέρουν στην επίσημη σελίδα να μπορείς να έχεις 50. Εκτός αν έτρεχε κάποια στιγμή promo περίοδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα