Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα μιλαμε για 3-4GB και θα χαλασει η ποιοτηητα σε Youtube νομιζω.

Στο αρχικό μήνυμα δεν λες ότι είναι 850ΜΒ; Όπως και να έχει δες και το google drive που ανέφεραν ποιο πάνω, το ψηφίζω και εγώ.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο αρχικό μήνυμα δεν λες ότι είναι 850ΜΒ; Όπως και να έχει δες και το google drive που ανέφεραν ποιο πάνω, το ψηφίζω και εγώ.

Ειχα λαθος πληροφοριση .Ηταν συναντηση παλιων συμμαθητων μετα απο ...40 χρονια .

3,365GB.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2017 στις 9:54 ΠΜ, konsoulito είπε

Αν θες για περισσότερες από 7 ημέρες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια cloud υπηρεσία όπως Google Drive (15 GB) ή Dropbox (2 GB) ή Mega (50 GB).

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα στο Mega επειδη δεν καταλαβα τα 50GB παραμενουν για παντα ?

Αν οχι κατι αλλο με τοσο μεγαλο χωρο ? 

Ευχαριστω.

Στις 10/7/2017 στις 9:54 ΠΜ, konsoulito είπε

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

για παντα δεν ξερω, αλλωστε τι μενει για παντα?

παντως για 3 χρονια που εχω αρχεια παραμενουν εκει ;)

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tornado είπε

για παντα δεν ξερω, αλλωστε τι μενει για παντα?

παντως για 3 χρονια που εχω αρχεια παραμενουν εκει ;)

Σε ευχαριστω πολυ ....Το για  παντα αφορουσε αν καποια στιγμη κλεισει η παρεχομενη υπηρεσια .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε ευχαριστω πολυ ....Το για  παντα αφορουσε αν καποια στιγμη κλεισει η παρεχομενη υπηρεσια .

Αν κλείσει είναι επόμενο να χαθούν τα αρχεία. Όπως είχε γίνει κάποτε με το Rapidshare :rolleyes:

Για μόνιμο αλλά πολύπλοκο είναι μόνο να φτιάξεις έναν web server σπίτι σου...(θέλει εξοπλισμό και λίγο δουλειά για να γίνει :) )

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιάννη δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αλλα μπορείς να δοκιμάσεις την υπηρεσία της Google. Πιο συγκεκριμένα το google photos, σου παρέχει απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες / βίντεο και σίγουρα είναι πολύ πιο αξιόπιστη στο θέμα "κλείσιμο" απ ότι το mega. 

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις για το Dropbox, απλα δεν γνωρίζω αν σου παρέχει την δυνατότητα να ανεβάσεις μεγάλα αρχεία αν δεν είσαι premium member, αξίζουν και τα δύο για εμένα και είναι οι μόνες αξιόπιστες υπηρεσίες που σου εγγυούνται και ασφάλεια και ταχύτητα στο ανέβασμα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ny_ είπε

Γιάννη δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αλλα μπορείς να δοκιμάσεις την υπηρεσία της Google. Πιο συγκεκριμένα το google photos, σου παρέχει απεριόριστο χώρο για φωτογραφίες / βίντεο και σίγουρα είναι πολύ πιο αξιόπιστη στο θέμα "κλείσιμο" απ ότι το mega. 

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις για το Dropbox, απλα δεν γνωρίζω αν σου παρέχει την δυνατότητα να ανεβάσεις μεγάλα αρχεία αν δεν είσαι premium member, αξίζουν και τα δύο για εμένα και είναι οι μόνες αξιόπιστες υπηρεσίες που σου εγγυούνται και ασφάλεια και ταχύτητα στο ανέβασμα. 

Σε ευχαριστω πολυ .Ειναι αλλη υπηρεσια απο το google drive ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 minutes ago, kormos said:

Αν κλείσει είναι επόμενο να χαθούν τα αρχεία. Όπως είχε γίνει κάποτε με το Rapidshare :rolleyes:

Για μόνιμο αλλά πολύπλοκο είναι μόνο να φτιάξεις έναν web server σπίτι σου...(θέλει εξοπλισμό και λίγο δουλειά για να γίνει :) )

Τι μου θύμησες τώρα, Rapidshare!! Ωραίες εποχές τότε, θυμάμαι είχα χάσει κοντά στα 500 giga πράγμα, όπως επίσης και αμέτρητα points για εξαργύρωση premium accounts..  :'(

1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Σε ευχαριστω πολυ .Ειναι αλλη υπηρεσια απο το google drive ?

Ναι είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το drive, απλα μέσα από το drive αν εγκαταστήσεις το google photos (και έχεις δηλωμένα ίδιο μαιλ με το drive) σου εμφανίζει τον τόμο Google photos για πρόσβαση. Δοκίμασε άφοβα την συγκεκριμένη, θα σε γλυτώσει από πολλά ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια εποχή η Google για το Google Drive με επιβεβαίωση έδινε +2Gb μέ επιβεβαιώση των στοιχείων.

Πόσο αποθηκευτικό χώρο έχετε εσείς στο Google Drive;

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μια εποχή η Google για το Google Drive με επιβεβαίωση έδινε +15Gb μέ επιβεβαιώση των στοιχείων.

15GB 

2 ώρες πριν, ny_ είπε

Τι μου θύμησες τώρα, Rapidshare!! Ωραίες εποχές τότε, θυμάμαι είχα χάσει κοντά στα 500 giga πράγμα, όπως επίσης και αμέτρητα points για εξαργύρωση premium accounts..  :'(

Ναι είναι ξεχωριστή υπηρεσία από το drive, απλα μέσα από το drive αν εγκαταστήσεις το google photos (και έχεις δηλωμένα ίδιο μαιλ με το drive) σου εμφανίζει τον τόμο Google photos για πρόσβαση. Δοκίμασε άφοβα την συγκεκριμένη, θα σε γλυτώσει από πολλά ευρώ. 

Αυτο εδω εννοεις ?

https://photos.google.com/ 

Δεν βλεπω να με αφηνει να ανεβασω φωτογραφιες ταξινομημενες σε φακελους οπως τις εχω στον υπολογιστη ..

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μια εποχή η Google για το Google Drive με επιβεβαίωση έδινε +15Gb μέ επιβεβαιώση των στοιχείων.

Εγώ έχω 19GB στο Google Drive και 40GB στο Onedrive της Microsoft.

gdrive.png.ab2aa58f2a59c15852c8a82be47cde96.png

onedrive.png.afb3aaa63dd7a861d4c6bef32ede0dcd.png

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ έχω 19GB στο Google Drive και 40GB στο Onedrive της Microsoft.

gdrive.png.ab2aa58f2a59c15852c8a82be47cde96.png

onedrive.png.afb3aaa63dd7a861d4c6bef32ede0dcd.png

Αν και ψιλοξεφεύγω λίγο... Είσαι ικανοποιημένος από το OneDrive? Γιατί έχω 105gb και κάθονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν και ψιλοξεφεύγω λίγο... Είσαι ικανοποιημένος από το OneDrive? Γιατί έχω 105gb και κάθονται...

Το έχω κυρίως για έγγραφα γιατί συνεργάζεται και με το Microsoft Office (έχω την έκδοση 2016 αγορασμένη), αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...