mg444 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλημέρα.Το Λαπτοπ δουλεύει κανονικά με σκληρό αλλά όταν βάζω τον ssd ενώ κάνει εγκατάσταση κανονικά και την πρώτη εκκίνηση κανονικά μετά δεν κάνει boot στα windows.Τον δίσκο τον βλέπει στο bios και περνάει όλα τα τεστ.Ο δίσκος όπως είναι αν κουμπώσει σε άλλο λαπτοπ κάνει κανονικά boot με την εγκατάσταση από το g62.Έχω δοκιμάσει 2 ssd αλλαγή στο bios windows 7 και 10 ρυθμίσεις από το bios χωρίς αποτέλεσμα. Το ακριβές μοντέλο είναι HP G62 b20ev. Ευχαριστώ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν θα πρεπε να εχεις compatibility θεματα τη στιγμη που υποστηριζει Sata δισκους το laptop.
mg444 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κι όμως φενετε να έχει.Τι μπορώ να κάνω όμως.Οι ssd που δοκίμασα είναι ένας patriot blast 120gb και ένας OCZ TL 150 256GB.Να δοκιμάσω και έναν με sandforce controller? (Πρέπει να τον βγάλω από τον σταθερό).Επίσης παρήγγειλα και ένα hdd candy μήπως και δουλέψει από εκεί.
mg444 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οκ λίγο αργότερα όμως γιατί είμαι εκτός αυτή τι στιγμή
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αν έχεις οτιδήποτε περειφεριακό βγάλτο. Μπες στο BIOS και δεν αν 1η επιλογή έχεις τον ssd.
mg444 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν έχω τίποτα επάνω και είναι πρώτη επιλογή ο ssd.Εάν ξεκινήσω εγκατάσταση τον windows από άλλο μέσο και επιλέξω επιδιόρθωση τον windows και μετά επιλέξω απλά εκκίνηση τον windows κάνει επανεκινηση και ξεκινά κανονικά αλλά για να ξαναξεκινηση θέλει πάλι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα