IKARIWTHS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 καλημέρα παιδιά ,καθαρα από περιέργεια θέλω να κάνω μια ερώτηση . έστω ότι έχουμε μια vdsl 50ara και ζητάμε από το πάροχο να βελτιώσει το ping ,αυτο θα έχει επιπτωσει και στο upload η μονο στο download?με λίγα λογια αν φιλοξενώ στο σπίτι μου μια ιστοσελίδα χαμηλής επισκεψιμότητας ,αν ζητήσω να χαμηλώσουν το ping αυτή η σελίδα θα ανοίγει γρηγορότερα στους υπολογιστές εκτος του δικού μου δυκτιου ?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν θα εχει καμια σημασια νμζ...Ειδικα σε VDSL.
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 καλημερα συνονόματε και ευχαριστώ για την απάντηση ,το νμζ σημαίνει νομίζω?Αν ειναι ετσι ας απαντήσει καποιος που ξερει .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Θα έχει επίπτωση αν το attainable rate είναι πολύ κοντά στο actual rate. Αν υπάρχει "αέρας" ανάμεσά τους τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε πρέπει να postάρεις τα line stats που δείχνει το router... 1
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν έχω τίποτα να ποσταρω ακόμα μιας και είμαι στη σκέψη ακόμα ,θέλω να πάρω ένα νας και να φιλοξενήσω την ιστοσελίδα μου εκεί,θα είναι στατική και σχετικά χαμηλής επίσκεψιμοτητας, σκέφτομαι ότι χρειαζομαι εκτός από στατική ip και vdsl γραμμή ,η απορία είναι αν μπορώ να κάνω κάτι ακόμα για να φορτώνει γρηγορότερα η ιστοσελίδα στους υπολογιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα