Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μου φερνει ενα toshiba satellite ενα φιλαρακι με το εξης προβλημα. Με το που κουναω λεει την οθονη μπροστα πισω, μου κανει αυτο το ψιλοχτυπησα λεει στην οθονη και μια εφτιαχνε μια χαλουσε. Αντε του λεω κατι γινεται με την καλωδιοταινια λογικα, καρτα γραφικων με τιποτα απο τη στιγμη που οταν το κουνας το κανει. του το εκανε 5 φορες. το πηρα τωρα στα χερια μου. κουναω την οθονη μπροστα πισω 100 φορες. χτυπαω σιγα σιγα απαλα την οθονη, τιποτα. δεν μου το εκανε καμια φορα! ρε τρελε του λεω στο τηλ, πλακα κανεις? δεν μου εκανε κατι τετοιο. τι στο καλο να κοιταξω τωρα? να ανοιξω να δω την καλωδιοταινια?
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 UPDATE! Ο ένοχος βρεθηκε! Καλοδιοταινια. συνδεσα σκετη την οθονη επανω στη μητρικη χωρις τα πλαστικα, κουνησα λιγο την καλωδιοταινια και οντως καπου δεν κανει επαφη. Ωρα για εγχειρηση!
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ανοιξα την καλωδιοταινια τελειως, αλλα δεν βρηκα κανενα κομμενο καλωδιακι. Μαλλον πηγαινουμε για καλοδιοταινια. Ερωτηση ποσο τοις % παιζει να ειναι η οθονη το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα