Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πολύ καλή και ποιοτική LG 24MP88HV-S στα 172€ από το ιταλικό Amazon.

https://www.amazon.it/gp/product/B01BPFN3S4/

post-216698-0-45805500-1499585558_thumb.png

Στο skroutz παίζει από 260€.

Στο εξωτερικό από 200€ + μεταφορικά.

Πρόκεται για πολύ καλή IPS οθόνη με συχνότητα ανανέωσης 75hz. Premium κατασκευή και ιδιαίτερα ποιοτική εικόνα. Έχει 99+ % κάλυψη του sRGB και κυρίως καλύτερες γωνίες θέασης από τις περισσότερες IPS του εμπορίου. Μάλλον έχουν χρησιμοποιηθεί καλά polarizers στη συγκεκριμένη οθόνη. Μείον και deal-breaker για πολλούς αποτελεί η έλλειψη Freesync.

Πιστεύω για κατόχους Nvidia, που δεν τους ενδιαφέρει το Freesync και οι G-Sync IPS οθόνες είναι πολύ ακριβές, είναι μονόδρομος.

• Like 3
Δημοσ.

Καλήμερα, σε περίπτωση που έχει κάποιο θέμα με την εγγύηση τι γίνεται?πρεπει να την στειλουμε Ιταλία

Δημοσ.

Η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει είναι το Amazon.

1) Μπορείς εντός 1 μήνα να τη γυρίσεις πίσω για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. επειδή έτσι σου κάπνισε) και να πάρεις τα λεφτά σου μαζί με τα όποια μεταφορικά έδωσες για να τη στείλεις.

2) Τον πρώτο χρόνο έχεις επιλογή να τη στείλεις στο Amazon ή στην ελληνική αντιπροσωπεία της LG. Αν τη στείλεις στο Amazon το πιθανότερο είναι ότι θα σου στείλουν άμεσα καινούριο τεμάχιο.

3) Το δεύτερο χρόνο μπορείς μόνο στην LG Ελλάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά την τσιμπισα. Την έχει κανείς ; Για lightroom την θέλω.

Ps: Πότε θα βγάλει κανείς dell qhd σε προσφορά.... Περιμένω αλλά τιποτα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Η αρχιξη του τίτλου δεν έχει freesync? Νόμιζα είχε, και μιας και έχω amd νομίζω αξίζει να πάρω κάτι με freesync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...