forgotten Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Για να μην μακρηγορω πηρα λαπτοπ asus rog το οποιο ειχε ως promo bundle βαλιτσα και mouse απο το αμαζον της γερμανιας οπου ηταν και το προμο,προχωρησα προχθες στο αιτημα εξαργυρωσης του promo bundle με την διευθυνση μου και ελαβα το εξης Hello, thank you for your mail. Unfortunately, we are unable to provide you with an ASUS code, as customers are only able to participate in the ASUS Promotion if he buys from a dealer in his residential country. προσοχη λοιπον,εγω παντως δεν θα το αφησω ετσι,μιλαμε για αγορα 1500 ευρω για να σε απαξιωνουν ετσι με οτι τους βολευει.
slk200gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο αμαζον Γερμανίας όταν έδινε πληκτρολόγιο δωρεάν για το samsung s3
forgotten Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 οχι το promo ηταν αποστολη της αποδειξης αγορας απο αμαζον και αποστολη απο μερους τους του promo bundle στη διευθυνση σου ,ενω ελεγαν οτι ισχυει για αγορες απο αμαζον γερμανιας τωρα εριξαν το η διευθυνση παραλαβης πρεπει να ναι γερμανια και το προσθεσαν στους ορους ,ρεζιλι ειναι παντως να σκας 1500 και η asus να συμπεριφερεται μπαμπεσικα...
tsaptsap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα μεταφορικά μάλλον τους χαλάνε Τα υπόλοιπα έχουν μηδαμινή αξία γι αυτούς Δεν είναι εύκολο να ξηλώνεσαι 20αρικα Περνάει κρίση η εταιρεία Η απάντηση είναι απο την asus.de ?
forgotten Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα μεταφορικά μάλλον τους χαλάνε Τα υπόλοιπα έχουν μηδαμινή αξία γι αυτούς Δεν είναι εύκολο να ξηλώνεσαι 20αρικα Περνάει κρίση η εταιρεία Η απάντηση είναι απο την asus.de ? ναι απο asus de, αλλα κριση η εταιρια θα σωθει με 20ευρω που ναι λεμε τωρα τα μεταφορικα?
tsaptsap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ρε δεν την σώζουν κατεστραμμένη είναι αλλά κάθε σεντ μετράει Δεν στοχεύουν άλλωστε σε ξένες αγορες Αν πεσει κσι κσνας αλεξιπτωτιστής ,καλη ωρα, του πετάνε το μύνημα και ξεμπερδεψαν Σιγά μην πληρώσουν τα τετραπλάσια να στείλουν στο εξωτερικο δωράκια που είναι για το προμο της Γερμανίας Δεν ξέρω ποσο υγιές σκεπτικό είναι αυτο
zacharias99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Ίσως σας φαίνεται γυφτιά αυτό που κάνει η ASUS, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρη! 2-3 φορές δελεάστικα στο mindfactory από αντίστοιχα bundle, αλλά πάντα το ακύρωνα και το έπαιρνα από Ελλάδα διότι οι όροι απόκτησης του bundle έλεγαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ισχύουν ΜΟΝΟ για τη χώρα στην οποία γίνεται το promo. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος διότι και εγώ πολλές φορές ΔΕΝ διαβάζω και δεν πληροφορούμαι όσο θα έπρεπε πριν από μια αγορά. Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε ΣΩΣΤΑ! Δε θέλω ούτε να στην πω, ούτε να τσκωθώ, αλλά ούτε έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου , αλλά κακώς δεν διάβασες σωστά και δύσκολα θα πάρεις αυτό που προσπαθείς να διεκδικίσεις! Σκέψου λογικά και μην ψάχνεις το λάθος στην ASUS, αλλά σε σένα... Φιλικά Ζάχος 1
forgotten Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) ωστοσο πηρα πολλες φορες κωδικους παιχνιδιων,δεν παρεξηγω αλλα το λεω οτι αλλαξε τους ορους στο site της ενω στο αμαζον δεν ειχε καμια σημειωση για τετοια διακριση .και παλι για μενα εξακολουθει να ειναι γελοιοτητα απο την στιγμη που μια εταιρια κανει τετοιο προμο σε λαπτοπ αξιας πανω απο 1000 ευρω...στην ουσια εντελει πηρα βαλιτσα απο αμαζον 25 ευρω σε prime day . .. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2017 από forgotten 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα